samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

Andulin26

Üye
proğram cok güzel ama tam bir batarya düşmanı =) teşekkürler.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
proğram cok güzel ama tam bir batarya düşmanı =) teşekkürler.

evet öyle ancak henüz beta aşamasında yani tam fonksiyonal degil yinede göze hitap ediyor
samsung'un touchwiz 3.0 ara yüzü gibi saga ve sola geçişleri güzel

iyi forumlar

Andulin26

Üye
pizeronun kaliteli temaları. uyum sorunu yok. özellikle azure teması bu amoled ekranda süper duruyor. saygılar...

Pizero nun Gold temasını kullanan varmı ? ben o temayı kullandığım da gece dikkatimi çeken bir şey oldu. Ekran 1 dk da bir ışıklarını yakar gibi oluyor. temayı değiştirdikten sonra yapmadı tekrar o temayı ayarlayıp denedim ve aynı şey tekrardan oldu. temayı kullananlar karanlıkta bakıp yorum yapabilir mi ? Telefonumda mı bir sorun var acaba. Şİmdiden Teşekkürler.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Pizero nun Gold temasını kullanan varmı ? ben o temayı kullandığım da gece dikkatimi çeken bir şey oldu. Ekran 1 dk da bir ışıklarını yakar gibi oluyor. temayı değiştirdikten sonra yapmadı tekrar o temayı ayarlayıp denedim ve aynı şey tekrardan oldu. temayı kullananlar karanlıkta bakıp yorum yapabilir mi ? Telefonumda mı bir sorun var acaba. Şİmdiden Teşekkürler.

pizerro temaları diger birçok tema gibi nokia cihazlara göra hazırlanıyor oyüzden uygun tema bulmak
kim zaman sıkıntı yaşatıyor yani cihazınızda herhangi bir sorun oldugunu sanmam aynı ve benzeri
sorunlar bendede var birkaç uyumlu ve begendigim temayı buldum onları kullanıyorum ve fazla yüksek boyutlu temaları tercih etmeyin

orjinal yazılımmı kullanıyosunuz yazılım sürümü nedir *#0000# kontrol edebilirsiniz

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
temalar için teşekkür hocam azure gayet güzel

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

beklenen program cıktı sbp shell

iyi forumlar
Güzel bir arayüz fakat çok önemli hayati fonksiyonlar çalışmıyor özellikle arama mesaj gösterimleri problemli, ajanda çalışmıyor, anlatılmayacak kadar çok fonksiyon çalışmıyor. Yarım yamalakta olsa bir smart dial yapmışlar ;) Sadece güzel bir arayüz olarak kalmış maalesef. 5.0 ı beklemek lazım. Onunda Samsung için olanı lazım zira telefon fonksiyonlarının bazılarında Samsung ve Nokia farklı API kullanıyor. Belki şu an çalışmayan fonksiyonların bazıları da bu sebepten çalışmıyor veya hatalı çalışıyor. Şu an için kaldırmış bulunmaktayım.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin hocam nokia bölümündede paylaştım ordada durum ayni yani şuan için uyumsuzlukyok birde suna dikkat ettim sbp nin tüm aplikasyonlari bizm cihzada sorun çıkarmıyor ancak ana ekran touchwiz 3 gibi finalle düzelir belki birçok sey ama sorun cihazda hali halihazırda iki ana ekran çalişması symbian söyle bir arayüz yapsa yada sbp ile anlaşsa daha profosyonel olurdu

iyi forumlar

Andulin26

Üye
pizerro temaları diger birçok tema gibi nokia cihazlara göra hazırlanıyor oyüzden uygun tema bulmak
kim zaman sıkıntı yaşatıyor yani cihazınızda herhangi bir sorun oldugunu sanmam aynı ve benzeri
sorunlar bendede var birkaç uyumlu ve begendigim temayı buldum onları kullanıyorum ve fazla yüksek boyutlu temaları tercih etmeyin

orjinal yazılımmı kullanıyosunuz yazılım sürümü nedir *#0000# kontrol edebilirsiniz

iyi forumlar

İlgin için Teşekkürler

Yazılım Sürümü:JVII1
Tarih 16-09-2009

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sürümünüz eski ve ks dedigimiz sürüklemeli menü mevcut degil suan en güncel sürüm JC1 servise yollayıp güncelleyin yada ilk msj da anlattıgım gibi kendinizde orjınal sürümü yükliye bilirsiniz ama tavsiyem hx fw dedigimiz özel modifiye edilmil yazılımı kullanmanız ki suan sizin kullandıgınızla arasında çok farklar var tabiki istediginiz fwyi kullanabilirsiniz benimki sadece öneri
iyi forumlar

iqarus7

iqarus7

Üye
telefonla birlikte gelen route 66 navigasyon ile ilgili yardıma ihtiyacım var, kılavuzda söylendiği şekilde kurulumu yapıyorum programı açıp Türkiye haritasını aktive etmek istediğimde bir türlü olmuyor cadde ve sokaklar görünmüyor gprs den bağlanıyor otomatik bağlantı hatası diyor.. lütfen bir yardım haftasonu şehirdışına çıkacağım ihtiyacım olacak sırasıyla anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler mutlu günler.

Andulin26

Üye
yazılım sürümünüz eski ve ks dedigimiz sürüklemeli menü mevcut degil suan en güncel sürüm JC1 servise yollayıp güncelleyin yada ilk msj da anlattıgım gibi kendinizde orjınal sürümü yükliye bilirsiniz ama tavsiyem hx fw dedigimiz özel modifiye edilmil yazılımı kullanmanız ki suan sizin kullandıgınızla arasında çok farklar var tabiki istediginiz fwyi kullanabilirsiniz benimki sadece öneri
iyi forumlar

Cevapladığın için çok teşekkür ederim. evet yazılım eski ve güncelleştirmeyi düşünüyorum ve onun için laptop umda xp ye dönüş yaptım ve gerekli yazılımları indirdim. hx fw modifiyeli yazılımda normal telefon yazılımından eksik proğram var mı onu merak ediyorum. Yok ise hemen güncelleştirme yapacağım.:yuru

hangisini yükleyim sizce cevabınıza gore davranacağım.

lk1973

Üye
telefonla birlikte gelen route 66 navigasyon ile ilgili yardıma ihtiyacım var, kılavuzda söylendiği şekilde kurulumu yapıyorum programı açıp Türkiye haritasını aktive etmek istediğimde bir türlü olmuyor cadde ve sokaklar görünmüyor gprs den bağlanıyor otomatik bağlantı hatası diyor.. lütfen bir yardım haftasonu şehirdışına çıkacağım ihtiyacım olacak sırasıyla anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler mutlu günler.

Oncelikli olarak telefonunuz turkiyeden faturaliysa bu programin aktivasyon islemini otomatik yapmasi gerekir. simdi programin kurulumu navking sitesinde anlatilmasina karsin su sekilde de izah edebilirim. oncelikle siteden indirdiginz 5 dosyayi (sys. system vs)daha onceden fat 32 formatinda formatladiginiz hafiza kartina atin. ama dosyalri tektek koyun yani tek bir klasorde atmayin. hafiza kartini telefona takin ve dosya yoneticisinden hafiza kartina ulasip buradaki mobille baslayan sis dosyasini kurun. telefonda eski surum firmware yukluyse proyu e veya fye kurarsan kitlenme sorunu yasayabilirsin acilis ve kapanislarda. bu yuzden cye kurmanda fayda var. program kurduktan sonra route 66klasorundeki navigasyonu calistir. bu esnada internet uzerinden aktivasyon kodlari istegi gelmeli ve 3g gprs veya wifi uzerinden bu kodlar kopyalanir. sonraki asamada proyu kapa ac veacik alanda gps uydu bulma islemini bekle. uydulari bulmadan harita aktiflesmez. bu uydu bulma islemi suresi farklilik arzeder. sonra proyu kullanablirsin. insallah yardimci olabildim. eger basaramamissaniz proyu navking msteri temslcisi yardimiylada kurabilirsiniz. mesai saatlerinde internetten telefonuna ulasabilirsiniz.
saygilar...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Cevapladığın için çok teşekkür ederim. evet yazılım eski ve güncelleştirmeyi düşünüyorum ve onun için laptop umda xp ye dönüş yaptım ve gerekli yazılımları indirdim. hx fw modifiyeli yazılımda normal telefon yazılımından eksik proğram var mı onu merak ediyorum. Yok ise hemen güncelleştirme yapacağım.:yuru

hangisini yükleyim sizce cevabınıza gore davranacağım.

Andy(hyperx) zaten iki türlü fw cıkarıyor speed ve tamsürüm speedte bazı programlar eksik samsungLBS klasorundeki gps+programı dısında digerleri yok bir kaçtane daha sizin eksikligini hissetmiceniz programlar yok ki ben bunlara bugune kadar hiç ihtiyaç duymadım aktif kullandıgım halde 3Dtask yok eklenebiliyor ve speedlerde zilsesleride yok 1adet var istege baglı kendi zilsesinizi ekliyosunuz samsungapp store kurulmaz oda piyano ve bandurump programından baska işie yarar ücretsiz yok digerleride zaten kaliteli aplikasyonları burda paylaşiyoruz bence ikisinide deneyin birmüddet kullanıp digerini deneyin ben genelde speed kullanmayı tercih ediyorum sizde deneyin hangisi size uygun olur kullanıcıların talepleri farklı oldugu için direk sunu yükle demek yanliş olur

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

Herzaman söylediğim gibi çok ihtiyaç duymuyor ve profosyelce kullanım gerekmiyorsa ovimapsı kullanın sorunsuz kayıtsız internet baglantısı gerekmez ovistoreye kayıt olun O kullanıcı adıyla girin cities klasörünü rardan çıkarıp E yada F sürücüsüne atın tamam dosyaları birkaç sayfa geride verdim route66 için lk1973 hocam açıklamayı yapmıs güncel türkiye haritasını navking sitesinden üye olup indirin gerekli yere atın

iyi forumlar

Andulin26

Üye
Andy nin yayınladıkları ingilizce değil mi? sonucta 7-8 yıldır 7650 den beri symbian işletim sistemli telefon kullanıyorum neyin ne olduğunu biliyoruz ama telefonumu türkçe kulllanmak isterim. İlgin için tekrar teşekkür ediyorum. iyi forumlar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Andy nin yayınladıkları ingilizce değil mi? sonucta 7-8 yıldır 7650 den beri symbian işletim sistemli telefon kullanıyorum neyin ne olduğunu biliyoruz ama telefonumu türkçe kulllanmak isterim. İlgin için tekrar teşekkür ediyorum. iyi forumlar

ady'nin türlçe fwsi var ancak oişin organizasyonu başka yerde oldu belki organizasyona katılan arkadaşlar yayınlar yada size özel msjla yollar benim burda vermem dogru olmaz daha sonraki fwlerde
burda yayınlanır

iyi forumlar

Andulin26

Üye
Anladım hocam Çok Teşekkür ederim ilgin için yayınlayan olursa onu yüklemek isterim ...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
bu güne kadar 62 adet programın aynı anda arkaplanda açık tutabilecek güce sahip symbian tabanlı bir
cihaz gördünüzmü işte andy hxv4 beta aşamsındaki fwde bunu başarıyor ve i8910'un gücünü gösteriyor
işte bu söz tam bu adama yakışır samsungun bile yapamadıgını yapan adam aydın hocanın dedigi gibi
rom'a çok iyi hakim neyin nerde oldugunu ve nereye koyulucagını gayet iyi biliyor
buyrun izleyin

iyi forumlar

Andulin26

Üye
yorumsuz... :oke::oke::oke:

ghostrider07

Üye
arkadaşlar filmleri altyazı ile beraber oynatacak bi program bulamadım varmı bildiğiniz bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? film le altyazı ismi aynı ama 2sini beraber açmıyor playerlar

Üst Alt