Canowar88
Üye
Hoşgeldin, kusura bakma çıkaramadım, bu telefonda çok fazla kişiye yardım etmişimdir, umarım sanada yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada dosyalar sys/bin içindeki AcsUi.exe ve AcsEngine.dll bunları silmeyi unutmuş dil dosyalarını temizlemiş bunlar kalmış. Bunlar silinirse Andy tarafından Türkiye_RUS App Store uygulamasının yüklenmemesi için sebep kalmaz.
Kolay Gelsin
--------------- Ekleme ---------------
Andy uboot lu dosya yapmaz zira kendi bir telefonu bu nedenle kaybetti. (En azından 1 ay bekledi) Bunu anlamanın kolay yolu yüklerken mavi ekranda ilk başta uboot yükleniyor yazar. Açıkçası ben uboot lu yapacağını düşünmüyorum. Ama eğer yapmışsa da bir sebebi vardır. Boot versiyonunu yükseltmenin çeşitli avantajları var ama çok teknik şeyler onunla ilgili yabancı forumda güzel bir yazı var. Eğer uboot lu bir versiyon daha önce yüklemediyseniz Boot versiyonunuz Aralık ayına ait veya daha eskidir. 14 Dec yazıyor olmalı. JC1 le beraber Ocak ayına ait bir boot geldi ki bende de şu an Ocak ayını ait Bootloader var Built : Jan 21 2010 yazar yani. Daha önce uboot lu birşey yüklememişseniz ve bu tarih yazıyorsa büyük ihtimalle Andy uboot lu yapmıştır.
Umarım açıklayabilmişimdir.
Kolay Gelsin
Hehe normal anımsamamnız cunku 4 ay once falandı pm atmıstım, bende daha konuya o zamanlar ilk defa girdigim icin hatırlıyorum
Hmm bazı arkadaslar ubootlu dyor ama ben hic dikkat etmedim yuklerken ekrana, Andy e de sordum bakalım ne diyecek. Yapmıssa sebebi boot versiyonunu yukseltmenin getirdigi o cesitli avantajlardan olabilir mi?
JC1 le gelen boot versiyonu 21 Ocak ben özellikle boot yükseltmiştim orjinal TURJC1. Tırsmanın alemi yok şimdiye kadar elimde kalmadıysa bundab sonrada kalmaz diye düşündüm açıkçası kaç FW attığımı hatırlamıyorum birkaç aydır. 

inanyimmi hocam Kesinlikle inanmam yarin ciksin v4 dayanamaz yuklersin ama tamsurum olursa