ahenk
Üye
dostum emeğine sağlık ama burada 2 tane sis dosyası var hangisini kurucaz??
fark etmez ama djscope uzantılı dosya tahminen hazır kalıp ayarlı
iyi forumlar
dostum emeğine sağlık ama burada 2 tane sis dosyası var hangisini kurucaz??
teşekkürler dostumfark etmez ama djscope uzantılı dosya tahminen hazır kalıp ayarlı
iyi forumlar

proğram cok güzel ama tam bir batarya düşmanı =) teşekkürler.
pizeronun kaliteli temaları. uyum sorunu yok. özellikle azure teması bu amoled ekranda süper duruyor. saygılar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pizero nun Gold temasını kullanan varmı ? ben o temayı kullandığım da gece dikkatimi çeken bir şey oldu. Ekran 1 dk da bir ışıklarını yakar gibi oluyor. temayı değiştirdikten sonra yapmadı tekrar o temayı ayarlayıp denedim ve aynı şey tekrardan oldu. temayı kullananlar karanlıkta bakıp yorum yapabilir mi ? Telefonumda mı bir sorun var acaba. Şİmdiden Teşekkürler.
Güzel bir arayüz fakat çok önemli hayati fonksiyonlar çalışmıyor özellikle arama mesaj gösterimleri problemli, ajanda çalışmıyor, anlatılmayacak kadar çok fonksiyon çalışmıyor. Yarım yamalakta olsa bir smart dial yapmışlartemalar için teşekkür hocam azure gayet güzel
iyi forumlar
--------------- Ekleme ---------------
beklenen program cıktı sbp shell
iyi forumlar
pizerro temaları diger birçok tema gibi nokia cihazlara göra hazırlanıyor oyüzden uygun tema bulmak
kim zaman sıkıntı yaşatıyor yani cihazınızda herhangi bir sorun oldugunu sanmam aynı ve benzeri
sorunlar bendede var birkaç uyumlu ve begendigim temayı buldum onları kullanıyorum ve fazla yüksek boyutlu temaları tercih etmeyin
orjinal yazılımmı kullanıyosunuz yazılım sürümü nedir *#0000# kontrol edebilirsiniz
iyi forumlar
yazılım sürümünüz eski ve ks dedigimiz sürüklemeli menü mevcut degil suan en güncel sürüm JC1 servise yollayıp güncelleyin yada ilk msj da anlattıgım gibi kendinizde orjınal sürümü yükliye bilirsiniz ama tavsiyem hx fw dedigimiz özel modifiye edilmil yazılımı kullanmanız ki suan sizin kullandıgınızla arasında çok farklar var tabiki istediginiz fwyi kullanabilirsiniz benimki sadece öneri
iyi forumlar

telefonla birlikte gelen route 66 navigasyon ile ilgili yardıma ihtiyacım var, kılavuzda söylendiği şekilde kurulumu yapıyorum programı açıp Türkiye haritasını aktive etmek istediğimde bir türlü olmuyor cadde ve sokaklar görünmüyor gprs den bağlanıyor otomatik bağlantı hatası diyor.. lütfen bir yardım haftasonu şehirdışına çıkacağım ihtiyacım olacak sırasıyla anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler mutlu günler.
Cevapladığın için çok teşekkür ederim. evet yazılım eski ve güncelleştirmeyi düşünüyorum ve onun için laptop umda xp ye dönüş yaptım ve gerekli yazılımları indirdim. hx fw modifiyeli yazılımda normal telefon yazılımından eksik proğram var mı onu merak ediyorum. Yok ise hemen güncelleştirme yapacağım.
hangisini yükleyim sizce cevabınıza gore davranacağım.
telefonla birlikte gelen route 66 navigasyon ile ilgili yardıma ihtiyacım var, kılavuzda söylendiği şekilde kurulumu yapıyorum programı açıp Türkiye haritasını aktive etmek istediğimde bir türlü olmuyor cadde ve sokaklar görünmüyor gprs den bağlanıyor otomatik bağlantı hatası diyor.. lütfen bir yardım haftasonu şehirdışına çıkacağım ihtiyacım olacak sırasıyla anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler mutlu günler.
Andy nin yayınladıkları ingilizce değil mi? sonucta 7-8 yıldır 7650 den beri symbian işletim sistemli telefon kullanıyorum neyin ne olduğunu biliyoruz ama telefonumu türkçe kulllanmak isterim. İlgin için tekrar teşekkür ediyorum. iyi forumlar