orcunakyol
Üye
İmkansız anlayamazlar. Kaldı ki üzerinde CFW bile olsa yazılıma falan baktıkları yok. Direk üzerine kendilerindeki yazılımı basıyor servisler.orjinale geri dönünce samsungun yada s60 ın her tele her farklı imza gibi bir nevi fabrikada yapılan bir yazılım ile
tanınması gerek orj dönersek bilmezlermi işin kısası?
"F" Sürücüsünde yüklü navigasyon programınıda silermi bu anlatılan orjinal FW yüklemesi ?
Veya SD Kartı çıkarırsak yükleme öncesi, yükleme tamamlandıktan sonra navi (route66) yeniden kullanılabilirmi ?
Bu soruya cevap alamayacakmıyız arkadaşlar ?
"F" Sürücüsünde yüklü navigasyon programınıda silermi bu anlatılan orjinal FW yüklemesi ?
Veya SD Kartı çıkarırsak yükleme öncesi, yükleme tamamlandıktan sonra navi (route66) yeniden kullanılabilirmi ?
Ben 1000-1200 arası bekliyorum. Daha fazlası Samsung Türkiyenin bize kazık atması olur.abi fiyat baya iyi türkiye için ne olur acaba genelde 150-200 tl fiyat farkı oluyor acaba wavede durum nasıl olucak
Vista kullanmadığım için konu hakkında bir fikrim yok maalesef.@aydın abi pc studio vistada teli görmüyor nasıl gördürtebilirim ?
Her iki telefonu kullanmış biri olarak iki telefon kıyas kabul etmez. Kriterleriniz sadece dokunmatikliği ve sağlamlığı ise i8910 kıyaslanmaz i8510 ile, benim i8510 da ekrana toz girme sorunu vardı, i8510 da genel bir sorundur. Sonuçta ikiside symbian telefon kullanımları birbirine benzer. Ama i8910, i8510 un çok ötesinde bir telefondur.selam arkadaşlar,ben yeni bir telefon almak istiyorum bir süredir araştırıyorum omnia hd de adaylardan biri ancak dokunmatik ekran konusu kafamı karıştırıyor,kullanımı ve sağlamlığı açısından ne derece iyi olur bilemiyorum diğer adayım ise samsung i8510 innov modeli o dokunmatik değil...sizden objektif bir yardım bekliyorum...
Teşekkürler,saygılar...
Kapatıp açın düzelmezse, telefon kapalıyken Hard format atın. Hala düzelmezse yeni FW yüklemekten başka çare yok.mrb.
*#3333# ile camera tuning e girmiştim ölesine uptade deyince kamera acılmaz oldu =)
uptade plase wait yazıyordu sonra bişeyler yazdı acılmıyor camera =)
dertsiz başa dert
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?