bende her çarşamba burger king den 350 mb lık lost u indiriyorum ve seyrediyorum hiç bir sorun yokaranizda 350 400 arası telden dosya ceken oldumu 100 den sonra cok yavaslıyo ama bitirse sorunolmaz çaliştigim yerde baglantı var dosyaları çekeyim bari
iyi forumlar
i love this phone 
bende her çarşamba burger king den 350 mb lık lost u indiriyorum ve seyrediyorum hiç bir sorun yoki love this phone
![]()
Faenil n2o3 ü çıkarmış
Önce base paketi atıyorsunuz üzerine dil paketini
Base paketiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türkçe Dil paketi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Changelog da büyük değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. Hafta sonu deneyeceğim. Acemiler önce yorum beklesinler hemen yüklemeye kalkmasınlar, tecrübeli ve meraklılara serbest
Kolay Gelsin
ahenk paylaşımlar için teşekkürler. (Handy Weatherde k ey problemi olabilir.moji-weather avrupa ve türkiyeyi desteklemiyor diye biliyordum.ben yükledim ama kullanamadım.yanılıyor olabilirim.)havadurumunu bu widget'ıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu yeni bir tarz http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...c-telefonlarindaki-gibi-cok-guzel-348344.html
bu Handy Weather http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-calisiyor-tarafimdan-denenmistir-314431.html
buda accuweather'in prosu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-hava-tahmin-programi-gps-destkli-237178.html
iyi forumlar
Tam olarak incelemedim ama büyük ihtimalle Base de dil dosyalarının bulunduğu Rofs2 yüklü değildir. Diğer FW lerde bu Rofs olduğundan sakınca yaratabilir, eğer FW ler arasında taban farkı varsa veya Rofs1 de değişiklikler yapılmışsa uyuşmama sorunu yaşanır. Yani kısaca tavsiye etmiyorum.aydın hocam,
aslında şu an için costum fw'lerde türkçe dil desteği var.
ve bu soru gereksiz olabilir ama merak ettiğimden soruyorum;
Faenil'in verdiği türkçe dil paketi başka costum fw'lerde kullanılabilir mi?
teşekkürler, iyi forumlar.
iyi forumlar,
C:\Private\100012a5\ altında
DBS_100069CC_btregistry Dosyası bağlandığınız bluetooth cihazlarını (kulaklık pc laptop vb) yedekler.
DBS_10207216_SWinsLog.db yüklenen uygulamaların yükleme log larını tutar
DBS_101FD685_BrowserBookmark.db Browserdaki Bookmark larınızı yedekler
DBS_10206A8B_TzLocalization.db Saat dilimi ayarlarınızı yedekler
DBS_102072E9_eapol.dat WLAN bağlantı noktalarınızı yedekler (Adlarını ve Şifrelerini)
DBS_10281F95_FeedsDatabase.db Feeds lerinizi yedekler
C:\Private\10003a5b\ Calendar dosyası ajandanızın yedeğini alır.
C:\Private\10003a73\ Cntmodel.ini dosyası hızlı arama numaralarınızın yedeğini alır.
Contacts.cdb dosyası rehberinizin yedeğini alır.
C:\Private\10202be9\persists\
cccccc00.cre dosyası tüm bağlantı noktalarınızı tüm ayarlarını yedekler. Dns adresleri dahil. Yani youtube için dns ayarı yapmanıza gerek kalmaz. DBS_102072E9_eapol.dat dosyasını yukardaki anlattığı klasörden mutlaka yedeklemelisiniz.
100048aa.cre Mail geldiğinde çalan müziğin dosya adını tutar
101f874d.cre Alarm müziği dosyasının adını tutar
101f874f.cre Telesekreter numarasını tutar
101f8763.cre Telefonun açılış ve kapanış müziklerinin adlarını tutar
20002ce2.cre Tüm Roadsync ayarlarını tutar
C:\Private\101F4CD2\Content\
appshelldata.xml Tüm yüklediğiniz ve sıralayıp klasörlediğiniz dosyaların mevcut konumlarını adlarını herşeyini yedekler. Smartinstaller ile hep aynı programları yükleyip bunu atarsanız tekrar tekrar sıralama derdiniz kalmaz
C:\Private\1000484b\Mail\ veya E:\Private\1000484b\Mail2\
SMS lerinizi C de veya E de tutmanız durumuna göre farklı konumlarda Mail klasörlerini komple yedeklerseniz mesajlarınızı yedeklemiş olursunuz.
Kolay Gelsin
Benim kadar format atan yoktur heralde. Kurulumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü cd den f ye yüklüyorum. oraya gelen kurulum dosyasını çalıştırıp c ye yüklüyorum. Daha önce hep böyle yaptım. internet bağlantısı istediğinde wifi mi hedef gösteriyorum. Lisans anahtarı yok gibi karşılık alıyorum. haritaya bağlanmak için makbuz kodu istiyo. fw de sorun olduğunu düşünmüyorum. çünkü daha önceleri 2 kez yükledim kullandım. Uyduya bağlanıp bağlanmadığınıda denemedim. belki bağlanınca bişeyler olur. olursa forma yazcamdeğişmez diye biliyorum imei nosu. öyle olsa yandık valla neler yapılır. ben 15-20 kez fw değiştirmişimdir ve hepsine route 66yı mutlaka koydum ama sorun olmadı (programın kendi çıkardığı sorun haricinde ) daha önce kurulumunu anlattığım bilgisyardan exe dosyasıyla kurmayı bir dene istersen. yalnız proyu kaldırdıktan sonra c ve ya e ve f 'de kalan dosyaları silmeli ve ya fw yeni yükledinse hard format atmanı öneririm. bence route 66 kurulumunda bir sıkıntı yaşanmıştır sende.
Saygılar...
Arkadaşlar bizim telefonda nokianın n-gage oyunlarını nasıl oynayabiliriz ? Ovi store girebilmek için teli n97 yada 5800 gibi gösteriyolardı CFW ciler. Acaba bunuda yapailirlermi ?
Benim kadar format atan yoktur heralde. Kurulumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü cd den f ye yüklüyorum. oraya gelen kurulum dosyasını çalıştırıp c ye yüklüyorum. Daha önce hep böyle yaptım. internet bağlantısı istediğinde wifi mi hedef gösteriyorum. Lisans anahtarı yok gibi karşılık alıyorum. haritaya bağlanmak için makbuz kodu istiyo. fw de sorun olduğunu düşünmüyorum. çünkü daha önceleri 2 kez yükledim kullandım. Uyduya bağlanıp bağlanmadığınıda denemedim. belki bağlanınca bişeyler olur. olursa forma yazcam
faneil n2o3 fw nin açılış animasyonunu hxv4 gibi yapmak isteyenler anime klasorundeki startup.mbm dosyasını benim verdiğimle değiştirin.
iyi forumlar
alternatif