samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

iyi forumlar

no_fear78

no_fear78

Üye
aranizda 350 400 arası telden dosya ceken oldumu 100 den sonra cok yavaslıyo ama bitirse sorunolmaz çaliştigim yerde baglantı var dosyaları çekeyim bari
iyi forumlar
bende her çarşamba burger king den 350 mb lık lost u indiriyorum ve seyrediyorum hiç bir sorun yok :) i love this phone :oke:

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
bende her çarşamba burger king den 350 mb lık lost u indiriyorum ve seyrediyorum hiç bir sorun yok :) i love this phone :oke:

evet bugün indirdim 1 part film simdide pcden devamını alıyorum maksat zamandan tasarruf

iyi forumlar

ungood20

ungood20

Üye
aydink_1903 doğruya doğru dediğin
resimleri koyuyom 1dk buldum sonunda
ama zaten uplamışım =)
4 aşamalıymış 3 demiştim
2-3 aylık kalma resimlerim =)

onekc55

Üye
Faenil n2o3 ü çıkarmış
Önce base paketi atıyorsunuz üzerine dil paketini
Base paketi

Türkçe Dil paketi

Changelog da büyük değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. Hafta sonu deneyeceğim. Acemiler önce yorum beklesinler hemen yüklemeye kalkmasınlar, tecrübeli ve meraklılara serbest:)
Kolay Gelsin

aydın hocam,
aslında şu an için costum fw'lerde türkçe dil desteği var.
ve bu soru gereksiz olabilir ama merak ettiğimden soruyorum;

Faenil'in verdiği türkçe dil paketi başka costum fw'lerde kullanılabilir mi?
teşekkürler, iyi forumlar.

--------------- Ekleme ---------------

ahenk paylaşımlar için teşekkürler. (Handy Weatherde k ey problemi olabilir.moji-weather avrupa ve türkiyeyi desteklemiyor diye biliyordum.ben yükledim ama kullanamadım.yanılıyor olabilirim.)
bir ilave de ben yapmak istiyorum;
forecaweat hava durumu uygulaması (takvim ve ana ekran parmak kullanım modunda o günkü hava sıcaklığını gösteriyor)

iyi forumlar,

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydın hocam,
aslında şu an için costum fw'lerde türkçe dil desteği var.
ve bu soru gereksiz olabilir ama merak ettiğimden soruyorum;

Faenil'in verdiği türkçe dil paketi başka costum fw'lerde kullanılabilir mi?
teşekkürler, iyi forumlar.

iyi forumlar,
Tam olarak incelemedim ama büyük ihtimalle Base de dil dosyalarının bulunduğu Rofs2 yüklü değildir. Diğer FW lerde bu Rofs olduğundan sakınca yaratabilir, eğer FW ler arasında taban farkı varsa veya Rofs1 de değişiklikler yapılmışsa uyuşmama sorunu yaşanır. Yani kısaca tavsiye etmiyorum.

Kolay Gelsin

onekc55

Üye
bir önceki sayfada parmak kullanımı modunda verilen resimdeki duvar kağıdı

C:\Private\100012a5\ altında
DBS_100069CC_btregistry Dosyası bağlandığınız bluetooth cihazlarını (kulaklık pc laptop vb) yedekler.
DBS_10207216_SWinsLog.db yüklenen uygulamaların yükleme log larını tutar
DBS_101FD685_BrowserBookmark.db Browserdaki Bookmark larınızı yedekler
DBS_10206A8B_TzLocalization.db Saat dilimi ayarlarınızı yedekler
DBS_102072E9_eapol.dat WLAN bağlantı noktalarınızı yedekler (Adlarını ve Şifrelerini)
DBS_10281F95_FeedsDatabase.db Feeds lerinizi yedekler

C:\Private\10003a5b\ Calendar dosyası ajandanızın yedeğini alır.

C:\Private\10003a73\ Cntmodel.ini dosyası hızlı arama numaralarınızın yedeğini alır.
Contacts.cdb dosyası rehberinizin yedeğini alır.

C:\Private\10202be9\persists\
cccccc00.cre dosyası tüm bağlantı noktalarınızı tüm ayarlarını yedekler. Dns adresleri dahil. Yani youtube için dns ayarı yapmanıza gerek kalmaz. DBS_102072E9_eapol.dat dosyasını yukardaki anlattığı klasörden mutlaka yedeklemelisiniz.
100048aa.cre Mail geldiğinde çalan müziğin dosya adını tutar
101f874d.cre Alarm müziği dosyasının adını tutar
101f874f.cre Telesekreter numarasını tutar
101f8763.cre Telefonun açılış ve kapanış müziklerinin adlarını tutar
20002ce2.cre Tüm Roadsync ayarlarını tutar
C:\Private\101F4CD2\Content\
appshelldata.xml Tüm yüklediğiniz ve sıralayıp klasörlediğiniz dosyaların mevcut konumlarını adlarını herşeyini yedekler. Smartinstaller ile hep aynı programları yükleyip bunu atarsanız tekrar tekrar sıralama derdiniz kalmaz
C:\Private\1000484b\Mail\ veya E:\Private\1000484b\Mail2\
SMS lerinizi C de veya E de tutmanız durumuna göre farklı konumlarda Mail klasörlerini komple yedeklerseniz mesajlarınızı yedeklemiş olursunuz.
Kolay Gelsin

işlem kaydı listesinin içinde ; son aramalar,arama süresi ve paket veri sayacına ait bilgiler var.
format attıktan sonra bu bilgileri sıfırlanıyor.
bunların yedeğini yukarıdaki şekilde alabileceğimiz bir dosya var mı?
( bunu izmirde i8910 kullanan bir başka arkadaşımın isteği üzerine yazıyorum.hem kendim hemde onun adına teşekkür ederiz.)
iyi forumlar

lk1973

Üye
handy'nin ***** sorunu nedeniyle senin hava durumu prosunu yükledim ONECK. gerçekten güzel ve faydalı bir paylaşım oldu. yalnız ana ekranda görülmesi için ayarlardan calender seçeneğini aktifleştirmek gerekli duyurulur.
saygılar...

sefili

sefili

Üye
Arkadaşlar bir sorum daha olcak. Telefona fw yükleyince imei numarası değişirmi. Hediye olarak verilen route 66 programını 15-20 kez format atılan telefonuma defalarca yükledim sorunsuz kullandım. yeni fw yükledim kez format attım route 66yı sorunsuz kullandım fakat en son format attığımda route66 programı makbuz kodu istiyor. Asıl sorum şu olcak. Makbuz kodu imei numarasına kayıtlı oluyormuş. Fw değişirse imei değişirmi. route66 yı kendi lisansımda nasıl kullanabilirim. makbuz kodu yok. program telefonla hediye. 4 aylık 0 telefon. yani pro 4 aylık

lk1973

Üye
değişmez diye biliyorum imei nosu. öyle olsa yandık valla neler yapılır. ben 15-20 kez fw değiştirmişimdir ve hepsine route 66yı mutlaka koydum ama sorun olmadı (programın kendi çıkardığı sorun haricinde ) daha önce kurulumunu anlattığım bilgisyardan exe dosyasıyla kurmayı bir dene istersen. yalnız proyu kaldırdıktan sonra c ve ya e ve f 'de kalan dosyaları silmeli ve ya fw yeni yükledinse hard format atmanı öneririm. bence route 66 kurulumunda bir sıkıntı yaşanmıştır sende.
Saygılar...

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Mrb iyi akşamlar iyi frumlar,
Bir sorum var telefonda çektiğimiz fotoğraflar hafızalanırken günlük klasor oluşturuluyor ve içine konuyor bunu iptal edip hepsini direk camera klasoru içine kaydedilmesi mümkünmüdür ?

lk1973

Üye
faenilin son fwsinde nokia ile ilgili ovistore , ovimaps vs. çalışmıyormuş yüklemeyenler yüklemesin düzeltilmişi yayınlıyacağım diyor. buradan da anlaşılacağı gibi custom fwler yayınlndıktan sonra hemen yüklememkte fayda var. önce biraz bekleyip (ortalma 1 haftada falan genelde düzeltiliyor) öyle yüklemeli.
saygılar...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
@sefili imei değişmez ve cihazdan imei degiştirmek sandıgınız kadar basit degil

@orcunakyol zamanında bende çözüm aramiştım ama bence faydalı tüm symbianfp2 cihazlar böyle

@lk1973 n2o3 yükledim denemedigim için nokia desteginin olup olmadıgını farketmedim genel olarak iyi fazla yorum yapmaya gerek yok sadece menü gecişlerinde baya hızlanma var ama aşağı yukarı ayniler

iyi forumlar

sefili

sefili

Üye
değişmez diye biliyorum imei nosu. öyle olsa yandık valla neler yapılır. ben 15-20 kez fw değiştirmişimdir ve hepsine route 66yı mutlaka koydum ama sorun olmadı (programın kendi çıkardığı sorun haricinde ) daha önce kurulumunu anlattığım bilgisyardan exe dosyasıyla kurmayı bir dene istersen. yalnız proyu kaldırdıktan sonra c ve ya e ve f 'de kalan dosyaları silmeli ve ya fw yeni yükledinse hard format atmanı öneririm. bence route 66 kurulumunda bir sıkıntı yaşanmıştır sende.
Saygılar...
Benim kadar format atan yoktur heralde. Kurulumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü cd den f ye yüklüyorum. oraya gelen kurulum dosyasını çalıştırıp c ye yüklüyorum. Daha önce hep böyle yaptım. internet bağlantısı istediğinde wifi mi hedef gösteriyorum. Lisans anahtarı yok gibi karşılık alıyorum. haritaya bağlanmak için makbuz kodu istiyo. fw de sorun olduğunu düşünmüyorum. çünkü daha önceleri 2 kez yükledim kullandım. Uyduya bağlanıp bağlanmadığınıda denemedim. belki bağlanınca bişeyler olur. olursa forma yazcam

no_fear78

no_fear78

Üye
Arkadaşlar bizim telefonda nokianın n-gage oyunlarını nasıl oynayabiliriz ? Ovi store girebilmek için teli n97 yada 5800 gibi gösteriyolardı CFW ciler. Acaba bunuda yapailirlermi ?

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
teşekürler

ungood20

ungood20

Üye
@no_fear78

gerideki sayfalarda txt formatında dosyayı koymuştu sanırım aydınlık koymuştu
orada vardı

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bizim telefonda nokianın n-gage oyunlarını nasıl oynayabiliriz ? Ovi store girebilmek için teli n97 yada 5800 gibi gösteriyolardı CFW ciler. Acaba bunuda yapailirlermi ?

zaten cfw lerde nokia app destegi var ovistore yükleniyor ancak bununla bitmez pips bileşenleri var oyunlar binda ile hack yapılıyor sanal klavye kullanmanız lazım yani bu hamur çok su götürür dersiniz
zamanında n95 le çok oynadım tek beğendiğim oyunlar fifa, asphalt ve sistemrush geri kalanı ugrastıgınıza değicek birşey yok yada yeni çıktıysa bilmem zaten nokia n-gage'in fişini çekiyor
5800 da oyniyanlar var nette 5800 n-gage diye ararsanız bazı bilgilere ulaşirsınız

anamodüle burdan ulaşabilirsiniz

iyi forumlar

Benim kadar format atan yoktur heralde. Kurulumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü cd den f ye yüklüyorum. oraya gelen kurulum dosyasını çalıştırıp c ye yüklüyorum. Daha önce hep böyle yaptım. internet bağlantısı istediğinde wifi mi hedef gösteriyorum. Lisans anahtarı yok gibi karşılık alıyorum. haritaya bağlanmak için makbuz kodu istiyo. fw de sorun olduğunu düşünmüyorum. çünkü daha önceleri 2 kez yükledim kullandım. Uyduya bağlanıp bağlanmadığınıda denemedim. belki bağlanınca bişeyler olur. olursa forma yazcam

navking müşteri hizmetleri yardımcı oluyor isterseniz onları arayın yada sitelerinden mail atın yardımcı olurlar

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
faneil n2o3 fw nin açılış animasyonunu hxv4 gibi yapmak isteyenler anime klasorundeki startup.mbm dosyasını benim verdiğimle değiştirin.
iyi forumlar

alternatif

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
faneil n2o3 fw nin açılış animasyonunu hxv4 gibi yapmak isteyenler anime klasorundeki startup.mbm dosyasını benim verdiğimle değiştirin.
iyi forumlar

alternatif

ewet bu daha iyi oldu kapanış ve sesler güzel ama açılış okadar degil hxv4 daha iyi olmus t
teşekkürler iyi forumlar

Üst Alt