1Mimar
Üye
1. Son orjinal FW i8910JVJC1 dir.Arkadaşlar merhaba;
Sorularıma Gelince:
1. Kullandığım versiyon i8910 için kullanılan son resmi yazılım sürümümüdür?
2. Kullandığım harita son güncel haritamıdır?
3. Custom FW yazılımlarda küçükte olsa sorunların dewam ettiği bu sebeple orjinal yazılımların daha sorunsuz olduğu bilgisi ne derece doğrudur?
4. Şuanki ayarlarım güç tasarrufu olacak şekilde düzenlenmiş durumda ve telefon bataryam 1 haftaya kadar dayanabiliyor. Custom FW lerin güç harcaması fazla olduğu, bu sebeple bataryanın bu süre kadar dayanmayacağı doğrumudur?
5. İş telefonu olarak kullandığım telefonumda Navigasyon ve problemsiz kullanımın çok önemli olduğunu belirtecek olursam ve Custom FW özellikleri, orjinal yazılımın önüne geçmişse hangi Custom FW yazılımı tavsiye edersiniz?
6. Memnun kalınmadığında şuanki telefonumda bulunan yazılıma ve navigasyon programına dönebilirmiyim, yazılım olarak dosyaları mevcutmudur?
7. Okuduğum bilgilerde i8910 sahiplerinin radarlarıda navigasyonunda bilgi olarak gördüklerini öğrendim. Bu bilgiyi görebilmek için ne yapılması gereklidir?
8. Cevapların sonucu Custom FW ağırlıklı ise nereden başlamamı tavsiey edersiniz?
Yardımlarınızı ve önerilerinizi rica ederim.
Saygılarımla
1. Son orjinal FW i8910JVJC1 dir.
2. Son harita Q1 2010 olmalı. Fakat Route66 bence telefona zararlı bir yazılımdır ve mutlaka firma tarafından düzeltilmesi gerekmektedir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3. Custom FW lerler orjinal FW ler arasında dağlar kadar fark vardır hem hız bakımından, hem hafıza bakımından, hem boşta RAM bakımından, hem kamera bakımından, hem de ekstra özellikler bakımından. CFW lerde mutlaka ufak tefek sorunlar olacaktır ama benzer sorunlar orjinal FW lerde de vardır onlarda sorunsuz değildir.
4. Ayarlarını ve FW ni hiç değiştirme benim ki gün sonunu zor getiriyor. Telefonu çok yoğun kullanıyorum ve bence iyi bile gidiyor.
5. CFW lerden HX v4 ve Faenil n2o3 kullanılabilir her ikisininde Türkçe versiyonu vardır.
6. Geri dönüş yapabilirsiniz orjinal yazılımlar en yenisi JC1 de dahil olmak üzere internette mevcuttur. Navigasyon da tekrar yüklenebilir.
7. Route 66 da radarlar mevcut okuduğum kadarıyla fakat ben detaylı bilmiyorum uzun zamandır kullanmadım.
Benim favori Navigasyon programım Sygic dir ama onda radarlar ekstra yükleniyor ve Türkiye ye ait çok işe yarar birşey bulamadım. Sygic de harita tercihi önemli (Navteq ve Teleatlas haritası kullanılabiliyor Sygic de)
8. Bu konunun 1.mesajından başlayabilirsiniz.
Kolay Gelsin
Şu an indiriyorum birazdan atacağım.Aydın hocam n2o3 denedin mi ?
Hızlı cevap için için çok teşekkür ederim Aydink..!
Verdiğiniz cevaplara göre FW değiştirmeden kullanmaya karar verdim . Ancak birşey değiştirmeden 2010 Q1 haritayı nasıl elde eder ve nasıl yükleyebilirim?
Şu an indiriyorum birazdan atacağım.
Kolay Gelsin
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMüşteri hizmetlerini çok övüyorlar çok yardımcı oluyorlarmış. Arayın size yardımcı olurlar.
Kolay Gelsin
Hehe Yok yahuaydin abi bu müşteri hizmetleri taş banamı kafamı uzattım ama
İlk izlenimlerim,Tamam hocam değerlendirmeni canı gönülden bekliyorum : )
32 uygulama 8 oyunabi şimdi atıyosun ortaya sonra kurt kemirsin milleti nerden kullanıyon 40 program ben okadar deneme yapıyorum buraya eklemek için bir sürü gereksiz saçma aplikasyonlar var daha 30 olmadı sen ne kullanıyon böyle 40 tane
aydink_1903' verileri ve benimde genel görüşüm gerçekten iyi bir fw olduğu yönünde, orçun bana kalrsa değiştirmene değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?