samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

lk1973

Üye
mrb

arama sırasında ekran ışığının açık kalması veya kararma şeklinde durmasını ayarlayabilirmiyiz ?

iyi forumlar
yani ekran ışığı kapanmaz ve tuş kilidi optik sensörle devreye girmezse arama ekranında tuşlar yanağa değebilir ve görüşme yanlışlıkla sonlandırılabilir. Ama hopörler veya bluetooth kulaklık kullanılırken arama ışığı açık kalması istenirse bu nasıl mümkün bilemiyorum. ben ekrana bakmam gerektiğinde elimi sol üstteki sensörden şöyle sihirbaz hareketiyle geçiriyorum, ekran ayarlanan kararma süresine kadar açık kalıyor, böylece görüşme süresini ve konferans görüşmelerde denetleme yapabiliyor diallerı açabiliyorum. Saygılar...

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Hımm anladım evet birde o yönü var o aklıma gelmemişti teşekkürler bilgi için.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
telefonu sony ericson 0 olarak gördü. dediğiniz gibi vivaz herhalde . n97 destekleniyor görünüyor iş bankasının sitesinde. peki bu telefonu 101F8731. txt dosyasına nasıl atacağım , ve bu text dosyasını sıfırdan mı oluşturmalıyım?
saygılar...
Dosya ve izlenecek yol bir önceki sayfada. Umarım işe yarar.

Edit : Link düzeltildi.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
faenil sitesinde pil ömrü için tavsiyelerde bulunmuş;

5 menüsü> Ayarlar> Bağlantı> Kablosuz LAN> Seçenek> Ayarlar> Seçenekler> gelişmiş ayarlar TX güç seviyesi "10 mW"

edit:cümle düzeltme

Tam olarak nedir ? Tx güç seviyesi

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Tam olarak nedir ? Tx güç seviyesi

Telefonlarda genel olarak Rx Alıcının, Tx vericinin kısaltmasıdır. Wlan Transmitter ın harcayacağı gücü belirler o rakam. 10mW ile daha yakın bölgelerdeki Wifi ağlarla temas kurarsınız gücü artırdıkça daha uzak mesafelere bağlanma şansınız olur. En önemlisi bunlar çok profesyonel ayarlardır. Pek oynamamanız şiddetle tavsiye olunur. Bu tip profesyonel ayarlarla oynayıp 3G ye artık bağlanamayan çok kişi gördüm (Bu ayarla ilgili değil başka bir servis menüsündeki ayarları değiştirmeleri nedeniyle)

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Açıklama için teşekkürler aydın abi.
Hımm uzak mesafeye ıhtıyac oldugunda artırsak sıkıntı olmaz heralde ?
batarya tasarrufusu açısından işe yarıyor diye değiştirme ihtiyacı duydum.

lk1973

Üye
Günaydın, iyi akşamlar, bu gün nasılsın, sağol iyiyim, samsung a ban, x telefonda şöyle bir uygulama var aynısı lazım vb. vb. gibi gereksiz mesaj kirlilikleri olmazsa herkes aradığı cevabı burada kolayca bulabilir diye düşünüyorum. Ama diğer tarafa dönerse içinde bulunmayacağımı şimdiden söyleyebilirim. Burası forum insanlar sorularına sorunlarına cevaplar arıyorlar, muhabbete ihtiyacı olanlar chat sayfalarında, msn de ihtiyaçlarını görmeliler. Umarım yine uslub biraz sert kaçmamıştır. Ama gerçekler bunlar.

Kolay Gelsin
şimdi bunu niye alıntı yaptım? çünkü bu java sorununu 2 ay önce başka bir forumda yazmıştım. sizde oradaydınız. hatta 2-3 kez yazmıştım ve başka bir arkadaşta müzdaripti bu konudan. yanıt bulunamamıştı zannediyorum sizde görmemiştiniz mesaj fazlalığından vs. ve hep işyerinde bilgisayar olan bir mekana koşturmam gerekiyordu işlemler için.hatta telefonu değiştirmeyi bile düşündüm sinirden. şimdi bu sorun ortadan kalktı sayenizde. programı kurabildim. size ne kadar teşekkür etsem azdır. ne kadar bazı insanlar tarafından yağcılıkla suçlansamda bunları belirtmeliyim ki bu telefonun benim gibi nispeten amatör kullanıcılarına göre profesyonel kategarosinde yeralmaktasınız. başarılı çalışmalarınızın devamını diler benim için vakit harcadığınız için teşekkür ederim.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
şimdi bunu niye alıntı yaptım? çünkü bu java sorununu 2 ay önce başka bir forumda yazmıştım. sizde oradaydınız. hatta 2-3 kez yazmıştım ve başka bir arkadaşta müzdaripti bu konudan. yanıt bulunamamıştı zannediyorum sizde görmemiştiniz mesaj fazlalığından vs. ve hep işyerinde bilgisayar olan bir mekana koşturmam gerekiyordu işlemler için.hatta telefonu değiştirmeyi bile düşündüm sinirden. şimdi bu sorun ortadan kalktı sayenizde. programı kurabildim. size ne kadar teşekkür etsem azdır. ne kadar bazı insanlar tarafından yağcılıkla suçlansamda bunları belirtmeliyim ki bu telefonun benim gibi nispeten amatör kullanıcılarına göre profesyonel kategarosinde yeralmaktasınız. başarılı çalışmalarınızın devamını diler benim için vakit harcadığınız için teşekkür ederim.
Günaydınlarla başlayan ortalama 5-10 sayfa yazı yazılıyordu orada, gerçekten yardıma ihtiyacı olanların yardım alabilmesi için çok güç bir ortam. 10 günlük kullanıcının bile bildiği sorulara 5-6 kişi birden aynı cevabı veriyorlar belli fasılalarla ve bunla da övünülüyor. Kusura bakmayın bana çok komik geliyordu. Sorularınız aralarda kaynamış biraz da benim yardım şevkim kırılmıştı son zamanlarda çok fazla okumamaya da başlamıştım. Neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Sorunu çok güzel açıkladınız bunun cevabın bulunmasında büyük faydası oldu, özellikle 1.62 de kullanabilmenizin.

Siz iyi bir kullanıcısınız telefonu verimli kullanabilmek için araştıran bir kişisiniz, yazılarınızdan anladığım kadarıyla. Bence en önemlisi bu. Telefonun iyi yönlerini ortaya çıkarın onunla mutlu olmaya çalışın. Bu işin sonu yok her zaman daha iyisi çıkacak, çark bu şekilde dönüyor.

Kolay Gelsin

no_fear78

no_fear78

Üye
Bildiğiniz değişik bir galeri uygulaması var mı?
İçine girince klasor şeklinde gösterecek ve dosya yöneticisi gibi olmayacak önizleme imkanı olucak ?

LLCG PhotoBook fotoğraf görüntüleme uygulamasının yeni versiyonu..

Photobook özellikleri:

* JPEG, PNG, BMP, GIF, animasyonlu GIF gibi Birçok desteklenen dosya formatı görüntüler
* Temel işlemler - silmek, yeniden adlandırmak
* Geçerli klasördeki fotoğrafları küçük gösterir
* Zoom
* Slayt gösterisi
* Hızlı dizin görünümü
* Birçok kısayol tuşları
* Hızlı bir şekilde görüntüleyebilme fotoğrafları ve diğer resim ayrıntılarını
* Watch Slideshow tertibat

onekc55

Üye
--------------- Ekleme ---------------

mrb
arama sırasında ekran ışığının açık kalması veya kararma şeklinde durmasını ayarlayabilirmiyiz ?
iyi forumlar
herhangi bir uygulama açtığınızda,internet tarayıcıyı kullanırken,mesaj okurken yada telefonla görüşürken ekran ışığının açık kalması için arka planda çalışan bir uygulama,

(açık uygulama yoksa ekran otomatik kararır.).aktif etmek için yükledikten sonra çalıştırıp options-hide'yi seçiniz

iyi forumlar,

orcunakyol

orcunakyol

Üye
@no_fear78
@onekc55

Teşekkür ederim paylaşımlar için iyi forumlar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aranizda 350 400 arası telden dosya ceken oldumu 100 den sonra cok yavaslıyo ama bitirse sorunolmaz çaliştigim yerde baglantı var dosyaları çekeyim bari

iyi forumlar

lk1973

Üye
valla ahenk ne kastettiğini tam anlamadım. Tahayasin gerek yok bu topikte böyle şeylere . Neyi söylemek istediğinide tam anlamadım ama yine de burası mümkün olduğu kadar paylaşım ve sorun giderme plarformu olarak kalmalı. Haksızmıyım?
Saygılar...

drejj

Üye
merhaba samsung i8910 telefon aldım fakat telefonu bi türlü senkronize edemiyorum yardımcı olabilir misiniz??

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
merhaba samsung i8910 telefon aldım fakat telefonu bi türlü senkronize edemiyorum yardımcı olabilir misiniz??

Açıkçası pcstudyo hiç kullanmadım desem yeri var tel numaralarını sim karta dosyalarıda pcye yedekliyorum bilmiyorum ama cogu arkadasta boyle yapıyor galiba ayrica pc sistem w7 mi

@lk1973 dosya download boyutundan bahsediyorum 350 mb dosya indiricende arada boyle film falan indirmek için

iyi forumlar

lk1973

Üye
valla ahenk zorluyorsun telefonu bayağı. filmleride ordan indirorsun anlaşılan.
bir de arkadaşlar tam sayfa veya parmak kullanımında homescreende havadurumunu gösteren widget veya pro. hangisiydi? artık bu şekilde kullanıyorum ama epey oldu kullanmayalı neydi unuttum. arşivde kesin vardır ama denediklerim olmadı. cevap için şimdiden teşekkürler.

lk1973

Üye
samsung app.deki piyano oyunu.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
valla ahenk zorluyorsun telefonu bayağı. filmleride ordan indirorsun anlaşılan.
bir de arkadaşlar tam sayfa veya parmak kullanımında homescreende havadurumunu gösteren widget veya pro. hangisiydi? artık bu şekilde kullanıyorum ama epey oldu kullanmayalı neydi unuttum. arşivde kesin vardır ama denediklerim olmadı. cevap için şimdiden teşekkürler.
Tam sayfa veya Parmak kullanımda Homescreen lerde widget kullanılabiliyor muydu? Uzun süredir Samsung Widget ekranında olduğumdan (Bazı widgetları kullanmaktan vazgeçemediğimden) o tarafta bir gelişme olmuşsa takip edemedim.

Olabiliyormuş herhalde;

Handyshell in Homescreen inde oluyordu hatırladığım kadarıyla hava durumu.

Kolay Gelsin

Üst Alt