samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Durumu gösterıyor mu sessiz veya değil diye ?
Şimdi hocam şundan dolayı istiyorum ünide derse girip çıkıyoruz vs sessizdi sesliydi anlayamıoruz dolasıyla dersde çalarsa yemediğimiz laf kalmıyor hocadan : )
Tam istediğin widget durumu gösterir üzerine tıklayınca liste çıkar durumu değiştirebilirsin. Hemen ekrana sürüklemek bu kadar zor mu? Böyle sorular sorulunca hem kızıyorum hem üzülüyorum. Kusura bakmayın.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Tam istediğin widget durumu gösterir üzerine tıklayınca liste çıkar durumu değiştirebilirsin. Hemen ekrana sürüklemek bu kadar zor mu? Böyle sorular sorulunca hem kızıyorum hem üzülüyorum. Kusura bakmayın.

Kolay Gelsin

: ) relax hocam bizede değişik sorular geliyor herkesin ilgi alanı farklı.Allah razı olsun ki yardımcı oluyorsunuz.
Çözdüm sorunu teşekkür ederim.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Snaptu v1.3.0 Beta "Facebook,Twitter,Livescore,RSS Reader,Google Calendar" (03.05.10) güncelleme

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Gmail uygulamasını indirebileceğimizi direk link yok mu? Kendi sayfasında telefon numarası istiyor fakat seçeneklerde türkiye olmadığı için programa ulaşamıyorum.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
gmail uygulaması

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Sağol abi : ) m.google.com.tr/mail girincede cihaz desteklemiyor diyor, yazıcam yok daha neler diye : ))

bykubi

Üye
Telefonu sessize alınca ekranda onu simgeleyen birşey çıkmıyor sizdede öyle mi ?

ben hx v4 kullaniyorum finger user de sessize aldigimda sebekenin adini altinda nota isareti üzerinde cizgi beliriyor yaninda tarih var ve sessiz yaziyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bluetooth unuzda sorun olabilir veya ayarlarda bir yanlışlık yapmışsınızdır. Bir kaç ay evvel merak için denemiştim çalışıyordu.

Kolay Gelsin[/QUOTE]
-----------------

Samsung bazi donanimlarin kullanimini kisitliyor ayni sekilde gorusmelerinizide kaydedemediginiz gibi hele cihazinizda orjinal yazilim yuklu ise olmaz telin bluetotunundq acik oldugundan emin olup tekrar deneyin ihtiyac olmadigi icin denemedim soylediklerim varsayimdir

iyi forumlar[/QUOTE]

cevaplar icin tesekkürler ayarlari bir kontrol edeyim,olumlu sonuc alirsam tekrar yazarim.
iyi forumlar.

sefili

sefili

Üye
Arkadaşlar 1 soruda benden. Profosyonel kullanıcı değilim. Geçenlerde bir fw yükledim fakat müzik çalar telefondaki müzikleri bazen görmüyor. Yeni müzik attığımda çalınan müziklerin dizinine atıyorum yine görmüyor. 1 iki gün geçiyor ozaman görüyor.dosya yöneticisinden girmek zorunda kalıyorum. Bulundukları dizin şöyle f:ses dosyaları/dijital sesler/.mp3. Bu fw sadece sound (dijital sesler) klasörünü okuyor die okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. c, e, f sürücülerindeki neredeyse bütün klasörlere bir mp 3 yükledim ama sonuç hüsran. müzik çalar okumuyor. Listeyi defalarca yeniliyorum. Telefondaki bütün mp3leri okutmak için telefona yol gösterme imkanımız olurmu.. bu fwlerde mümkünmü. Müzik çalar c,e,f klasörlerindeki müziklerin tümünü tarayabilirmi. Böyle ayar mümkünmü. Mümkün değilse mp3lerimi nasıl müzik çalarımda sorunsuz oynatabilirim (listeyi yeniliyorum, mp3ler gizli salt yada sistem klasörü vs deil.)

yazılım sürümü: i8910JVJA1
Özel sürüm :i8910TURJA1_AYD

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 1 soruda benden. Profosyonel kullanıcı değilim. Geçenlerde bir fw yükledim fakat müzik çalar telefondaki müzikleri bazen görmüyor. Yeni müzik attığımda çalınan müziklerin dizinine atıyorum yine görmüyor. 1 iki gün geçiyor ozaman görüyor.dosya yöneticisinden girmek zorunda kalıyorum. Bulundukları dizin şöyle f:ses dosyaları/dijital sesler/.mp3. Bu fw sadece sound (dijital sesler) klasörünü okuyor die okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. c, e, f sürücülerindeki neredeyse bütün klasörlere bir mp 3 yükledim ama sonuç hüsran. müzik çalar okumuyor. Listeyi defalarca yeniliyorum. Telefondaki bütün mp3leri okutmak için telefona yol gösterme imkanımız olurmu.. bu fwlerde mümkünmü. Müzik çalar c,e,f klasörlerindeki müziklerin tümünü tarayabilirmi. Böyle ayar mümkünmü. Mümkün değilse mp3lerimi nasıl müzik çalarımda sorunsuz oynatabilirim (listeyi yeniliyorum, mp3ler gizli salt yada sistem klasörü vs deil.)

yazılım sürümü: i8910JVJA1
Özel sürüm :i8910TURJA1_AYD

Muzik dosyalarini C/E yada F surucusundeki music klasorune tasiyin eger music adinda klasor yoksa siz yeni music adinda klasor olusuturun ve muzikleri oklasore tasiyip muzik kutuphanesini yenileyin

iyi forumlar

Voyager Home Screen (vHome) v3.63c S60v3 Symbian 9.x Signed

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Şu programın tam işlevi nasıl abi girince mı ckıyor byole yoksa ayar yapıyoruz tel aılınca vs dırek ekran böyle mi oluyotr ?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
[Herocraft] Farm Frenzy

iyi forumlar

Gameloft Street Fighter Alpha

iyi forumlar

Heavy Weapon

uygulamaları sorun olursa bildirin iyi forumlar

xplore 1.45 güncelleme

iyi forumlar

ghostrider07

Üye
Street Fighter linki ölü dostum yenileyebilirmisin bi deniyim oyunu

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

Street Fighter linki ölü dostum yenileyebilirmisin bi deniyim oyunu

yenilendi iyi forumlar

lk1973

Üye
hx v4 hakkında düşüncelerim;
1)fotoda geriye gitmiş, gece çekimleri başarısız, kısa süre denediğim faenilin fwsi daha iyi geceçekimlerine sahip.
2)video standart olarak yine noiselı yani bir dip sesi var, ayarlarda oynama yapınca bu sefer gürültülü ortamda boğuk sesle kayıt yapıyor. bu durum klasikleşti.
3) web browser yine hızlı ve stabil
4)java iyileştirilmiş ben goodiesteki javayı kurmadım.
5)pil süresi optimal artık parmak kullanımı kullandığımdan oldukça da uzamış görünüyor. bu sayede flashliteda kullanılabiliyor.
6)stabilite süper, resetleme , pil çıkarma gereksinimi hiç olmadı.
7)bir çok program ve tema contents içeriğiyle flashlama yoluyla geldiğinden c deki boş alana büyük faydası oldu. temaların pil ömrüne olan negatif etkisi azalmış gibi
8)menüdeki dönüşler efektler nedeniyle biraz geç olsa da oldukça şık ve sorunsuz.
9)landscape modda ayarlarda olduğu gibi tekrar portre moduna mecburi dönüş can sıkıcı.
10)menüdeki kinetik scr, nedeniylebazen butonlarda tıklanmama sorunu çok belirgin olmasa da var. ama hxin bu kinetik scr. kaldıran patchiyle herhalde bu sorun da ortadan kaklıyor.
ve son olarak neredeyse official fw kullanır gibiyim bu fw ile ancak v3.29dan aman aman bir üstünlüğü yok.
Saygılar...

orcunakyol

orcunakyol

Üye
2)video standart olarak yine noiselı yani bir dip sesi var, ayarlarda oynama yapınca bu sefer gürültülü ortamda boğuk sesle kayıt yapıyor. bu durum klasikleşti.

Ben bunu pek hissedemedim bugun maçda biraz kayıt yptımda yok böyle bir ses pcde ve telde

ya da

tam olarak nasıl bir ses onu anlamadım ama dip diye bir ses yok

lk1973

Üye
sessiz bir ortamda video çekimi yapın 720p çözünürlükte o zaman farkedersiniz. uçak kalkışında çıkan bir ses gibi.
saygılar...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
@lk1973 hocam ksyi kapqtan pachi kurarsaniz dokunmatik tepkisizligi ortadan kalkiyor ayrica effeck gecislerinde belirgin bir hizlanma yani hepsinden hizli oluyor ayrica ilksefer andynin verdigi progrqmlari kurmustum oek isime yarayan bir sey bulamadim olanlar zaten arsivimde var gerektiginde kurmak daha mantikli yanliz siz su mods klasorundeki ses ve goruntu dosyasini buraya ekleyin bizde acilistaki animasyondan istifade ederiz benim hosuma gitti yedek almistim ama bulamadim

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Aynen ya bi örnek animasyon verseniz çok güzel olur.

Denedım de rahatsız edicek bir ses duyamadım duymasam daha iyi şimdi kafaya takarım ben : )

Ama şöyle bir tespit ettim 720 yaptığımda çektiğim videolar görünmüyor sadece ses var ??? :allalla:

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya bi örnek animasyon verseniz çok güzel olur.

Denedım de rahatsız edicek bir ses duyamadım duymasam daha iyi şimdi kafaya takarım ben : )

Ama şöyle bir tespit ettim 720 yaptığımda çektiğim videolar görünmüyor sadece ses var ??? :allalla:

Kardeş sen hüsnü zanla dinliyosun oyüzden duymassın duymasanda iyi olur telide yeni almişsin kafaya takarsın tuşkilidi gibi :d:

orcunakyol

orcunakyol

Üye
:D abi o değilde 720 ler niye görnümüyor onu anlamadım :hmmm

Üst Alt