ahenk
Üye
@ahenk yardımı ile flaşlama işini yaptık süper oldu Kendisine buradan da çok teşekkür ediyrum.
rica ederim amaç faydalı olmak faydalanmak banada cok kişi yardım etmişti halada eden var
iyi forumlar
@ahenk yardımı ile flaşlama işini yaptık süper oldu Kendisine buradan da çok teşekkür ediyrum.
Hepsi doğru tespitler.aydın hocam n2o2 fenailin fwsini inceledim ve aynı hatalar ondada var
ayrıca browser bellegi D de ve klasör şeklinde tutuyor ve tekraren buraya girişlerde çöküyor ve HXV4 de göre
belirgin yavaş menü effect geçişler andye kıyasla yavas wepbrowser yerimlerindeki ihtiyaç olmayan klasörler
dokunmaya tepki vermiyen uygulamalar yavaş uygulama yükleme ve kaldırma HXV4 ten hatalar olarak fark yok
benim kaaatımce HXV4 daha iyi tabiki siz mutlaka daha detaylı inceleme yaptıgınız için sadece beni rahatsız edenleri söyledim iki fwdede menüdeki KS ve yatay mod gereksiz ve bazı hataların temeli şahsi fikirlerim bu yönde
HX 3.26 dönünmek benim için daha hayırlı olucak ayrıca 2 fwninde download hızları pcden çok daha hızlı
saygılar iyi forumlar

Dh alıntıArkadaşlar önce GÜVENLİK KODUNU DEĞİŞTİRİN. SONRA
AYARLAR/TELEFON/TELEFON YÖNETİMİ/GÜV.AYR/TEL VE SIM KART' a girin.
DAHİLİ KULLANICIYA KOD YAZIN. ÖRN:5656
sonra Uzaktan tel.kilitlemeye gelin.Etkin yapınca kilit mesajı yazın.(göndereceğiniz mesaj)örnek:LOCK
Fakat LOCK yazmadan önce DAHİLİ KULLANICI KODUNU YAZIN. ÖRN:5656LOCK.
İŞLEMİ TAMAMLAYIN. BAŞKA TELDEN BU MESAJI ATIN. GÜLE GÜLE KULLANIN.
Benim gördüğüm en iyi Sözlük Slovoed. Özellikle Sound Modüllerini de yükleyince sesli okuma yapması çok hoş.i8910 uyumlu sözlük kulllanan var mı adını veya linkini verse.
--------------- Ekleme ---------------
Uzaktan kitleme olayı bizim i8910da neden calısmıyor halbukı ozellıklerde mevcut 5800da yapılan yontemde calısıyor ama bizde calısmıyor.
yapılısı:
Dh alıntı
Ben uzun bir süre Faenil de kalmayı düşünüyorum (eğer zaman bulup kendime bir tane yapmazsam). Artık telefon bence doyum noktasına ulaştı tüm CFW ler birbirini tekrarlamaya başladı aralarında çok ufak nüanslar var. 1-2 si orjinal diğerleri onlardan çalıp çırpma ile yapılan türden.aydın abi andy'nin yayınladıgı ksveyataymodu kapatan pach tüm sorynları gideriyor ancal flaslama yontemiyle yukleniyor ve tel sırırlanıyor ama hızda belirgin artıyor küp widget paketleri geliyor ayrıca siz bir fw yapmaya karar verirseniz şöyle biraz degişik uygulamalarla bende elimden geldigince yardım ederim ve boot güncellemeside yaparız iyi olur ama bende hala wave modundayım fazlada fwler ilgimi cekmiyor s3 te bekledigim gibi çıkmadı tamamen wave modundayım ama cıkana kadar bundan istifadeye devam edicem pc alıcam onu bile erteledim wave için
iyi forumlar
Ne de olsa Symbian cı ve S^3 ü port edebilmek için o telefona ihtiyaç var. (Port edilse de bazı donanımların sağlıklı çalışma şansı yok i8910 da şahsi fikrim)
Bir çok kaynak 14-15 Mayıs tarihini veriyor çıkış için. Umarım doğrudur.
arkadaşlar formda yazıların çoğunu okudum ama biir türlü mail de hotmail alma ayarlarının nasıl yapıldığının yazıldığı bir yer bulamadım. Mail alma ayarlarını yaptım fakat gönderme ayarlarında problem var mail gönderemiyorum neden acaba ayarları E71 bir in ayarlarından aldım ve İ8910 a yazdım bu ayarlar alma işe yaradı ama görderme olmuyor nasıl ayarlarım yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar formda yazıların çoğunu okudum ama biir türlü mail de hotmail alma ayarlarının nasıl yapıldığının yazıldığı bir yer bulamadım. Mail alma ayarlarını yaptım fakat gönderme ayarlarında problem var mail gönderemiyorum neden acaba ayarları E71 bir in ayarlarından aldım ve İ8910 a yazdım bu ayarlar alma işe yaradı ama görderme olmuyor nasıl ayarlarım yardımcı olurmusunuz.
ŞİMDİDEN HER KEZE TEŞEKKÜRLER![]()
Dns Ayarı değiştirme:Sağol aydın hocam hemen araştırıyorum birde telefondan youtube felan giremıyorum dns değiştirme imkanımız var mı nasıl girebilirim ?
Hocam birde o videodakı gibi yapım dun bende olmuyor ama bir türlü flaşlama sonrasında olmayabılır mı?
mesajlar/posta kutusu/başlatarkadaşlar formda yazıların çoğunu okudum ama biir türlü mail de hotmail alma ayarlarının nasıl yapıldığının yazıldığı bir yer bulamadım. Mail alma ayarlarını yaptım fakat gönderme ayarlarında problem var mail gönderemiyorum neden acaba ayarları E71 bir in ayarlarından aldım ve İ8910 a yazdım bu ayarlar alma işe yaradı ama görderme olmuyor nasıl ayarlarım yardımcı olurmusunuz.
ŞİMDİDEN HER KEZE TEŞEKKÜRLER![]()
ahenk hocam benımkınıde ekle en basa cok muallak bir konu ıkısınıde ekllesek iyi olur bende bulana kadar ugrstım epey : )
bildigimiz seydi ancak roadsync programı bu işi görüyor ama eklicem ilk msj tesekkür paylaşim içinNokia larda da bu mümkün bir süredir. Hatta Andy nin kullandığı bazı Tweak ler, Nokia CFW cisi Rem-dm in bulduğu tweak lerdir.
N8 680MHz işlemci ve 256MB RAM ile günümüz şartlarında çıkan ve çıkacak telefonlardan donanım olarak geridedir. Tek üstün donanımı 12MP Kamerasıdır. S^3 de bir artı sayılabilir Symbian a göre, fakat diğer OS ler alıp başını gitmişken ne kadar artı getirecek zaman gösterir.
Kolay Gelsin
Telefondan Msn ile görüntülü görüşme yapılamıyor. Ön taraftaki kamera sadece 3g görüntülü görüşme sırasında açılır. Servis menüsünden açmakta mümkün ön kamerayı, ayrıca Mirror adlı prog da ön kamerayı açar.
Kolay Gelsin
Telefonu sessize alınca ekranda onu simgeleyen birşey çıkmıyor sizdede öyle mi ?
ilgilendigimiz icin tesekkür ederim
bir sorum daha olacakti,telefonu wabcam olarak kullanmak icin mobiola diye bir program kurdum ama bilgisayarla telefon araasinda bir türlü baglanti kuramiyorum.
not:bilgisayarim masaüstü ve harici bluetooth kullaniyorum.
Evet herzaman anaekran samsung widget olarak kullanildiginda gostermiyor ama anaekran temasini temel olarak kullanirsaniz gosterir
r
Öyle bir Widget zaten var yüklü geliyor. Mor bir daire bir parçası kesilmiş yanında Nota işareti var Kavuniçi renkte.Hımm acaba farklı bişey bulamazmıyız durumu gösteren widget gibi bişey
Bluetooth unuzda sorun olabilir veya ayarlarda bir yanlışlık yapmışsınızdır. Bir kaç ay evvel merak için denemiştim çalışıyordu.ilgilendigimiz icin tesekkür ederim
bir sorum daha olacakti,telefonu wabcam olarak kullanmak icin mobiola diye bir program kurdum ama bilgisayarla telefon araasinda bir türlü baglanti kuramiyorum.
not:bilgisayarim masaüstü ve harici bluetooth kullaniyorum.