samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
720 ile ayarlayıp video çektiğimde ses var görüntü yok.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
orcunakyol

orcunakyol

Üye
Yoo sorun yok denedim ses kötü sadece hışırtılı ama gosterım normal hatta cek sonra hemen sag enaltta play tusundanoynat

Yok abi denedım her türlü görüntü yok.

lk1973

Üye
v4 deki orjinal açılış . e nin içine aynı isimle rarda çıkarıp atılmalı.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Yok abi denedım her türlü görüntü yok.

Yarin yapariz olurmu simdi gec oldu yatıcam gecbile kaldim iş tempom yogon yanımda calşişan arkadasta yok bu siralar tek calişiyorum yogunum herkeze iyi geceler

orcunakyol

orcunakyol

Üye
ok abi iyi geceler

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Samsung birşeyler vermedikçe i8910 da daha fazla gelişme olması zor. Artık CFW lerin hepsi kozmetik şeylere gidiyorlar. Göz boyamanın ötesinde bir şey yok. Bu telefon atlayacak zıplayacak diyenler bence yanılıyorlar.

Bir arkadaştan PM aldım, konu hakkında tek söyleyeceğim; bahsi geçen yerdeki konuda artık yazmıyorum ve yazmayacağım. Hiç bir forumda 2. bir nick almadım almam forumlarda nick im aydink_1903 veya aydink dır. Adres arayanlara "Deyerli" (yazıldığı gibi yanlış yazım değil) kelimesine dikkat ederlerse adresi bulabileceklerini söyleyebilirim sadece.

Kolay Gelsin

niggleniggle

Üye
arkadaşlar mrb
ben bir konuda yardım istiyordum... telefona mobile webcam uygulaması yükledim ama çalıştıramadım... daha önce deneyen veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?
Teşekkürler şimdiden...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
SPP SlideUnlock v1.16.1 build 1160429 S60v5

yatayda klawye sorunu devam ediyor

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

Palringo v1.3.0 S60v5 Signed / MSN, GTalk, Yahoo, Facebook

birden fazla msn hesabı acabilir sesli msj gönderebilisiniz

iyi forumlar

PowerMp3.v1.17

nunlock v5

@orcunakyol klawye sorunu yoktur

orcunakyol

orcunakyol

Üye
nunlock v5

@orcunakyol klawye sorunu yoktur

tekekkur ederim abi.denedim sorun yok güzel program ama trial diyor onu nasıl çözücem.

orcunakyol

orcunakyol

Üye
ok Sağol abi şu python programı varya sis için bizimkine uygun aolanı var mı acaba ?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ok Sağol abi şu python programı varya sis için bizimkine uygun aolanı var mı acaba ?

Ne amcla kullanmak istiyosun aslinda gerekli bir uygulama symbian s60 9,4 uygulamalr bölümünde mevcut ancak kullanılacak programa göre phyton sürümleri degişir

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Joysticks için 1.9.7 var ama açılmıyor telde 1.4.5 var açılıyor ama bagantı kuramıyor pc ile galiba.

morgülüm

Üye
selam arkadaşlar, bir konuda acil bilgilerinize ihtiyacım var.
telefonu açıp kapadığımda PC telefonu tanımıyor.
yeri geliyor format attığımda da tanımıyor. yardımcı olur musunuz.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Bir arkadaştan PM aldım, konu hakkında tek söyleyeceğim; bahsi geçen yerdeki konuda artık yazmıyorum ve yazmayacağım. Hiç bir forumda 2. bir nick almadım almam forumlarda nick im aydink_1903 veya aydink dır. Adres arayanlara "Deyerli" (yazıldığı gibi yanlış yazım değil) kelimesine dikkat ederlerse adresi bulabileceklerini söyleyebilirim sadece.

Kolay Gelsin
Bir şeyler yazmam istenmiş.

Söyleyebileceğim tek şey. Gördüğüm kadarıyla mesaj yerine ulaşmış.

İnsan inanmak istediğine inanır.

Not: Mümkünse başka yerlerde adımı geçirmeyin. Hele hele üstad, büyük üstad gibi çok abartılı sıfatlar kullanmayın. Ben sadece ortalama bir kullanıcıdan biraz daha fazla araştırmacı, biraz daha fazla bilgili biri olabilirim, bu da o sıfatları kullanmak için yeterli değildir.

Kolay Gelsin

onekc55

Üye
aydınk1903,
teşekkür ederiz.

billurben

Üye
sevgili oneck, aydink_1903

merhaba......

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar, bir konuda acil bilgilerinize ihtiyacım var.
telefonu açıp kapadığımda PC telefonu tanımıyor.
yeri geliyor format attığımda da tanımıyor. yardımcı olur musunuz.

Pcnin işketim sistemi w7 ise sorun cıkarta bilir ayrıca pc studyo okadar gerekli bir uygulama degil bence telrehberinizi simkarta yedekleyin programlarıda telinizi pcye depomodda baglayıp tele atın telın içinden kurun genel kullanim bu yonde

iyi forumlar

Üst Alt