ahenk
Üye
-
Konu Sahibi
-
ahenk, paylaşım için teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
ahenkkurulumda hata veriyor imzaladım fakat durum değişmedi. Custom firmware yüklü olanlardamı yüklenebiliyor acaba ?
Selamlar herkeze. Şimdi yeni bir harita yüklemek için hafıza kartımdaki haritayı komple silmem mi gerekiyor? Ovi maps yada Garmin kurmak istiyorum.
bende de win 7 yüklü pc imde ve bluetooth la alışverişlerimde hiç sorun olmadı. İlk başta eşleştirmek için şifre istiyor. onu pc de ve telefonunda girdiğin de sorun olmaması gerek. şifre yanlış olabilir. eğer pc ve telefonunda eşleşmiş olarak gözüküyorsa 2sindende kaldır ve tekrar dan eşleştirme yap ve şifren tek bir rakam olsun
Defalarca denedim hocam sorun zaten orda pc de ve telefonda girdigm sifre aynı ancak hata alıyorum, telefonda pcnin verdigi sifreyi girip tamama basınca telfon bu sifreleme turunu desteklemiyor gibi bir mesaj veriyor pc, hx in Turkce speedini kullanıyorum fw yle ilgili olabilir mi acaba, cunku bluetooth u acmaya calıstıgımda telden basta hata veriyordu sonra ayarlarıyla oynarak actım, anlamadım
Defalarca denedim hocam sorun zaten orda pc de ve telefonda girdigm sifre aynı ancak hata alıyorum, telefonda pcnin verdigi sifreyi girip tamama basınca telfon bu sifreleme turunu desteklemiyor gibi bir mesaj veriyor pc, hx in Turkce speedini kullanıyorum fw yle ilgili olabilir mi acaba, cunku bluetooth u acmaya calıstıgımda telden basta hata veriyordu sonra ayarlarıyla oynarak actım, anlamadım
Ben sizin gibi not tutamıyorum daha doğrusu not tutayı sevmiyorum, güzel bir özellik not etmek. Aklıma gelen kullanıcıların işine yarayabilecek şeyleri seçmeye çalıştım. Telefonda özellikle Private klasörü içinde hemen hemen tüm telefon ayarları ile ilgili dosyaları var, bazı ayarlar kolay ve zararsız, bazı ayarlar zor ve tehlikeli, format hatta yeni FW atmaya gidebilecek seviyede.aydink_1903 dostum; bu paylaşımlarını not ettim. ayrılmadan sym. dan yine bizim gibi nispeten amatör kullanıcılar için başka bildiklerin varsa paylaşırsan sevinirim. benim de gönlüm senin alacağın tele. kaydı ama sanırım benim için erken. bir görelim bakalım ne yenilikler olacak ona göre karar verelim. hiçbir şey bilmezken aldık bu teli ustası olduk bir çok özelliğinin. ilk aldığım zamanları hatırlıyorum berbat bir web browser, opera daha çıkmamış, hd videoda seste kötü görüntüde, fotolar başarısız. şimdiyse optimal düzeylere geldi herşey. bakalım statükocu bir adamdır nispeten bada başarılı olursa sizlerinde görüşleriyle geçebiliriz ama bu telden daha yeni yeni zevk almaya başladım. bugüne kadar yaptığın karşılksız paylaşımlar için teşekkürler.( örn. aklıma ilk gelenler: ilk türkçe fw için hxe yardımların, ferrari gibi ilk kaliteli oyunları sen paylaşmıştın, ilk türk fwi yapmıştın , pek çok kişinin telle ilgili önemli önemsiz birçok sorununa çare olmuştun.)
saygılar...
Yazdıklarımı çok dikkatli yapmanı rica ediyorum.merhaba,
yaklaşık bir yıldır i8910 u kullanmaktayım. bir başka forumda ki arkadaş çözüm bulamadığım sorunuma burada yardımcı olunabileceğini iletmesi sayesinde buradaki değerli paylaşımdan haberdar oldum. emek veren blgilerini paylaşan herkese öncelikle teşekkür ederim.
sorunum ise; bir kaç yazılım yüklememin ardından en son 24fps_SCX_TURBO.V2 yazılımını sorunsuz ve keyif ile kullanırken hyperx in en son çıkan yazılımlarından v9-jc1 ini yükledim. tr eklemeden önceki sürümü. şimdi telim boot moduna geçmiyor. çalışmasında bir problem yok ancak boot moda alamıyor olmam nedeni ile bu yazılıma çakılmış durumdayım. tel hard reset attım olmadı. pilini çıkardım bekledim olmadı. en son bir gece boyunca pili, sim i ,ve hafıza kartı çıkarılmış olarak beklettim. sonra simi ve hafıza kartını takmadan boota almayı dnedim olmadı. sonra takarak denedim yine olmadı. boot a almak istediğimde önce ince bir çizgi, sonra samsung yazısı, sonra tekrar ince bir çizgi sonra tekrar samsubg yazısı çıkmakta. ses açma ve kilit tuşu ile tel açma tuşunu bırakana kadar bu durum devam etmekt.
sorunum ile ilgili yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?