Ben bu aralar SSX3 oynuyorummoral sıfır. diğer forumda sinir katsayımı yükselten olaylar oldu ama. stress atmak için bu oyunu oynuyorum. bilgisayarda da oynardım. oyalayıcı bir oyun. luxor renkli top oyunu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanal dünyayı gerçek yaşantınıza bu kadar aksettirmemenizi tavsiye ederim. Ben öyle yaptım şimdi telefonla daha az ilgileniyorum. 1.5 gün giden batarya 3 gün gitmeye başladı. 
duramam ki. orası benim ilk gözağrım. kovarlarsa gitmem. benden eskilerin sayısı bir elin parmaklarından azdır. onlar gitsin.farzes
Lk1973 sizin karakterinizin boyle durumlara musait degil oyuzden benim yaptigim gibi uzakdurun
ilginiz için tşk. bağlantı kablom yanımda olmadığından işlemi yarın yapabileceğim. gelişme ile ilgili bilgi veririm.farzes
Ayni fw yuzunden bende telle 3 gun ugrastim bir ara fwsinden baslicam deyip teli yere vurumaya kadar sinir oldum Allah kolaylik versin umarim sizde olayi cozersiniz birdaha fw yuklerken 2 kere dusunun ve aydin abinin dediklerine ilave olarak E/paches klasorune girip tum ordaki pachlari silin E de paches yoksa C ye bakin ve tum pachlari silin vu islemi xplore ile yapin tekrar bilgi verirsiniz kolaygelsin
Lk1973 sizin karakterinizin boyle durumlara musait degil oyuzden benim yaptigim gibi uzakdurun
Ben sizin gibi not tutamıyorum daha doğrusu not tutayı sevmiyorum, güzel bir özellik not etmek. Aklıma gelen kullanıcıların işine yarayabilecek şeyleri seçmeye çalıştım. Telefonda özellikle Private klasörü içinde hemen hemen tüm telefon ayarları ile ilgili dosyaları var, bazı ayarlar kolay ve zararsız, bazı ayarlar zor ve tehlikeli, format hatta yeni FW atmaya gidebilecek seviyede.
Kolay Gelsin
usta 7 - 8 tane farklı playlist ve 200 den fazla şarkı var telefonumda. Her fw atımından sonra playlist hazırlamak zor oluyor. bu bahsi geçen klasörde playlistleri yedekelemek için bir dosya varmıdır ?
dostum ovi store dan bi tane locano mu öle bişey indirmiştim GPS ve harita programı onu kaldırınca bütün sorunlar oluştu. C2Z yi deaktif ettim teli kapatıp açtım olmadı E den patch klasörünü sildim şimdide ne rompatcher çalışıyo ne yüklü uygulamar menüsüne girebiliyorum ne de efektler çalışıyor![]()
ikinizede teşekkür ediyorum dostlar patchleri bulamadım SCX in son FW sini kullanıyorum
Senden cok ozur diliyorum anlayisina siginarak dun birisine yardim ettim ayni benim durumumda olmustu ve son olarak ben yuklediginiz fwye destek vermiyorum baska arkadaslar yardimci olacaktir ama kullandiginiz fwye benim yorumum yok baska herhangi sorununuz varsa herzaman sakin ama sakin sizinle alakali degil ben hx fw kullaniyorum
iyi forumlar