samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Release is on it´s way !
First HX-V4-Speed-SE is allmost finished, the Beta test-result is on it´s best.
Of course, don´t expect a release with all avaiable features from Samsung, remember: This firmware is the “Samsung i8910 runs 62 apps at the same time” So of course some things are stripped out !
And note, this version will NOT replace the normal SPEED-version, it is just most wanted from most of you.
The changelog is very small, because it would be too much to explain what is removed or what is disabled (and some are secret, lol)
so:
-Many removed unneeded files,
-Many removed starting-processes, so this is why we have to test the basics-part – removed Samsung Widget-bar ! – reduced CPU usage to 40 % due to better battery-life – Many many system-optimizations.
-Theme from Vivaz – All EFFECTS are DISABLED by default ! (no effect-server)
---------------------------------------------------------------------
Sürüm Yolda
İlk HX-V4-Speed-SE neredeyse bitti. Beta testlerinde onun en iyisi olduğu ortaya çıktı.
Tabii ki Samsungun verdiği mevcut tüm özelliklere sahip bir sürüm beklemeyin. Unutmayın ki, bu Firmware "Samsung i8910 aynı anda 62 uygulama çalıştırdı" FW sidir, bu nedenle bazı şeyler çıkarılmıştır. Ve bu sürüm Normal Speed sürümü yerine geçmeyecektir. Bu sadece çoğumuzun en çok istediği FW dir.
ChangeLog çok kısa, çünkü nelerin silinip kapatıldığını açıklamak çok fazla olur (ve bazıları gizlidir lol)
- Gereksiz birçok dosya kaldırıldı
- Başlangıç prosesindeki bir çok şey kaldırıldı. Dolayısıyla bu sebepten temel parçaları test etmek zorunda kaldık - Samsung Widget bar kaldırıldı, batarya ömrünü artırmak için CPU kullanı oranı %40 a düşürüldü - Ve çok fazla sayıda sistem optimizasyonu yapıldı.
- Vivaz dan alınan tema konuldu. - Tüm efektler Default olarak kapatıldı (Efekt serverı yok)

Bana hitap etmiyor.

Kolay Gelsin

FARSEZ

Üye
farzes
Ayni fw yuzunden bende telle 3 gun ugrastim bir ara fwsinden baslicam deyip teli yere vurumaya kadar sinir oldum Allah kolaylik versin umarim sizde olayi cozersiniz birdaha fw yuklerken 2 kere dusunun ve aydin abinin dediklerine ilave olarak E/paches klasorune girip tum ordaki pachlari silin E de paches yoksa C ye bakin ve tum pachlari silin vu islemi xplore ile yapin tekrar bilgi verirsiniz kolaygelsin

Lk1973 sizin karakterinizin boyle durumlara musait degil oyuzden benim yaptigim gibi uzakdurun
slm.,

Aydın beyin ve sizin önerilerinizi aynen yaptım. sonuç başarısız. sanırım servise götüreceğim. umarım onlar hallederler. ataşehir e yakın servis nerede acaba?

tşk.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
sizi bence bada os den baskasi kesmez herhangi farkli yeni bir bilgi varmi mesela 1ghz islemci sisteme yeterli olurmu o grafikler icin w7 gibi 1.3 sistem gereksinimi olupta bizi 1 kandirmasinlar hocam

Bold wep browser gayet hizli ve basarili sayfalari va tele uyumlu gosteriyor opera yerine ben bunu kullanmayi tercih ediyorum

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
sizi bence bada os den baskasi kesmez herhangi farkli yeni bir bilgi varmi mesela 1ghz islemci sisteme yeterli olurmu o grafikler icin w7 gibi 1.3 sistem gereksinimi olupta bizi 1 kandirmasinlar hocam

Bold wep browser gayet hizli ve basarili sayfalari va tele uyumlu gosteriyor opera yerine ben bunu kullanmayi tercih ediyorum

iyi forumlar
Sabırsızlıkla bekliyorum Bada yı ilk incelemelerde CPU kullanım oranın ortalama %30 u aşmadığı yönünde. Tabii ne kadar yükleneceğinizle alakası var. Winmo7 hantal bir yapıya sahip ve optimizasyon uğraşıları nedeniyle bu kadar geciktiği düşüncesindeyim. Çok fazla araştırmadım Winmo7 yi arada gözüme çarpanlardan çıkardıklarım bunlar.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
farzes
Ben telde oyle seyleri sildimki zaten teli gozden cikarmistim size sunu yada bunu deneyin demem yanlis sonuclarin donusu olmaz ancak kendinize yeni fw yukletmek icin iyi bir mazeret bulun ve fwnizi kontrol ederlerse para vermek bir yana cihaziniz garanti disi kalir ve garantiden istifade edemessiniz yakin bir yerde oturmus olsaniz bi nebze yardim etmeye calisirdim ama tavsiyem bu durumda yollamayin hem paradan hem garantiden olmayin sadece onerim bu bir muddet beklemeniz farkli metodlarla cihaza zarar vermeden denme yapin yada aydinin baska bir onerisi olabilir

iyi forumlar

FARSEZ

Üye
farzes
Ben telde oyle seyleri sildimki zaten teli gozden cikarmistim size sunu yada bunu deneyin demem yanlis sonuclarin donusu olmaz ancak kendinize yeni fw yukletmek icin iyi bir mazeret bulun ve fwnizi kontrol ederlerse para vermek bir yana cihaziniz garanti disi kalir ve garantiden istifade edemessiniz yakin bir yerde oturmus olsaniz bi nebze yardim etmeye calisirdim ama tavsiyem bu durumda yollamayin hem paradan hem garantiden olmayin sadece onerim bu bir muddet beklemeniz farkli metodlarla cihaza zarar vermeden denme yapin yada aydinin baska bir onerisi olabilir

iyi forumlar
ahenk,

telim spot. bu nedenle garanti olmadığı için sorun olmayacak. alacakları bedel hariç.

bilgilendirme için tşk.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
HX-V4-SPEED-SE

nasıl yüklenecegi hakkında sorusu olanlar ilk sayfadan bilgi alabilir

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

3D TaskManager kullanmak istiyenler alttaki linkten indirip flaslama metoduyla bu özelligi yükliye bilir

no_fear78

no_fear78

Üye
C:\Private\10281e17\ altında

[101ffc31]mpx2_2.db

mp3 ler hep aynı yerde bulunmalı yoksa problem yaşarsınız bu dosya sadece playlist i tutmuyor zira.

Kolay Gelsin
usta sağolasın dediğin dosyayı buldum ama ne x-plore ne de filebrowwser ile e - f ye kopyalama ya da bluetoothla pc ye gönderme yapamadım. SymSMB ile c ye pc den eriştim ama pc de bile kopyalama yapmadım.

lk1973

Üye
Tahayasinin flashlite olayının çözümünü bu akşam attığım mecburi formatta denedim. Kesinlikle haklı. Widget bar nedeniyle flashliteın son sürümü hata veriyormuş. Parmak kullanımında sorun yok. Yani flashlite ile ilgili uyg. hatalarından arınmak için widget bar kaldırılmalı. Ama web browserda ne gibi flash yenilikler getirir, denedikçe buraya yazarım.
Saygılar...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
hxv4 kullanan yada kullanmak istiyenlere kurdugunuz programlara dikkat edin iki oldu hata olusuyo
programları karısık kurdugum için hangısınde olduguna dikkat etmedim ama v3 speed le devam edicem

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
usta sağolasın dediğin dosyayı buldum ama ne x-plore ne de filebrowwser ile e - f ye kopyalama ya da bluetoothla pc ye gönderme yapamadım. SymSMB ile c ye pc den eriştim ama pc de bile kopyalama yapmadım.
Filebrowser ile kopyalama yapılabiliyor. Rompatcher daki patchler kapalıdır belki.

File Browser da dosyayı seçip
Edit
Copy to Folder
F:

de bir yer gösterirseniz kopyalar. Teorik şeyler yazmam, hepsi bizzat tarafımdan denenmiştir yazdıklarımız. Bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz ama nerede bilemiyorum.

Kolay Gelsin

mtokey

mtokey

Üye
selam ya benim kafama takıldı telefonda bulunan multitasking olayını nasıl kullanıyoruz?! Linkteki videonun 45. saniyesinde karşımıza çıkan olay! Şimdiden teşekkürler.....

ghostrider07

Üye
selam ya benim kafama takıldı telefonda bulunan multitasking olayını nasıl kullanıyoruz?! Linkteki videonun 45. saniyesinde karşımıza çıkan olay! Şimdiden teşekkürler.....

ortadaki tuşa basılı tutun.açıkta olan uygulamalar videodaki gibi çıkacaktır.kullandığınız fwye göre bu özellik bulunmayabilir bunuda dikkate almakta fayda var.bir uygulama açıkken kapatmadan ana ekrana dönmek içinde yine otadaki tuşa bir kere basmanız yeterli

no_fear78

no_fear78

Üye
Filebrowser ile kopyalama yapılabiliyor. Rompatcher daki patchler kapalıdır belki.

File Browser da dosyayı seçip
Edit
Copy to Folder
F:

de bir yer gösterirseniz kopyalar. Teorik şeyler yazmam, hepsi bizzat tarafımdan denenmiştir yazdıklarımız. Bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz ama nerede bilemiyorum.

Kolay Gelsin
haklısınız c2z kapalıydı açınca kopyaladım. Kopyalama sırasında telefon tema değiştirdi ( şu kablo ile bağlayınca kendiliğinden çıkan tema ) sonra eski haline geldi. En büyük sorunumu çözdün Allah razı olsun :oke:

lk1973

Üye
Route 66 arayüzü yenilenmiş versiyonu yayınlandı. Artık e ve f hafızalarına kurulsa da sorun çıkartmıyor. Eski route 66 kuruluysa tümüyle kaldırılmalı. c, e ve f'deki system içindeki route 66 dosyaları silmekte gerekli. Ama ben ce en temizi format sonrası kurulum zaten bol bol fw atıyoruz bu ara. Bu sefer exe dosyasıyla bilgisayarda kuruluyor. Telefonu bilgisayara depo modunda bağlayıp exe prosu bilgisayarda çalıştırılmalı. Yalnız burada dikkat kurulumun yapılacağı e ve f hafızalarını formatla (önerilir) seçeneği uygulanırsa format atmaktadır o hafızaya bilgileri siler. Ardından telefon bilgisayardan ayrılır ve sis dosyası otomatik olarak yüklenmiş olur telefona. Sonraki aşamada Turkeyta 4 haritasını navkingin sitesinden indirip 120mblık falandır, ROUTE66_v9_data_ içinde mapsin içine kopyalanır. Ardından telefonun içinden ana menüye kurulmuş olana route66 klasöründe (bu ana menü niyeyese ingilizce kalmış ama sonraki bölümler türkçe) navigasyona girilir onay bölümlerinde ilk seferde internet bağlantısına ok verilir.extranın içinden navigasyon türkiye sür ve yürü tıklanır ve aktivasyon kodu eğer telefonunuz türkiyeden garantili ise yüklenir ve kilit işareti açılır.aynı menüde güvenlik kameraları içinde türkiye doyası yüklenir ve aktivasyon tamamlanır. haritaların görülmesi için navigasyon yapılıp uydulardan bağlantı sağlanması için açık alan seçilir. ve bu telefon çıktığından beri ilk kez e de f de kullanılabilen route 66 hakkımız olduğu biçimde sorunsuz ilaçlama işlerine gerek kalmadan, radarlara yakalnmadan güvenle kullanılabilir. EXE dosyası için link:

aydink_1903

aydink_1903

Üye
En iyi navigasyon bence sygic. Yol kenarkndaki tabelalar neredeyse birebir işlenmiş. Bir sapağa yaklaştığınızda o yol kaç şeritse ekranda beliriyor geçmeniz gereken şeriti veya şeritleri yeşillendiriyor. Ayarları inanılmaz kapsamlı. Ekrandaki bilgilerin yerlerini ve kendilerini özelleştirebiliyorsunuz. Zelihanın sesi çok güzel:)

Arama işi çok basit çıkan listelerde KS mevcut. Avantajları saymakla bitmez.

Tabii ki benim fikrimdir.

Kolay gelsin

KLACID

KLACID

Üye
En iyi navigasyon bence sygic. Yol kenarkndaki tabelalar neredeyse birebir işlenmiş. Bir sapağa yaklaştığınızda o yol kaç şeritse ekranda beliriyor geçmeniz gereken şeriti veya şeritleri yeşillendiriyor. Ayarları inanılmaz kapsamlı. Ekrandaki bilgilerin yerlerini ve kendilerini özelleştirebiliyorsunuz. Zelihanın sesi çok güzel:)

Arama işi çok basit çıkan listelerde KS mevcut. Avantajları saymakla bitmez.

Tabii ki benim fikrimdir.

Kolay gelsin

Hayırlı Geceler;
Bahsetmiş olduğun programın link ve kurulum bilgileri var mı ?
Denemek isterim açıkçası. Saygılarımla...

küçükaslan

Üye
Hayırlı Geceler;
Bahsetmiş olduğun programın link ve kurulum bilgileri var mı ?
Denemek isterim açıkçası. Saygılarımla...
hay çok yaşayasınız . aynı soruyu bende soracaktım.

Üst Alt