samsung i550w sertifika sorununa kesin çözüm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackersamet_112

Üye
    Konu Sahibi
samsung i550w sertifika sorununa kesin çözüm !!!
evet arkadaşlar bende bir samsung i550 kullanıcısıyım yaklaşık 1 ay önce aldım telefonu ama proğram yükleyemiyodum sertifika hatası uygulama sağlayıcıyla görüşün diyordu fakat şu anda çözüm gayet te güzel çalışıyor

evet gelelim anlatıma şimdi negavite arkadaşımızın yaptığı anlatımla aynı fakat sadece biz hello cerbidenin başka bir versiyonunu yükleyeceğiz çünkü hello cerbide de menu1 diyince hiç bir şey gelmiyordu fakat bunda geliyor tek farkı soru sayısı biraz fazla bende yaklaşık 75 kere sordu evet dedim :D

işte link
rar şifresi : crackersamet

hello cerbideyi burdan değiştrip negativenin anlatımıyla aynı olarak devam edin gerekirse ilerde daha ayrıntılı anlatım yapacağım !!!

Notis

Üye
paylaşım için teşekkürler ama rar şifresi yanlış

!UNIVERSAL!

Üye
link kırık

hakan211

Üye
kardes ben cabini yukledim ama x ploreri yukleyemedim bende 1.20 yükledim olacakmı acaba bakıcam bazı programlara dosya türü desteklemiyor diyo neden acaba ?

halil_cool

Üye
ben aldığımın ikinci günü hackledim. drakkarious programı bu olayı tamamen çözüyo.. içinde hellocarbide ve x-plore var. aynı şekilde installserver da içinde mevcut. hellocarbide de menu1 e tıklıyoruz kaçkere saymadım 70 80 kere yes diyoruz ve artık tüm gizli dosyalar açılıyo installserver ı c:/sys/bin içine atıyoruz ardından telefonu kapayıp tekrar açtığmızda bütün programlar sertifikasız yükleniyor....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
link kırık kardeş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt