Uygulama Freedoom Hatası " ÇÖZÜMÜ " [ purchase failed ]

Sponsorlu Bağlantılar

erkan414

Üye
    Konu Sahibi
Freedoom Hatası " ÇÖZÜMÜ " [ purchase failed ]
* Evet arkadaşlar bugün size çözdüğüm bir durumu anlatacağım bayadır üstünde çalıştığım onu sil bunu yükle yöntemiyle denediğim yanıldığım yaklaşık 1.5 haftamı alan ama sonunda sonuca ulaştığım Freedom hatasını buldum ve hallettim onu anlatacağım...

Öncelikle Freedomu bilmeyenler için kısa bir açıklama yapalım. Freedoom uygulama içi bedava satın alma programıdır. ( Örnek: Subway Surf Anahtar almak istiyoruz bu uygulama ile ödeme bölümüne geliyoruz ve ödemeye tıkladığımızda ödemeniz onaylanmıştır diyor ve anahtarımızı alıyoruz..)

Gelelim soruna: 4.4.2 Android Kullanıcısıydım Freedoom eksiksiz ve sıkıntısız çalışmaktaydı. 5.0.1 Lollipop sürümüne geçiş yaptım uygulama çalışmadı ogun bugundur ustunde çalıştığım ve yaptığım freedoomun çalışmama sebebi Google play storeninn kendini güncellemesiydi güncellemeyi kaldırsanız bile yeniden guncelleme almakta cunku en eski sürüm olunca guncelleme yapmakta fakat. size aşağıda verdiğim linkteki play store sürümü yüklediğinizde bu sorun ortadan kalcak. Neredeyse tüm sürümleri denedim en uygun sürümü 5.1.11 Google Play Store Sürümü olarak buldum diyerlerini yüklediğimde bir zaman sonra guncelleme alıyor ve yüklediğim google play store sürümüde yalan oluyor haliyle alma işlemlerimde olmuyor.. Ama bu surumde en eskı surum olmadıgı ıcın guncel goruyor ve yenı guncelleme sız tıklamadığınız sürece almamakta..

İşlemler: 4.2.2 Jelly 4.4.2 Kitkat 5.0.1 Lollipopta denenmiştir Freedoom eksiksiz ve sıkıntısız çalışmaktadır..

Yapmanız Gereken tek şey Freedoom son sürümü yüklemeniz ve ardından aşağıda linkte vermiş olduğum Google Play Store 5.1.11 sürümünü telefonunuza yüklemeniz böylelikle en eski play storeyı kullanmadıgınız için play store guncelleme yapmayacak ve freedoomun çalıştığı bir sürüm olduğu için freedom çalışacaktır.. tabi yapmanız gereken 1-2 ayarla..

ANLATIM: Vermiş olduğum linkteki play storeyi indiriyoruz. Ardından Ayarlar - Diğer - Uygulama Yöneticisi Sola kaydırıp - Hepsi - Google Play Store GÜNCELLEMELERİ KALDIR... Hemen bir geri yapıyoruz. Google Play Store Hizmetleri Aynı şekil GÜNCELLEMELERİ KALDIR.. Ardından vermiş olduğumuz linkteki play storeyi yükleyelim ve böylelikle play store eski bir sürümde olmadığı için bir üst versiyona cıkmayacak. cıkmadığı içinde freedomla uyumlu olan 5.1.11 surumu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fakat küçük bir ayrıntı var. Saat Dilimini Moskova yapmanız gerekecek aşağıda adım adım anlatım var. Google play hizmetleri güncelleme almak isterse rahatlıkla alabilirsiniz bir sıkıntı cıkarmaz.. Güle güle kullanın..

Saat Dilimini Moskova Yapma: Ayalar -> Diğer -> Tarih ve Saat -> Saat Dilimi Seçin -> Moskova
daha sonra saati ayarla ile kendi saatinizi ayarlayın saatin farklılığı birşey değiştirmez yeterki moskova olsun ama saat türkiye saati olsada olur. Diğere giripte saat ayarı olmayanlar hemen altından Cihaz hakkındaya tıklayın Yapım numarasına 20 kere falan tıklayın geri yaptığınızda göreceksiniz...

Not: İşlerleri Eksiksiz yapıp yapmadığınızı kontrol etmek için işlemlerin sonunda. Google Play Storeyi açalım En sol üsteki butona tıklayalım. Ayarlar diyelim En altta Derleme sürümü 5.1.11 İse işlem tamamdır. ve birde bazı uygulamalarda hata veriyor play storeyi durduruyor onunda çözümü aynı menüde Satın alma işlemleri için kimlik doğrula bölümünden Hiçbir zamanı işaretleyin işlem tamamdır.

Google Play Store [ 5.1.11 ] Sürümü:


Freedoom [1.0.6] Sürümü:



NOT: TELEFONLA BAYA UĞRAŞTIM TELEFONUMUN MARKASI S4 O YÜZDEN ŞÖYLE BİRŞEY SÖYLEYEYİM ELİMDE

4.2.2 JELLY 4.4.2 KİTKAT 5.0.1 LOLLİPOP RESMİ SÜRÜMÜ MEVCUTTUR. İSTEYEN UPLOAD EDERİM.

ARTI YÜKLEDİĞİNİZ SÜRÜMDE İMEİ KAYDI TELEFON ÇEKMEME SORUNU YAŞAYAN VARSA ÇÖZÜMÜ VAR ...

HESPİNİN ROOTU MEVCUTTUR YAPAMAYAN ANLAMAYAN VARSA COK DETAYLI ANLATIRIM ÇOK ÇEKTİM ZAMANINDA İyi forumlar...
 
  • Beğen
Tepkiler: cCLASs, Silinen Üye 484994 ve cagrii_72


cagrii_72

cagrii_72

Üye
emeğine sağlık
 
Jsnow492

Jsnow492

Üye
:tşk:
 

erkan414

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim yararlı olduksak ne mutlu kardeşim...
 


Üst Alt