kardeşim ben SAMSUNG S3353 kullanıyorum mesajlarımı saklamak istiyorum bilgisayara bağlanabileceğim bi program var mı? nasıl saklayacağım ben mesajlarımı
facebook a da giremiyorum youtube falan hiç denemedim zaten....![]()

kardeşim ben SAMSUNG S3353 kullanıyorum mesajlarımı saklamak istiyorum bilgisayara bağlanabileceğim bi program var mı? nasıl saklayacağım ben mesajlarımı
facebook a da giremiyorum youtube falan hiç denemedim zaten....![]()
şikayet etmiştim . geçenlerde aradılar bilindik tipik şeyler söylediler ama ben gerçekten hiç memnun değilim bu telefondan zaten aldığımdan beridir iki üç gün kullandım sonra bi köşeye bıraktım ben facebook a girebiliyorum fakat video filan halen izleyemedim. samsungtan aradıklarında video konusunda yetkili desteklenmeyen format olduğu için dedi kestirip attı daha sonra google maps ın ücretli olmasını ve uyarı vermeden lira harcamasına ise hiç bişi söyleyemedi neyse zaten bende tabii haklısın filan deyip geçiştirdim ama bir daha samsung mu töbee asla yanına bile yaklaşmam 

benim telefon ch@t 335 sorunu optik trackpadinin kendi kendine harket etmesi bu sorun daha çok karanlıkta oluyo telefonu alalı 2 hafta oldu forumda bu sorun ile ilgili herhangi bi şey bulamadım bide şu opera mini 5.2 yi nereden indirdinbi link koyarmısın
![]()
http://www.maxicep.com/samsung/opera-mini-v6-0-24093-sanal-klavye-kaldirilmis-hal-474649.htmlbenim telefon ch@t 335 sorunu optik trackpadinin kendi kendine harket etmesi bu sorun daha çok karanlıkta oluyo telefonu alalı 2 hafta oldu forumda bu sorun ile ilgili herhangi bi şey bulamadım bide şu opera mini 5.2 yi nereden indirdinbi link koyarmısın
![]()
0542 646 31 48 BNM TELEFONUM HERZAMN FORUMA GİREMİYOOM MSJ AT NE YAPMAM GEREKTİQİNİ LÜTFENNN
((
saol kardeş