Samsung gt-s3653w wi-fi telefonu için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

triblejox

Üye
 


cafercihat

Üye
merhabalar ben bu telefonu yeni aldım. mesaj yazma seçenekleri arasında el yazısıyla mesaj yazma var diye biliyordum aynı msn'de olduğu gibi. ama bulamıyorum yardımcı olursanırız çok sevinirim.
 

erhan2311

Üye
selam arkadaşlar sizden ufak bir isteğim olacak.arkadaşım oğluna 5233w almış.şimdi çocuk kim milyoner olmak ister oyununu vede silah sesi veren proğram arıyormuş eğer yardım edebilirseniz sevinirim
 

murat188

Üye
SAMSUNG Galaxy Ace S5830i de marketten indirdiğimiz programlar oyunlar hep telefonun hafızasına gidiyor bunu nasıl hafıza kartına yüklencek yada ayarlar dan nasıl ur Paylaş:
 

bmys

Üye
İngilizce sözlük bazen açılıyor bazen açılmıyor.Çoğu zaman donup kalıyor açılmıyor.Reset (*2767*3855#) attım yinede düzelmedi.Başka ne yapabilirim?
 

darksea112

Üye
arkadaşlar telefona format attım telefon kodum değişti telefonu daha acamıorum yardım
 
vedatila

vedatila

Üye
Slm
benim s3653 wifi var javada yön tuşları var ekran fazla küçülüyor nasıl kaldırabilirm
Şimdiden Teşekkürler
 

youssouf

Üye
Slm
benim s3653 wifi var javada yön tuşları var ekran fazla küçülüyor nasıl kaldırabilirm
Şimdiden Teşekkürler

Telefona uyumlu oyunları yükle mesela 240x400 ,240x320 gibi .
 

emreveemre1

Üye
Evet değerli kardeşlerim bu konuyu yukarıda belirttiğim gibi samsung gt-s3653w wi-fi telefonu için sorunlarınız var ise paylaşmanız için açtığım bu konuda yardım edebileceğimi düşünüyorum ve sorularınızı bekliyorum...:oke:
Kardeş wi-fi aracılığıyla evimdeki internete bağlanıyordum ilk başta hiç birşey yoktu ancak kardeşim bişeyler karıştırdı wi-fi yle internete bağlanıyorum ancak bi siteye girerken hizmete ulaşılamadı ve ardından DNS başarısız hatası geliyor bi yardım edermisin?
 

tuna2sasmaz

Üye
tema konusunda ne diyceksin kardeşim :D
 
solano35

solano35

Üye
Joukispot Programı nokia e63 cep telefonuma kurdum sorunsuz birşekilde çalışıyor. fakat e63ü modem olarak çalıştırdığımda diğer telefonum samsung gts 5233w markalı telefonum kablosuz ağı buluyor fakat bağlan dediğimde proxy adresi falan çıkıyor kaydet diyorum kaydetmiyor yardımcı olabilecek vrmı?
 

avcmaniac

Üye
Ben iphone menü arıyorum fakat türkçe elinizde link varsa mesaj olarak gönderebilirmisiniz ?
 

avcmaniac

Üye
Elinizde corby s3653wifi uyumlu iphone teması varsa gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler...
 

avcmaniac

Üye
...
 

avcmaniac

Üye
corby s3653w türkçe iphone tema dosyaları varsa paylaşabilirmisiniz ?
 

EstrellaBlanca

Üye
s3653w marka telefonumu usb kablo ile modem olarak kullanmak istiyorum ama başaramadım bir türlü.Telefon yığın bellek ve medya oynatıcı seçeneklerinde sorunsuz bağlanıyor ama pc studio bağlanmadı yazıyor.Usb mobile modem 1.0 yazılımı yükleyin diye çıkıyor tel. i pc studio yu seçerek pc ye bağladığımda.Onu da buldum yükledim ama hala olmuyor,aygıt yöneticisinde usb mobile modem 1.0 sarı ünlem var.Yardmcı olablecek varsa sevinirim
 

bygameover

Üye
Yaa tema yükleniyomu bunlara :nono:
 

skirellex

Üye
Samsung gt-3653w de oyun klavyesini kaldırmayı bilen yoookmu :(
 

KELMESUT

Üye
Ben samsung corby wifi aldım arkadaşlarımda güvenlik şifresi var ben güvenlike girdikten sonra telefon kilidi açık yapıyorum şifreye sim kartı şifresini girince yanlış şifre diyor o şifreye ne yazmalıyım telefonumun güvenli olması için ?
 

kudret443

Üye
KARDEŞ samsung gt-s3653w wi-fi telefonu için: Arayanın ismini söyleyen program varmı ?varsa ismini verirmisin? Şimdiden :tşk:.:alkis
 


Üst Alt