Samsung Gt-5603 Facebook Ve youtubedeN VİDEO izleyin 100 de 100 Hiç denemediğinize Eminim..

Sponsorlu Bağlantılar

karizma927

karizma927

Üye
samsung s5233w star da açılır mı lütfen söylermisin !! =)

free

free

Üye
Ilk mesajda starda denenmistir yaziyor.izlenebilir demek heralde.

pehlivan41

Üye
starda kesin çalışıyor dimi ona göre atıcam telefona

pulucu

pulucu

Üye
Internet not available yazıyor error çkıyor yardım

free

free

Üye
Ben denemedim.deneyen arkadaslarin cevapini bekle istersen.wap yerine wi fi sec internet ve vodu.Montede calisti

resat-19

resat-19

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5233w star da açılır mı lütfen söylermisin !! =)

Açılır kardeşim..

--------------- Ekleme ---------------

Internet not available yazıyor error çkıyor yardım

Kardeş senin bağlantı ayarlarında bir problem var programdan kaynaklı değil bi kontrol et

Videoyu daha buyuk ekran izlemek mümkün mü acaba

Malesef kardeşim ama ilerleyen zamanlarda oda olacak merak etme :)

cagkutcen

Üye
slm.samsung GT-B7300 de oluyor mu.sizin verdiğiniz linklerden programı indirmeyi pc de de.telefonda da denedim.indirdim.açılmıyor.her yerde aradım bulamadım.bazı sitelerde var oda ing.mesaj yazdım cevap gelmedi.siz bu konularda biligili ve ilgilisiniz.inş. banada yardımcı olursunuz. samsung GT-B7300nin.çok özelliği var. ama birçok özelliğini bilmediğim için kullanamıyorum.face deki veya herhangi bir videoyu nasıl izleyeceğim.tv izlenebiliyor mu.(mobilvizyon)ayarları yapılabiliyor mu? bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.teşekkürler. :bigstar:

resat-19

resat-19

Üye
    Konu Sahibi
slm.samsung GT-B7300 de oluyor mu.sizin verdiğiniz linklerden programı indirmeyi pc de de.telefonda da denedim.indirdim.açılmıyor.her yerde aradım bulamadım.bazı sitelerde var oda ing.mesaj yazdım cevap gelmedi.siz bu konularda biligili ve ilgilisiniz.inş. banada yardımcı olursunuz. samsung GT-B7300nin.çok özelliği var. ama birçok özelliğini bilmediğim için kullanamıyorum.face deki veya herhangi bir videoyu nasıl izleyeceğim.tv izlenebiliyor mu.(mobilvizyon)ayarları yapılabiliyor mu? bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.teşekkürler. :bigstar:

Öncelik kardeş bu programı her telefon kaldırmıyor.
Sana tavsiyem opera mini kullan 100de 100 sonuç alırsın ama tabi bolt daha gelişmişiydi bişey kaybetmezsin.
İşte Opera Mini 5.1 sana bu uygulama işine yarayacaktır..

bir teşekkür yeter :=):aha:

free

free

Üye
B7300 nasil bilmem ama monte gibiyse ayar-uygulama ayarindan internet profili ve medya oynatici wod ayarini modem adi sec baglan de ag sifreni yaz .
m.dailymotion.com
m.youtube.com video
tv.spb.com/web tv izle

resat-19

resat-19

Üye
    Konu Sahibi
...

adibee

Üye
saol bende çalıştı

missdance

Üye
Ben indiremedim.rapidden baska bir yere yukleyebilir misiniz?Teşekkürler.

blackcar16

Üye
Deneyecegım hemen

linkleri bir yenileseniz.bir bu kaldı denemediğim olmuyor bir türlü.belki bu bir işe yarar.

zgrzgr54

Üye
kardeş linkler sorunluu lutfen yenıle

kraldo

Üye
linkler çalışmıyor.

zgrzgr54

Üye
offf ya linklere bekermısın kardes

EsraAy.

Üye
linkler yanlış olmuyor ..

emrepreston

emrepreston

Üye
kardeş link ölmüş.. yenilersen sevinirim.. yada indirebilen bi arkadaşım varsa o yüklese de olur yani :)

resat-19

resat-19

Üye
    Konu Sahibi
kardeş link ölmüş.. yenilersen sevinirim.. yada indirebilen bi arkadaşım varsa o yüklese de olur yani :)

arkadaşlar sizleri duydum 2 haziran 2011 tarihinde 10 tane yeni link ekledim güle güle kullanın teşekkürü çok görmeyin

----------Eklendi @ 11:44:05 ---------- Yazıldı @ 11:43:35 ----------

linkler yanlış olmuyor ..
arkadaşlar sizleri duydum 2 haziran 2011 tarihinde 10 tane yeni link ekledim güle güle kullanın teşekkürü çok görmeyin

----------Eklendi @ 11:44:35 ---------- Yazıldı @ 11:44:05 ----------

offf ya linklere bekermısın kardes

----------Eklendi @ 11:44:56 ---------- Yazıldı @ 11:44:35 ----------

linkler çalışmıyor.

----------Eklendi @ 11:45:21 ---------- Yazıldı @ 11:44:56 ----------

----------Eklendi @ 11:45:52 ---------- Yazıldı @ 11:45:21 ----------

----------Eklendi @ 11:46:33 ---------- Yazıldı @ 11:45:52 ----------

Deneyecegım hemen

linkleri bir yenileseniz.bir bu kaldı denemediğim olmuyor bir türlü.belki bu bir işe yarar.

----------Eklendi @ 11:46:50 ---------- Yazıldı @ 11:46:33 ----------

Ben indiremedim.rapidden baska bir yere yukleyebilir misiniz?Teşekkürler.

Üst Alt