samsung s5233w star da açılır mı lütfen söylermisin !! =)
Internet not available yazıyor error çkıyor yardım
Videoyu daha buyuk ekran izlemek mümkün mü acaba

slm.samsung GT-B7300 de oluyor mu.sizin verdiğiniz linklerden programı indirmeyi pc de de.telefonda da denedim.indirdim.açılmıyor.her yerde aradım bulamadım.bazı sitelerde var oda ing.mesaj yazdım cevap gelmedi.siz bu konularda biligili ve ilgilisiniz.inş. banada yardımcı olursunuz. samsung GT-B7300nin.çok özelliği var. ama birçok özelliğini bilmediğim için kullanamıyorum.face deki veya herhangi bir videoyu nasıl izleyeceğim.tv izlenebiliyor mu.(mobilvizyon)ayarları yapılabiliyor mu? bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.teşekkürler.![]()

kardeş link ölmüş.. yenilersen sevinirim.. yada indirebilen bi arkadaşım varsa o yüklese de olur yani![]()
arkadaşlar sizleri duydum 2 haziran 2011 tarihinde 10 tane yeni link ekledim güle güle kullanın teşekkürü çok görmeyinlinkler yanlış olmuyor ..
offf ya linklere bekermısın kardes
linkler çalışmıyor.
kardeş linkler sorunluu lutfen yenıle
arkadaşlar sizleri duydum 2 haziran 2011 tarihinde 10 tane yeni link ekledim güle güle kullanın teşekkürü çok görmeyinkardeş linkler sorunluu lutfen yenıle
arkadaşlar sizleri duydum 2 haziran 2011 tarihinde 10 tane yeni link ekledim güle güle kullanın teşekkürü çok görmeyinDeneyecegım hemen
--------------- Ekleme ---------------
linkleri bir yenileseniz.bir bu kaldı denemediğim olmuyor bir türlü.belki bu bir işe yarar.
Ben indiremedim.rapidden baska bir yere yukleyebilir misiniz?Teşekkürler.