Samsung Glaxy Ace 2 (i8160) Root

Sponsorlu Bağlantılar

Mustica1903

Üye
Sade ve anlaşılır anlatımın için teşekkurler. Ben dediğin gibi yaptım ancak telefonla çakılı gelen mekanist gibi kullanmadığım dosyaları silemiyorum hala.. Bunun çözümü var mı??

anDro.Cio

anDro.Cio

Üye
samsung usb driver link atar mısınız

seyyah26

seyyah26

Üye
millete bakıyorum hiç uğraşıp kendim çözeyim/ paylaşayımdiyen yok... herkes birilerinden bekliyor önümüzde
internet var google gibi arama motorları var (tarzancada olsa) google çeviri servisi var youtube gibi video
sitesi de var ama araştıran yok netten istense birkaç saniyede bulunabilecek samsung usb driver için bile
mesaj yazıyorlar PES yani

Samet.25

marketten root app delete veya titanıum backup indir işini görür ama dikkat et sistem dosyalarını sılme

serhazel

Üye
Merhaba arkadaşlar bende telefonu alalı 2 hafta felan oldu telefon yeni olduğu için pek fazla konu yok forumlar'da biraz araştırdım bi root dosyası buldum denedım ve sorunsuzca çalışıyor bende bunu sizinle paylaşmak istedim.

Aceleyle açtım konuyu yanlışım varsa kusura bakmayın.

Bu arada herşey alıntıdır...

Root dosyaları bu siteden temin edebilirsiniz.

Bende yükleyim dedim bi siteye istersenız burdan indirin hangisi kolayınıza gelirse.

Odin Programı:

Gerekli şeyler:
1.Odin programı
2.Biraz cesaret:)

İngilizce forumda yazan kurulumun türkçe çevirisi biraz oynama yaptım üstünde:

1) RootPack.zip (10.91MB) indirin.
2) upd.zip'i SD Card'a kopyalayin.
3) Odin'i acin ve root pack dosyasından çıkan I8160XXLD8_ready_to_root_ANT.tar.md5 dosyasini PDA kismina koyun.
4) Cihazi download moda alin (ses kısma + ev + guc tuslari download ekranı gelcek gelene kadar basılı tutun)
5)Telefonu usb ile pc bağlayın.(Odinde ilk kutucuk sarı yanarsa telefon tanıdı demektır.)
6) Odin'de starta basin.
7) Odin yuklemesi bittiginde cihazi kapatıp recovery mod ile acin (ses acma + ev + guc tuslari ile. Gene ekran gelene kadar tutucaz tuşları.)
8) Update from SD Card'i secin ve select upd.zip'i secin ve yukleyin.(ilk denemede upd.zip gormezse telefonu bir kez daha recovery modunda açınız.Burda aşagı yukarı yapmak için ses tuşları kullanıcaksınız seçmek içinse ortadakı tuşa basıcaksınız.
Sonra Reboot System now diyip telefonu açacaksınız.
9)Kontrol icin rootchecker kullanabilirsiniz...

Zor birşey değil telefona zarar gelmez gelirse çözeriz:) Denemeden olmaz ben riske giripte yaptım oldu telefonu alınca bozdum ben bide bi dosyayı sildim sistem dosyası yedeğinide almamışım telefon orjinal rom buldum gene yabancı siteden riske girip yukledım oldu:) Ve ilk android deneyimim bu bundan once Smbyan kullanıyodum nasıl yazılıyosa artık:) Bi sıkıntı olursa konudan yazarsınız.

Not:Root yapınca telefon garanti dışı kalır yazmıyodu demeyin:)

Kendi telefonumdan resimler:

Not:Root dosyaları alıntıdır sizinde gördüğünüz gibi
eline sağlk arkadaşım çok açık ve temiz anlatım söylediğin gibi yaptım 1 ay önce cihazımı root ladım güncelleme geldi tabikide güncelleyemedim [cihaz root lu olduğu için]sonra indirdiğimiz rootpack dosyasının içindeki I8160XXLD8 orjinal.tar.md5 dosyasını odin ile yükledim.güncellemeyi yapıp tekrar root ladım tabi bunlar 0ceanS13 arkadaşımızın sayesinde

WaRNiNG19

Üye
iyi günler bütün dosları indirdim odinii kurdum upd zipi sd karta kopyaladım sonra ses+ev+güc uşuna basılı tuttum android işareti geldi restart veya devam dedi devam yapdtım odin yeri geldi sonra odini açtım port8 de gördü pda ya dosyayı sectim strart bastım
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I8160XXLD8_ready_to_root_ANT.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Can't open the ******(COM) port.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
yazısı geldi bir türlü yapamadım sebebi nedir acaba bilen varmı arkadaşlar

walpasi

Üye
cok saolll..
Kontrol icin rootchecker kullanabilirsiniz. = derken root olmus mu dıye bakmak için mi?
bide root u yapınca bu supersu veya superuser i yüklemek zorundamıyız.
cevaplarsan sevinirim..
bunun sonunda yanlıs yaparsak telefon kökten gitmez dimi? (garanti gitsin önemli değil ama telefon gitmesin :) )...

walpasi

Üye
arkadaslar dosya tc ye gırıyorum ama dosya yok dıyo bı usttekıne gırıyorum ondada download yerı yok nasıl ındırebılırım bı yardımcı olur musunuz lutfenn...

Takipçi Satın Al

Üst Alt