Samsung Glaxy Ace 2 (i8160) Root

Sponsorlu Bağlantılar

0ceanS13

0ceanS13

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Glaxy Ace 2 (i8160) Root
Merhaba arkadaşlar bende telefonu alalı 2 hafta felan oldu telefon yeni olduğu için pek fazla konu yok forumlar'da biraz araştırdım bi root dosyası buldum denedım ve sorunsuzca çalışıyor bende bunu sizinle paylaşmak istedim.

Aceleyle açtım konuyu yanlışım varsa kusura bakmayın.

Bu arada herşey alıntıdır...

Root dosyaları bu siteden temin edebilirsiniz.

Bende yükleyim dedim bi siteye istersenız burdan indirin hangisi kolayınıza gelirse.

Odin Programı:

Gerekli şeyler:
1.Odin programı
2.Biraz cesaret:)

İngilizce forumda yazan kurulumun türkçe çevirisi biraz oynama yaptım üstünde:

1) RootPack.zip (10.91MB) indirin.
2) upd.zip'i SD Card'a kopyalayin.
3) Odin'i acin ve root pack dosyasından çıkan I8160XXLD8_ready_to_root_ANT.tar.md5 dosyasini PDA kismina koyun.
4) Cihazi download moda alin (ses kısma + ev + guc tuslari download ekranı gelcek gelene kadar basılı tutun)
5)Telefonu usb ile pc bağlayın.(Odinde ilk kutucuk sarı yanarsa telefon tanıdı demektır.)
6) Odin'de starta basin.
7) Odin yuklemesi bittiginde cihazi kapatıp recovery mod ile acin (ses acma + ev + guc tuslari ile. Gene ekran gelene kadar tutucaz tuşları.)
8) Update from SD Card'i secin ve select upd.zip'i secin ve yukleyin.(ilk denemede upd.zip gormezse telefonu bir kez daha recovery modunda açınız.Burda aşagı yukarı yapmak için ses tuşları kullanıcaksınız seçmek içinse ortadakı tuşa basıcaksınız.
Sonra Reboot System now diyip telefonu açacaksınız.
9)Kontrol icin rootchecker kullanabilirsiniz...

Zor birşey değil telefona zarar gelmez gelirse çözeriz:) Denemeden olmaz ben riske giripte yaptım oldu telefonu alınca bozdum ben bide bi dosyayı sildim sistem dosyası yedeğinide almamışım telefon orjinal rom buldum gene yabancı siteden riske girip yukledım oldu:) Ve ilk android deneyimim bu bundan once Smbyan kullanıyodum nasıl yazılıyosa artık:) Bi sıkıntı olursa konudan yazarsınız.

Not:Root yapınca telefon garanti dışı kalır yazmıyodu demeyin:)

Kendi telefonumdan resimler:

Not:Root dosyaları alıntıdır sizinde gördüğünüz gibi

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardesim saol da ben bisi anlamadim daha kolay bi yolu yok mu sole yapsam olmaz mi root dosyasini indireyim sd karta atayim ve telefonu kapatim tuslara basili tutarak update from sd kart ve ordan indirdigim root dosyasini secip de reboot desem olmaz mi??

0ceanS13

0ceanS13

Üye
    Konu Sahibi
ben kendım bole denedım senın denediğin gibi denemedim kardeşim istersen dene telefona bir zarar gelmez eğer başarılı olursa buraya yaz bende konuyu ona göre düzenliyim

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardes malesef benim denediğim gibi olmadı:S

0ceanS13

0ceanS13

Üye
    Konu Sahibi
O zaman benim yaptığım gibi yapıcan.Başta karışık geliyor ama ilerledikçe kolaylaşıyor korkma telefon bişi olmuyor dosyalar sağlam.

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardes korkmuyom da benim anlamadigim sey odin. odin nedir pc ye mi yuklucem telemi bunu anlasam tmmdir

denız_23

Üye
paylasım ıcın tesekkurler programınız calısıyor

0ceanS13

0ceanS13

Üye
    Konu Sahibi
sevindim kardeşim çalıştığına

halolan

Üye
Kardesim cok saol cesaretlendirdin de su odin olayi nedir ?

0ceanS13

0ceanS13

Üye
    Konu Sahibi
Odin Programdır Telefona Rom ws şeyleri yuklemek için kullanılır forumda var.2mb bir program:)

sabirlar

Üye
bende telefonu yenı aldım ve telefonun kendı hafızası yetmedıgınden root atmak ıstıyorum bu konu ısıme yaradı fakat videolu anlatım yapabılırmısın? birde odin programını buraya yukeleyebılırmısın şimdi den teşekkürler

0ceanS13

0ceanS13

Üye
    Konu Sahibi
Yakında daha detaylı güncel bir konu yapıcam ace2 için

sabirlar

Üye
bana bildirirmisin ve konuyu takıp ettıgın ıcın teşekkürler

bumerang58

Üye
sorunsuz şekilde yaptım ace 2 mi ellerine sağlık :))

0ceanS13

0ceanS13

Üye
    Konu Sahibi
Yaptıysan ne mutlu bana:)

mrlja

Üye
Yaptıysan ne mutlu bana:)

ben yapamıyorum tel özelliklerimiz aynı ama olmuyor ondin teli görüyor ama yükleme yapmıyor update dosyasıda signature verification failed hatası veriyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin

bumerang58

Üye
b0cean gercekten bu konuyu senin gibi anlatan yoktu çok arastırdım ellerine yüregine saglık. bir sorum olacak bu telefon hakkında kısmında yapım numarası gıngerbread.xxlh4 bizim burdan yükledigimiz kernel xxld8. bir sıkıntı olmaz inşallah

anil_sariyer_34

Üye
kardesım yuregıne saglık cok guzel anlatmıssın sayende ace 2 me root yaptım bı sıkıntı yok yanlız bu hafıza sorununa nasıl cozum bulcam mesela 1,10 gb lık oyunlarda yeterlı hafıza yok dıyo data yı sd karta atıncada olmuyo hala hafıza 3e bolunmus halde onun bı cozumu varmı sımdılık tesekkurler

kaancık

Üye
kardesim eline saglik bm root yaptim telefona baska seylerde yapmaya calistim volstab diye bi dosyayi orjinali ile degistirdim hafizayi degistiriyormus bnde degistirmedi hafiza kartinida kendi hafizasinida gormedi degisriremiyorumda hafiza yok yardimci olabilirmisin

Takipçi Satın Al

Üst Alt