Samsung Glaxy Ace 2 (i8160) Root

Sponsorlu Bağlantılar

stef77

stef77

Üye
çok teşekkürler rootladım telefonu

Taslica

Üye
daha geniş bir makale için beklemedeyiz.

furkan4045

Üye
kardeş yükledim fakat supersu guncellestirmiyor oldumu bilmiyorum rootcheckerda 2sattir bakiyor root var mi diye hala bisi yazmadi ondada genis çapta anlatirsan su olayi daha iyi olur

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardes bu odin ile root atarken telefonu usb ile pc yemi balicam? TESEKKURLER.

- - - Eklendi - - -

kardes tmmdir saol rootladim telefonumu fakat bir sorum olacakti... Yuksek boyutlu oyunlari hala indiremiyorum. Hafiza kartimi nasi tel hafizasi olarak gostercem? Veya baska bir program varsa paylasirmisin.

anil_sariyer_34

Üye
ya bu yuksek boyutlu oyunları hala yukenmıyor rootlu oldugu halde cozum nedır bılen yapan varmı galaxy ace 2 icin kafayı yıcem

anil_sariyer_34

Üye
cozumu yok heralde yuksek boyutlu oyunları yulemıycez ace 2 ye:((

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardes varmis heralde , voldfstab diye program varmis sd kart ile tel hafizasinin yerini degistiriyomus. Ama ben bisi anlamadim.

anil_sariyer_34

Üye
deneyen varmı acaba

her_eke

Üye
Kardeşim bende ne zamandır düşünüyordum root atmayı ama sağlam bi kaynak bulamamıştım.Sana Güvenip bi denicem.İnş bı sıkıntı cıkmaz. :))

- - - Eklendi - - -

Kardeşim Root işlemi tamamdır Başarılı.Eline koluna sağlık .Çookk Teşekkür Ettim Gerçi Bu upd.zip dosyasını recover de bulmak için zorlandım ama sonunda oldu.Çok saol :)

serhazel

Üye
ya bu yuksek boyutlu oyunları hala yukenmıyor rootlu oldugu halde cozum nedır bılen yapan varmı galaxy ace 2 icin kafayı yıcem
aynen bende kafayı yicem kaç gündür uğraşıyorum yapmadığım şey kalmadı. Yabancı sitelerde birşeyler var ama bizde ingilizce sıfır ama ugraşıyorum

anil_sariyer_34

Üye
en sonunda cozdum arkadaslar dırectory bınd dıye bı program var onu yukeyın ve cok basıt ama bıraz karısık arastırın nasıl yuklendıgını bende kazara bı sıteden buldum nasıl yuklendıgı nı vıdyodan ızleyerek anladım yalnız oyunun apk sını yukleyıp wıfı ıle datayı ındırmeyın oyunun data ve apksını bılgısaraya ındırın sonrada usb kablo ıle external sd ye atın eger dedıgım gıbı bulup nasıl kuruldugunu anlarsanız bundan sonrasını anlarsınız

- - - Eklendi - - -

asphalt 7 wild blood falan cok rahat oynuyorum en ufak bı kasma falan yok

sexafon06

sexafon06

Üye
anil kardesim ayni uygulama bendede var fakat asphalt7 nin datasi cok buyuk onu usb bellegemi attin yoksa hafiza kartinami usb bellege atman imkansiz cunku dosya cok buyuk. program ile usb bellekte olmayan bir datayi hafiza kartinda nasil calistirdin pek anladim. Detayli anlatirsan sevinirim.

anil_sariyer_34

Üye
oyunun datasını hafıza kartına atıyosun sonra usb bellektekı androıd/data klasorune oyunun datasının ısmınde bos bı klasor yapıyosun sonra bu program sayesınde oyunun hafıza kartıydakı asıl datayı kendımız usb bellektekı androıda/dataya kendımız olusturdugumuz bos klasore atıyoruz yanı telefonu bı nebze kandırıyoruz anlatması bıraz zor ama o kadar kolaykı kullanması

her_eke

Üye
kardesim benm ace 2 de hafiza kartinda android data klasoru yokk.yapamadim bi turlu bi yardimci olsan sevabınaa

ugur akgun

Üye
merhaba arkadaşlar ben silinen video ve fotoğraflarımı geri yüklüye bilmem için telefonumu root yapmam lazım ama sizin bahsetmiş olduğunuz root için gerekli olan dosyaları telefonuma indiriyorum ama hiç bir uygulama bu eylemi gerçekleştiremez diyor yani dosyalar açılmıyor telefonumda sadece beyaz bir geçersiz dosya iniyor ben bu dosyaları telefonuma indire bilsem root yapacam ama olmuyor lütfen bana yardım edin neden telefonumda bu dosyalar açılmıyor yanlışmı indiriyorum ben bana acil yardımda bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlar ben silinen video ve
fotoğraflarımı geri yüklüye bilmem için
telefonumu root yapmam lazım ama sizin
bahsetmiş olduğunuz root için gerekli olan
dosyaları telefonuma indiriyorum ama hiç
bir uygulama bu eylemi gerçekleştiremez
diyor yani dosyalar açılmıyor telefonumda
sadece beyaz bir geçersiz dosya iniyor ben
bu dosyaları telefonuma indire bilsem
root yapacam ama olmuyor lütfen bana
yardım edin neden telefonumda bu
dosyalar açılmıyor yanlışmı indiriyorum
ben bana acil yardımda bulunursanız çok
sevinirim şimdiden teşekkürler

sexafon06

sexafon06

Üye
Kardes illa android diye klasor olmasi sart deil. Sen yeni klasor olustur, icerisine de data diye klasor olustur tmmdir.

sexafon06

sexafon06

Üye
Tesekkurler hallettim.

tompstone

Üye
ev tuşu hangisiymiş ??????????

- - - Eklendi - - -

Telefonu usb ile pc bağlayın.(Odinde ilk kutucuk sarı yanarsa telefon tanıdı demektır.)
o sarı ışık yanmıyor birde bu download ekranı dediğin bi resmini çekip koysan aynı ekranmı tam kestiremiyorum...

Mustica1903

Üye
Ben bu upd.zip i göremiyordum telefonun kendi hafızasına attım. öylede oldu.. gerçi daha tam olarak ne yaptıgımın farkında degilim ama:hmmm Sade ve anlaşılır anlatımın için teşekkür ederim. birde ben rootlamış olmama ramen su mekanist gibi telefonla gelen uygulamaları hala silemiyorum..

Takipçi Satın Al

Üst Alt