Samsung GenoA gt-c3510 telefon kullananlar buraya !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

batuhanturu

batuhanturu

Üye
ya 500kb dan fzla olan oyunlarıda çalıştırmıyor bu telefon. bnun bi çözümü var mı?

Evet, tabii ki bunun da bir çözümü var!

*#52828378# OTA bölümüne girin 500 kbyi 1200kb yapın kaydedin ve geri gelin. Sonra 5.sıradakine girin 1460ı 2460 1700ü de 2700 yapın.

Sorun çözümlendi .

runklirunkli

Üye
arkadaşlar bendede c3510 var ben bu telefona font yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi bana şimdiden çok teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar acil yardım bekliyorum

garip11

Üye
arkadaşlar 500kb sorunu için *#52828378# yi tuşlayın çıkan menüde 06 ota test var ona girin maximum jar size yi 800 e çıkarın kaydedin (ben 1800 e kadar çıkardım)

karizma927

karizma927

Üye
Kardeş Genoa hiç biş şeye yaramıyo onu sat ya gt-5233w al yada samsung monte al 2 telefonda birbirinden güzeller hemde paylaşımları çok bence sat genoa yı onlardan al =)

runklirunkli

Üye
halısın sanırım çok şekerdi ama özellikleri az işte :bye2:

dark5454

Üye
yine olmadı ltfn yardımm

runklirunkli

Üye
ne olmadı?

sananebebe

Üye
bende c3510 yani genoa var ama 999 kb lik 2000 kblik oyunlar çalışıyo

fmrn

Üye
arkadaşlar telefonda bi simge cıktı sesli postaymiş onu nasıl kadırcaz lütfen yardımcı olun

zeynepjake

zeynepjake

Üye
telefonun tuşar bölümüne girin *#52828378# yazın 06 OTA TEST yerine gelin kb yükseltin

hipokamkos

Üye
telefonun tuşar bölümüne girin *#52828378# yazın 06 OTA TEST yerine gelin kb yükseltin

kaç kere denedim menü açılmıyor yardım lütfen *#52828378# yapıp ara tuşuna basıyorum
istek gönderiliyo diyo sonra yanıt yok diyor

furkan34_34

furkan34_34

Üye
slm bede samsun genoa var video attım ama videoların bulunduğu klasörü açınca desteklenen karekter sayısı 52 dir falan diyo ama videoların sayısı 52 den az sanırım videoların boyutundan fark ediyo bunun bir çözümü varmıdır
şimdiden teşekkürler

oguzfb98

Üye
Benim Telefonda (!!!-Genoa-!!!) 55 Tane Oyun Var Siz Bulamıyosunuzdur :D:aha::d::naughty::ehe:kop::box:oke:

theyureklicocuk

Üye
bu telefon icin tema yok arkdslar

----------Eklendi @ 17:56:36 ---------- Yazıldı @ 17:50:35 ----------

bende GT-C3510 var mp4 açmıyor _ yardımcı olurmusunuz ???

bi program ile videoyu telefon mp4 une cevirmen lazım benm kullandgm program format factory hem türkce de program cok kolay %100basarılı bi programram tam ekran gosteriyor videolar

sinanpp

sinanpp

Üye
çalıştırmıyor bu telefon. bnun bi çözümü var mı?

Oyuncanavarı99

Oyuncanavarı99

Üye
ewt *#52828378# yaz 6. olana gir sonra üsteki onun kb sınırı istediğine ayarla. Dikkat!:500 kb aşanlarda takılıyo genellikle sen gene de dene.

theyureklicocuk

Üye
bnde de samsung gt3510 var bn samsung pc suite ile pc ye baglnıp pcden mesaj yazmak istiyorum data kablom var samsung pc suite,samsung new pc suite,kies gibi yazılımları yukledm ama hicbirnde pc suite ile baglanamadm telden pc ve veri vermio nedendir acaba

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bu samsung cihazları nedense nokia kadar iyi çekmiyor. Daha dün denedim yok çekim yönünden çok kötü artı dokunmatik hassas değil. Youtube gibi sitelerdeki videoları açmıyor. Para verilmez.

müstantik

Üye
GenoA da 500kb sorunu yaşayanlar için;
Ana menüde "Tuşlar" a basın.
Çıkan ekranda *#52828378# yazın.
Açılan menüden "06 OTA test" bölüme girin.
Maksimum JAR size yı 800kb yapın ve kaydedin.
Artık oyunları açabilirsiniz.
Not: Corby de böyle bir sorun olmayacaktır.
MaxiCep/KaplanckMaxiCep/KaplanckMaxiCep/KaplanckMaxiCep/KaplanckMaxiCep/Kaplanck
Adapted ile Touch Screen arasındaki farklar nedir?
Adapted olan oyunlara dokunmatik özelliği sonradan eklenmiştir.
Ekrana aşağıda gördünüz gibi basarsanız oyunları rahatlıkla oynarsınız.
ilgili sayfa link

Üst Alt