Samsung GenoA gt-c3510 telefon kullananlar buraya !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

beluga48

beluga48

Üye
GenoA da 500kb sorunu yaşayanlar için;
Ana menüde "Tuşlar" a basın.
Çıkan ekranda *#52828378# yazın.
Açılan menüden "06 OTA test" bölüme girin.
Maksimum JAR size yı 800kb yapın ve kaydedin.
Artık oyunları açabilirsiniz.

yusufcan_2

Üye
Arkadaşlar merhaba genoa aldımda. Ekranda müzik ajanda not vs kutuları var bnları götüremiyorum nasıl yapabilirim bir yardım en acilinden. Teşekkürler.

arkadaşım onları widget kutusuna(ekranın boş yerine tıkladığın zaman solda çıkan alana) kaydırarak yok edersn:)

kozan40

Üye
arkadaşlar bendede 4 aydır c3510 war Bende bu durumdan şikayetciydim Biraz araştırma yapınca Halloldu
İnternetten Kodunu buldum Bunu tuşlar bölümünden yazıp araya basınca aktif ediyorsun oyunlara izin weriyorsun telefonda güvenlik kabul edildiğinden oyunu acıyor

hüsnü95

Üye
Ben e-mail ayarlarımı yapamadım nasıl yapabilirim..birde sesli posta varmış onu nasıl kullanabiliriz

furkan334455

Üye
evet var arkadasım 500kb yı yukseltebılırsın yıldız kare 52828378 kare yap cıkan yerde ota teste gel orda 500 u 1000 yap acılır

sonaycan

Üye
GOOGLEYE 240 x 320 TELEFON OYUNLARI YAZIN :oke:

magandas21

Üye
ya benim telefon genoa c3510 internete girince istek hatası diye bir hata veriyor nasıl ayarlıyıcam acillllllllllll cevappp:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardom edin lütfen

ya lütfen ya yarrdım edin

sukruyurt

Üye
bende arıyorum bilen varsa teşekkürler

bende arıyorum

samsung genoA gt c3510 telefonumun mesaj melodisini değiştiremiyorum yardım lütfen

ayarlar-ekran ve aydınlatma-widget dene bakalım

bendede oluyor bu sorun

ergelez

Üye
arkadaşlar genoa telefonda int egerimiom ilk başlarda giriodum yardı pls.oyuna gelince telofon int egiriosa tel den bedawap yazın orda oyunlar war indirin ücretsiz ama bazıları biraz kasıo

sezgin1444

sezgin1444

Üye
arkadaşlr bu telefonda yüksek boyut hatası 500 kb den fazla oyunlarda olursa googlede rayın bunun çözümü var artırılabiliyor bu

eğer star oyunları genoa'da düzgün çalışabilseydi herkes genoa için oyun aramazdı. star oyunları 500k dan fazla olduğu için çoğu oyun açılmıyor bile, linkleri sağlam ve test edilmiş genoa oyunları upload edilinceye kadar böyle çile çekecez anlaşılan....

samsung genoa telefonlarda 500kb üstü oyun yüklemiyo bunun şifresi *#52828378# yazıp 5.sırada bulunan memory test bölümüne girip 2460-2700 yapın sonra kaydedip geri gelin onun altında bulunan OTA girin 500 kb yi 1000 yapın sorun kalmadı.

bunu yaparsanız 500 kb üstündeki oyunları açabilirsiniz:oke:

dust61

dust61

Üye
arkadaslar sıze birsey sorucam bendede bu telefondan var. mp4 formatında video cekebılıo fakat hafıza kartına attıgım mp4 formatındaki videoları desteklemıyor anlayamdım ben bu sacmalıgı bı yardımcı olurmusunuz!

baran0121

Üye
slm Samsung GenoA gt-c3510 telefon da facebook adres yazarken alt tire nereden çıkıyor bilen varmı acil yardım şimdiden teşekkürler

umut_200

Üye
yaw bu geneo nun özel bi ayrıcalığmı vardır ne hiç oyun tema yok hep nokia diyo:off:

denizati77

denizati77

Üye
"Tuşlar" a basın.
Çıkan ekranda *#52828378# yazın.
Açılan menüden "06 OTA test" bölüme girin.
Maksimum JAR size yı 800kb yapın ve kaydedin.

bu numarayı tuşlardan yazıp daha sonrasında arama tuşuna tıkladığımda önce servis isteniyor yazısı çıkıyor ve sonrasında izin verilmiyor yazısı çıkıyor.star oyunlarıyla ilgili sanırım,kardeşim bugün demons and evils gibi bir oyun yüklemişti, oyun her açılklmaya çalışıldığında çaktığından az önce sildim.bir tane baloons diye bir oyuna denk gelip kurdum ki en son 1982de falan rastlamıştım öyle kötü grafiğe,şaka yapıyorlar herhalde deyip onu da sildim.işin esası telefonun kendi içerisindeki pyramid bloxx ve diamondtwister tam benim kalemim oyunlar ama kalkıp onlara da 12şer lira vermek istemiyorum ama hiçbir yerden gelen bilgiye de şifreye de güvenemedim...
sizin bir öneriniz var mı?çok selamlar

salih_cep

Üye
sanırım desteklemiyor :/

33musti33

Üye
ya 500kb dan fzla olan oyunlarıda çalıştırmıyor bu telefon. bnun bi çözümü var mı?
*#52828378# 6 bak 1. 1000 yap çözülür :oke::oke::oke: ben fifa 2010 veya vb oyunlar attım oyun yok demeyin :yuru:yuru:yuru

michael jakson

Üye
yaa java hatası için *#52828378# yi tusla memory test bölümüne gir java heap ı 2460 yap mıdp heap ı 2700 yap sonra gerigitota testi (maximum jar size yi) 2900 yap artık istediğin kadar büyük dosyaları kurabilin: )

Üst Alt