Samsung GenoA gt-c3510 telefon kullananlar buraya !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

capuchi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GenoA gt-c3510 telefon kullananlar buraya !!!!
Arkadaşlar bu genoa için oyun , tema vb. bulunanlar buraya yazabilirmi vede oyun veya tema varsa upload edebilirmi daha yeni aldım bu telefonu güzele benziyor ama hiç oyun bulamadım :( yardımlarınızı beklıorm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612 ve muhammet esat

Pasha xD

Üye
bnde bulamadm hicbi yerde bulan sölesn ltfnnnn

mvltyldrm

Üye
arkadaşlar direk genoa nın yok ta samsung star ların falan oyunları oynanabiliyor bende bayagı dır arıyorum

warplanet

Üye
ya 500kb dan fzla olan oyunlarıda çalıştırmıyor bu telefon. bnun bi çözümü var mı?

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:horse:

ayylinn

Üye
Yawww ben tema istiyorummmmmmmmmmmm

warplanet

Üye
diğer telefonlar için binlerce oyun var bi genoa için yok. bide symbian kaç bu telefon oyunları ona göre bulalım bilen arkadaş var mı? :bilmm

asterixj

Üye
bıktım ya , ya java hatası veriyo ya boyut yüksek ya da oyun açılıyo tıkanıyo ..... Keşke corby alsaydım , yok mu bi oyun bile .

gurkanbbb

Üye
arkadşlar star olan tüm oyunları çalıştırıyor dolasuyla star diye arama yapın görüceksiniz bir sürü oyun çıkıyo 500 kb'den yüksek oyun bu tür cihazlarda kasma yapar o yüzden çalıstırmıyor.

system_start()

system_start()

Üye
eğer star oyunları genoa'da düzgün çalışabilseydi herkes genoa için oyun aramazdı. star oyunları 500k dan fazla olduğu için çoğu oyun açılmıyor bile, linkleri sağlam ve test edilmiş genoa oyunları upload edilinceye kadar böyle çile çekecez anlaşılan....

aydinaslan

Üye
Samsung genoa için 500 kb üstü oyunları yükleyebilmek için oyunun adıyla aynı olan jad dosyasını,aynı klasör içine atmak gerekiyor.Örnek:
Asphalt.jar
Asphalt.jad
jad dosyası oluşturmak için jad maker adlı programı kullanabilirsiniz.

mvltyldrm

Üye
ya 500kb dan fzla olan oyunlarıda çalıştırmıyor bu telefon. bnun bi çözümü var mı?

"Tuşlar" a basın.
Çıkan ekranda *#52828378# yazın.
Açılan menüden "06 OTA test" bölüme girin.
Maksimum JAR size yı 800kb yapın ve kaydedin.

dermen21

Üye
Ya arkadaşlar bu telefonda msj sil sesi çok kısa çalıyor süreyi uzatma seçeneğimiz yokmu Msj geliyo 10 sn zil çalıo sora susuyo

keremcim98

keremcim98

Üye
beyler 500kb sorununu çözdüm yapmanız gereken *#52828378# yazın 5.sırada olan memory tesde tıklayın sırayla 2460-2700 yapın kaydet diyip bi geri gelin sonra onun altında olan OTA bölümündeki 500 ü 1000 yapın sorun çözüldü

cangencan

Üye
Akıllı kiliy yapabilen varmı

CapSLocq

Üye
Arkadaslar nasıl bluetoothu kapatıcam yardım

ilyasowa

Üye
Ya arkadaşlar bana acil bu telefonu usb ile pc ye nasıl bağlıcaz. Pc studyoyu kurdum usb takıyrum pc görmüyo teldede hiç bi tepki yok ??:allalla:

Mancuxxx

Üye
usb ile bağladıktan snra ekrana üç tane seçenek gelio ondan ortadakine seçeneği tıkla o zmn görür:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bluetohtu aktifleştirme seçeneğine tıkla orda kapat seçeneği varya:islik

XgenoaX

XgenoaX

Üye
"Tuşlar" a basın.
Çıkan ekranda *#52828378# yazın.
Açılan menüden "06 OTA test" bölüme girin.
Maksimum JAR size yı 800kb yapın ve kaydedin.

bunu sürekli yazıyorlar ama işe yarayan bi şey değil galiba ya da bn yapamyorum
MENÜ AÇILMIYOR :allalla:

okavas

Üye
Verilen kodu ben çalıştırdım ve yönergeleri izledim jar dosyası maksimum boyutu aşıyor hatası artık gelmiyor ama her uygulamada olurmu bilemiyorum. Ben bu cihazda msn sorununu çözemedim bir türlü onu halledebilen varsa lütfen bir şekilde bize yardım ederse sevinirim

Üst Alt