Samsung GenoA gt-c3510 telefon kullananlar buraya !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

turan3535

Üye
Arkadaşlar samsung genoalara bütün oyunlar yükleniyor sadece ayarlarının yapılması gerekiyor size ayatları söylüyorum telefonunuzdan tuşlara girip *#52828378# e girip memory test bölümüne girip java heap (3500) mıdp heap(2500) yapın daha sonra kaydet diyin sonra 06 ota test bölümüne girip maxsimum jar size bölümünü (5000) yapın ve kaydedin artık oyunlarınız sorunsuz bir şekilde çalışacakdır istediginiz oyunları yükleyin ama sadece 240x320 oyunlar çalışacakdır :D İyi oyunlar :D

NoT:Alıntı değildir. Emege Saygı :D

• Beğen
Tepkiler: İSTİHBARATÇI

Emir715

Üye
İki site buldum çoğu çalışıyır ama hepsi değil

Çalışmıyo demeyin denendi çalışıyor

onurkartalci

Üye
Samsung gt-c3510 da nasıl msn açabilirim ayrıca video izleme programı atmam lazım yardım edebilirmisiniz

ozleempamuk

Üye
beyler 500kb sorununu çözdüm yapmanız gereken *#52828378# yazın 5.sırada olan memory tesde tıklayın sırayla 2460-2700 yapın kaydet diyip bi geri gelin sonra onun altında olan OTA bölümündeki 500 ü 1000 yapın sorun çözüldü

Bunu yaptım ama sanırım sorunum farklı. Samsung c3510 telefonuma ve bu iki programı yüklemek istiyorum. İndirim telefona yüklediğimde "jar bulunamadı" hatası veriyo. Jadmaker indirdim ama programları çeviremedim. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

thedevils4

thedevils4

Üye
beyler aynı tel. bendede var ancak m.youtube videolarını acamıyorum videoya tıklayınca servis gçersiz kullanımdışı filan diyor bende birde nokia 6303i classic var onda m.youtube videolarını acabiliyorum izliyebiliyorum nasıl ayarlıcam bi yardım edin lütefen

boyxe

Üye
widget a fazladan bişiyler ekleniyomu? yapan varsa acil yardım

sryhesomike

Üye
youtubedan nasl vıdeo ızleyeblirim

Kerim.

Kerim.

Üye
fw atan var mı?

İSTİHBARATÇI

Üye
teşekkürler..

123456hs

Üye
*#52828372# yaz

criminalx32

criminalx32

Üye
bunlarla uğraşmak yerine samsung corbynin oyunlarını indirin ve kurun aynı çözünürlük :megafon::megafon::megafon:

Üst Alt