Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

fairtail

Üye
romu uzun süredir kullanıyordum bugün kendi kendine telefon eski haline döndü.

secan325

Üye
Wondermu bisey sorucam cahilligime ver . S2 almistim biliyosun . Kilit ekraninda edit by wondermu yaziyo. O nedemek . Senin rumuzda o ya bilgin vardir diye dusundum . 10 un duzenleyicisimi o.

- - - Eklendi - - -

Rom orjinal rom uzerindeki . Acaba senin romdan hafiza kartinda kalintimi kaldi benim . Sasirdim dogrusu anlamadigim icin .

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Wondermu bisey sorucam cahilligime ver . S2 almistim biliyosun . Kilit ekraninda edit by wondermu yaziyo. O nedemek . Senin rumuzda o ya bilgin vardir diye dusundum . 10 un duzenleyicisimi o.

- - - Eklendi - - -

Rom orjinal rom uzerindeki . Acaba senin romdan hafiza kartinda kalintimi kaldi benim . Sasirdim dogrusu anlamadigim icin .

Sorun yok kardeşim kalıntı falan yok romu kurarken ad soyad yerine onu ben yazdım seninkinde google yedekten gelmiş

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon hazır arkadaşlar :-) en kısa zamanda güncelleme veriyorum kullanmaya devam edenler kimler?

WarLox

WarLox

Üye
4 tane file manaqer ve tema fazla deqil mi ..bunları kaldırırsan sarjdan daha çok tasarruf edersin..açılışta bunlara bağlı servisler çalıştıqı için şarjdan qidiyor.ayrıca bt kulaklık baqnlanmıyor.

cadde19

cadde19

Üye
Kardes ne zaman veriyorsun guncellemeyi bekliyoruz :))

fairtail

Üye
wondermu v2 yi yüklüyorum bir süre sonra telefon takılıp eski haline dönüyor.2 sefer böle oldu neden kaynaklanıyor acaba v3 en kısa zamanda bekliyoruz

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
wondermu v2 yi yüklüyorum bir süre sonra telefon takılıp eski haline dönüyor.2 sefer böle oldu neden kaynaklanıyor acaba v3 en kısa zamanda bekliyoruz

Buğün Allahtan bir şey olmazsa verecem güncellemeyi gece

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Kac gibi keske 12 den once olsada ise gitmeden yuklesek wondermu ;)

Wifiden bağlanmadan atamıyorum keşke sınırsız hızlı mobile paketleri olsa wifi gibi

- - - Eklendi - - -

Yeni sürümde boşta ram kullanımı 290 mb ye kadar çıkabiliyor ilk defa çıktım cm10 da :-)

Mücteba

Mücteba

Üye
Wifiden bağlanmadan atamıyorum keşke sınırsız hızlı mobile paketleri olsa wifi gibi

- - - Eklendi - - -

Yeni sürümde boşta ram kullanımı 290 mb ye kadar çıkabiliyor ilk defa çıktım cm10 da :-)[/
QUOTE]

Waaayy sabırsızlikla bekliyoruz

cadde19

cadde19

Üye
Tahminince kacta hazir olur hocam
Simdiden sarj doldurayim ;))

WarLox

WarLox

Üye
bt kulalık problemini halledebilecek misin?..baqlanmıyor.

Üst Alt