Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
kardesim birde rom donuyor kaliyor ve herseferinde kapat ac yapıyorum.severek kullanıyorum fakat herhangi bir çözüm bulamassam veya sen üretemessen degistırmek zorundayım bu yüzden bir çözüm yolu üretmeni bekliyorum
teşekkürler

cabır

Üye
İnşallah :-) düzgünce bir yedek al sorunsuz ken olursa ona dönersin
sunu bidaha guncellermisin bu rom u bn begendim de su yorumdaki hatalar olmasa cok guzel olacak guncellersen ozellikleri gordugum kadariyla ses programlarida cok guzel hatalri duzetirsen kurucam wondermu

WarLox

WarLox

Üye
Ekran kapanınca işlemci hızını düşüren tweaks yada scrpti paylaşablir misin?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz aynı hatayı mı alıyorsunuz

Qubar12

Üye
Bir yapamadım su romu ya olmuyor takılıp kalıyor acılırken :S

cabır

Üye
yine ayni sorunlar olmawin lutfen yaa ne zmana biter tahminen

WarLox

WarLox

Üye
Ekran kapanınca işlemci hızını düşüren
tweaks yada scrpti paylaşablir misin?

nicked

nicked

Üye
kardesim galeriden atti dun ve bugun resimlere bakarken.

cadde19

cadde19

Üye
kardesim yorumumu okuyup cózüm bulursan sevinirim wondermu ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana biraz zaman verin sorunları halletmem için hemen yeni güncelleme vermeyip sorunları aştıktan sonra vermem daha mantıklı

- - - Eklendi - - -

Elimden gelenin fazlasını yapacam bide biraz bu aralar bazı sorunlarım var kafam rahat değil o yüzden az da olsa gecikebilir

cadde19

cadde19

Üye
peki kardeşim bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

peki kardeşim bekliyoruz

bayfeat

bayfeat

Üye
tekrar s.a kardeşim romun çok güzel,güncelleme geldği günden ber kullanıyorum ve birçok uygulamada telefona yükledim şuandaki son yaptıgım antutu performans gegerinden tam 7111 aldı haylada çok güzel şarj dururmum gözle görünür şekilde büyük bir farkla arttı wifi yada 3g internette hiç bir sorun ile karşılaşmadım.telefon çok hızlı çok seri şuana kadar çok ama çok basit hatalar aldım onlarda önemli değil,şimdi rahatsız edici bir durummudur değilmidir kardeşim sen bunlara bak ben sorunları yazayım.
1-kardeş galeriye girdigimde resimlere baktıgımda büyütüyorum yada hızlı hızlı kullandıgım zaman galeriyi galeri durdu diyip kapatıyor ama tekrar galreriye tıkladıgında açılıyor.
2-googleı play storeden hani birşey indirirsin ya bazen şu hatayı alıyorum,sunucuya baglanırken hata diye birşey ama sonunda çözümü var.verileri temizle demiştin bana ayarlardan uygulamalar çalışanlardan veriyi temizle diyerek google play sorenin bu hatadan kurtuluyorsun.
3-kardeş klavye çok küçük yazamıyom ayarlarını yapıyorum gene aynı mesela ben kelimeleri tahmin etme diyorum ama o hayla tahmin ediyor yanlışları düzeltiyor ve dahada yanlış oluyor yani demek istediğimi demiyor. .d
samsungsung s3 mi s4 klavyesi koy kardeş yada daha rahat bir kalavye. .d
sorun bukadar başka hiçbir sorun yok taş gibi rom herkeze hayırlı ugurlu olsun diyim .d
kardeş geçmiş olsun allah yardımcın olsun bu sorunların için.. yardımcı olabilirsek olalım kardeş.

nuhababa

nuhababa

Üye
Kardeş bazı oyunlar v2 de çalışmıyor. 1- eternity warriors 2 2- modern combat 4 başka varmı bilmiyorum. Senin romunda oyuna giriyosun ssonra donuyor. Sonra rom değiştirdim iki oyunada girdi. Oyunlarda problem yok. V3 te bu sorunu çözersen sevinirim. Yukardaki arkadaşa katılıyorum taş gibi rom. Sadece bazı programlarla alakalı problemleri var

nicked

nicked

Üye
kardesm bugun farkettim "Tethering Ve Tasinabilir Hotspot" calismiyor bagliyorum ama internete girmiyor wifide de kablolu baglantida da.

amuhammed35

Üye
Kardeş boşverin o yazilimlari en iyisi gene orijinal romu

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar size problemler hakkında bazı açıklamalar yapayım taşınabilir wifi sorunu ve video 720 p çalismamasının nedeni kernelden kaynaklanıyor diyeceksiniz kerneli değişelim şuanen iyisi bu diğrr sorunlarida bir şekilde halledecez hep birlikte inşallah

secan325

Üye
wondermu senin bu alttaki fiziksel tuslar biraz buyuk. cm9 icin olani buna flaslasaw olurmu onunki kucuk. alttaki úc tus varya

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
wondermu senin bu alttaki fiziksel tuslar biraz buyuk. cm9 icin olani buna flaslasaw olurmu onunki kucuk. alttaki úc tus varya

Yedek alıp dene çalışır büyük ihtimalle denemedim ben çünkü

Üst Alt