Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
bugun gelırmı guncellemen?

CihatBC

CihatBC

Üye
Guzel duruyor :)

Tavsiyem;
Cm9 ---> One Of A Kind
Cm10 ---> Monster Rom

Romlarini inceleyip oralardan da fikir almanizdir..Kolay gelsin :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Guzel duruyor :)

Tavsiyem;
Cm9 ---> One Of A Kind
Cm10 ---> Monster Rom

Romlarini inceleyip oralardan da fikir almanizdir..Kolay gelsin :)

one of a kind çok iyi fakat ics için s3 barı kuruyorum o desteklemiyor ve sürekli adını unttuğum hata veriyo bu yüzden kullanmıyorum cm9 kendim düzenleyip kullanıyorum :D

CihatBC

CihatBC

Üye
Benim ics favorim oneofakind tabi arkadas bir rom yapmis, bu benim icin daha onemli :)

secan325

Üye
Yüklemede problemi oldu wondermu. Takibindeyiz nezaman hazır olur

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme buyrun
2013-07-16.23.50.03.zip

- - - Eklendi - - -

Konuyu düzenleyemedim teldeyim çünkü güncelleme linki üstte hayırlı olsun yorumları yazınız deneyen arkadaşlar

secan325

Üye
teşekkürler güncelleme için . indiriyorum

secan325

Üye
wondermu cok sasirdim gercekten. onlarca rom yukledim bukar guzelbi rom gormedim. kusursuz olmus. gorsellik hiz tek kelimeyle mukemmel. helal olsun . indirmeyen pisman olur. cok sagol kardes bizimle paylastigin icin bin lira verseler vermem artik telefonu

bayfeat

bayfeat

Üye
iyi indirme hızı 482 kbs ile çekiyor .d ellerine saglık hemen kuruyorum ya geçeliyin 2.40 a kadar bekledim gelmesini gelmedi uyuya kalmışım :D

murcix

Üye
wondermu selam, güncelleme için teşekkürler eline sağlık. sd kartı dahili olarak gösterebilmek için uyumlu bir swap var mı? bende ki olmadı. flaşlayınca bilgisayar bağlantısı kurmuyor ve ayarlardan depolamaya bile giremiyorum. acil çözüm bulabilirsen sevinirim.

Qubar12

Üye
Yeni güncellemedeki zip normal yüklesek olmazmı cwmden dosya halinde yapamıyorum ya bir yardım edin lütfen..

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0
sifiri bir yap script manaher ile system klasörünegir build probu metin olarak aç sonra smeditorle dediğimi değiş sifiri bir yap kaydet

wondermu selam, güncelleme için teşekkürler eline sağlık. sd kartı dahili olarak gösterebilmek için uyumlu bir swap var mı? bende ki olmadı. flaşlayınca bilgisayar bağlantısı kurmuyor ve ayarlardan depolamaya bile giremiyorum. acil çözüm bulabilirsen sevinirim.

Qubar12

Üye
Bu yeni güncelleme zip olarak yüklenmiyormu cwmden dosya halinde bir türlü yapamıyorum ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncellemedeki zip normal yüklesek olmazmı cwmden dosya halinde yapamıyorum ya bir yardım edin lütfen..

zip olarak kurulum şuan için yok ama ileride olabilir restore yaparak yükle ilk sayfadaki sirayi dogrutakip edersen kurarsin kolayca

Qubar12

Üye
zip olarak kurulum şuan için yok ama ileride olabilir restore yaparak yükle ilk sayfadaki sirayi dogrutakip edersen kurarsin kolayca
restore ile deniyorum ama su mounts and stroge'deki formatları yapıyorum en sona restore yapıcam ama bakıyorum dosya siliniyor yada dosyaya tıklıyorum not files found diyor

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
restore ile deniyorum ama su mounts and stroge'deki formatları yapıyorum en sona restore yapıcam ama bakıyorum dosya siliniyor yada dosyaya tıklıyorum not files found diyor

hiç bir işlem yapmadan direk restore from external sd yap

- - - Eklendi - - -

wondermu cok sasirdim gercekten. onlarca rom yukledim bukar guzelbi rom gormedim. kusursuz olmus. gorsellik hiz tek kelimeyle mukemmel. helal olsun . indirmeyen pisman olur. cok sagol kardes bizimle paylastigin icin bin lira verseler vermem artik telefonu

eyvallah kardeşim sorun.olursa yazarsın

- - - Eklendi - - -

iyi indirme hızı 482 kbs ile çekiyor .d ellerine saglık hemen kuruyorum ya geçeliyin 2.40 a kadar bekledim gelmesini gelmedi uyuya kalmışım :D

gece baya ugrastim kavusturmak için ama kismet sabahaymiş denedinmi bu arada yorumunu yaparsin kurunca

murcix

Üye
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0
sifiri bir yap script manaher ile system klasörünegir build probu metin olarak aç sonra smeditorle dediğimi değiş sifiri bir yap kaydet

bunu tam anlamadım nereden yapıyorum bunu, program mı kullanacağım, yanlış yapmayım

Üst Alt