Mücteba
Üye
evet odınle orjınale donersen cvm kalkar
Saolasın kardesim hemen deniyorum
evet odınle orjınale donersen cvm kalkar
bugun gelırmı guncellemen?
Guzel duruyor![]()
Tavsiyem;
Cm9 ---> One Of A Kind
Cm10 ---> Monster Rom
Romlarini inceleyip oralardan da fikir almanizdir..Kolay gelsin![]()

teşekkürler güncelleme için . indiriyorum
wondermu selam, güncelleme için teşekkürler eline sağlık. sd kartı dahili olarak gösterebilmek için uyumlu bir swap var mı? bende ki olmadı. flaşlayınca bilgisayar bağlantısı kurmuyor ve ayarlardan depolamaya bile giremiyorum. acil çözüm bulabilirsen sevinirim.
Yeni güncellemedeki zip normal yüklesek olmazmı cwmden dosya halinde yapamıyorum ya bir yardım edin lütfen..
restore ile deniyorum ama su mounts and stroge'deki formatları yapıyorum en sona restore yapıcam ama bakıyorum dosya siliniyor yada dosyaya tıklıyorum not files found diyorzip olarak kurulum şuan için yok ama ileride olabilir restore yaparak yükle ilk sayfadaki sirayi dogrutakip edersen kurarsin kolayca
restore ile deniyorum ama su mounts and stroge'deki formatları yapıyorum en sona restore yapıcam ama bakıyorum dosya siliniyor yada dosyaya tıklıyorum not files found diyor
wondermu cok sasirdim gercekten. onlarca rom yukledim bukar guzelbi rom gormedim. kusursuz olmus. gorsellik hiz tek kelimeyle mukemmel. helal olsun . indirmeyen pisman olur. cok sagol kardes bizimle paylastigin icin bin lira verseler vermem artik telefonu
iyi indirme hızı 482 kbs ile çekiyor .d ellerine saglık hemen kuruyorum ya geçeliyin 2.40 a kadar bekledim gelmesini gelmedi uyuya kalmışım![]()
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0
sifiri bir yap script manaher ile system klasörünegir build probu metin olarak aç sonra smeditorle dediğimi değiş sifiri bir yap kaydet