Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
arconunkinden hariç yazısını görmdm.

- - - Eklendi - - -

ayrıca romu kendim de portlayabilirm ancak arco zaten çok güzel bir taban hazırladı , neden uğraşayım ? bilgisayarda düzenliyorum romu.

Anladım benim vaktim olsa bende uğraşırım zip yapmak için ama zipte bazı ayarları veremiyorsun

bayfeat

bayfeat

Üye
Sizi hayal kırıklığına uğratmamak için son denemeleri yapıyorum
tamam kardeşim sabırsızlıkla bekliyorum romunu :) bu arada kardeş viber sorununuda halledi ver kodu alıyor ama etkinleştirmiyor bilgin olsun :)

-Emre

-Emre

Üye
Anladım benim vaktim olsa bende uğraşırım zip yapmak için ama zipte bazı ayarları veremiyorsun

Yo ben her ayarı veriyorum

- - - Eklendi - - -

Uygulama ayarlarini bile. Konuya bak istersen.

-Emre

-Emre

Üye
Baktım nerede var kaynak

http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/rom-ics-cm9-wonderlight-ayar-paketi-versiyon2-10-815440.html#post6309135 kendi hazırladığım ayar paketi ile tüm ayarları verebilirim. Tabi bazı uygulamalar sorun çıkarabilir çok nadir de olsa. Henüz sadece bir hata oldu o da atmamam gereken bir dosya yüzünden
.onu da silince düzeliyor.

proxy_33

Üye
Güncelleme gelecekse bekleyelim Wondermu?

murcix

Üye
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/rom-ics-cm9-wonderlight-ayar-paketi-versiyon2-10-815440.html#post6309135 kendi hazırladığım ayar paketi ile tüm ayarları verebilirim. Tabi bazı uygulamalar sorun çıkarabilir çok nadir de olsa. Henüz sadece bir hata oldu o da atmamam gereken bir dosya yüzünden
.onu da silince düzeliyor.

10-15 gündür keyifle kullanıyorum, beklentilerimi gayet iyi karşılıyor fakat bildirim gelmeme olayının üzerinde mutlaka durun arkadaşlar. bu roma yazık olmasın.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme verecemde sorunsuz olmasına uğraşıyorum

-Emre

-Emre

Üye
10-15 gündür keyifle kullanıyorum, beklentilerimi gayet iyi karşılıyor fakat bildirim gelmeme olayının üzerinde mutlaka durun arkadaşlar. bu roma yazık olmasın.

Bu backup ile ben değil arkadaş ilgleniyor

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman arkadaşlar bilgisayar başına geçince yüklemeye başlıyacam

murcix

Üye
beklenen an geliyooorrr :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah sorunlar çıkmaz busefer

murcix

Üye
umalım ki öyle olsun. elinden geleni yaptığından şüphem yok.

Mücteba

Mücteba

Üye
kardesim ben tele cwmyi flashlayarak yukledim oldu ama tel rootu gormuyor cwmyi odinle stock rom yükleyerek kaldira bilirmiyim acil yardim

- - - Eklendi - - -

kardesim ben tele cwmyi flashlayarak yukledim oldu ama tel rootu gormuyor cwmyi odinle stock rom yükleyerek kaldira bilirmiyim acil yardim

secan325

Üye
evet odınle orjınale donersen cvm kalkar

Üst Alt