Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
kardesım acıklamalı bır sekılde tekrar yazarsan sana zahmet olmazsa biraz anlatım karısıkda ?

Telefonun hafıza kartnı kart okuyucun varsa bilgisayardan aç daha sonra yedeği clockwordmos/backup içine atıp telefona takip yükle

Qubar12

Üye
Telefonun hafıza kartnı kart okuyucun varsa bilgisayardan aç daha sonra yedeği clockwordmos/backup içine atıp telefona takip yükle
Olmuyor ya romu kullanmakta cok ıstıyorum ama atıyorum winrardan cıkartıp clockwordmod/backup'un içine atıyorum giriyorum cwm bakıyorum aynı yere ama not files found diyor ya bendemi hata var kaç kere uyguladım usb ile takıp atıyorum aynı şekil teldende denedim es file ile çıkartıp yok ya valla cm9'dan bıktım artık görsellıgınden suan stock romdayım :( neyi atıcagız tam olarak clockword icine winrar ile yapsak olmuyormu ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor ya romu kullanmakta cok ıstıyorum ama atıyorum winrardan cıkartıp clockwordmod/backup'un içine atıyorum giriyorum cwm bakıyorum aynı yere ama not files found diyor ya bendemi hata var kaç kere uyguladım usb ile takıp atıyorum aynı şekil teldende denedim es file ile çıkartıp yok ya valla cm9'dan bıktım artık görsellıgınden suan stock romdayım :( neyi atıcagız tam olarak clockword icine winrar ile yapsak olmuyormu ?

Sen en başından nasıl yaptığını olduğu gibi yaz bakalım nerede hata yapıyorsun anlayalım

Qubar12

Üye
Sen en başından nasıl yaptığını olduğu gibi yaz bakalım nerede hata yapıyorsun anlayalım

ilkten winrarı ındırıyorum sonra cwm guncellıyorum rarı cıkartıyorum dosya oluyor sonra onu hafıza kartındakı clockwordmod/backup içine atıyorum ondan wipe data wipe cache wipe dalvik mounts stroge format system format data format sdcard atıyorum sonra backup and restoreden restore externalsdcard tklıyorum ama bısey cıkmıyor bu kadar yaptıgım ıslemler ? hata nerde

napolno

Üye
Arkadasim ben memnun bir sekilde kullaniyordum romu ama dun gece birden bire dondu reset atti her sey sifirlanmis durumdaydi bildirim cubugu ile yoktu

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim ben memnun bir sekilde kullaniyordum romu ama dun gece birden bire dondu reset atti her sey sifirlanmis durumdaydi bildirim cubugu ile yoktu

Benim basimada geldi ama farkli romda bunda degil

cadde19

cadde19

Üye
Kardes bu cok yavas indiriyor ya birde. Oyun performansı cok mu kótü

secan325

Üye
yeni versiyon gelse artık iyidi

nicked

nicked

Üye
yeni versiyonu sabırsızlıkla bekliyoruz :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yarın yüklerim

-Emre

-Emre

Üye
Yeni versiyonu zip olarak verebilir misin peki?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonu zip olarak verebilir misin peki?

Rar olarak vermemin nedeni daha iyi sıkıştırıyor yer kaplamiyor ama yinede sizin için zip olarak yüklerim yeni upload sitesinden verecem yeni güncellemeyi

-Emre

-Emre

Üye
Rar olarak vermemin nedeni daha iyi sıkıştırıyor yer kaplamiyor ama yinede sizin için zip olarak yüklerim yeni upload sitesinden verecem yeni güncellemeyi

Ondan bahsetmiyorum başkasının romuna ihtiyacım yok sağol. Yani zip şeklinde direk yüklenen bir rom yapabilir misin?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Ondan bahsetmiyorum başkasının romuna ihtiyacım yok sağol. Yani zip şeklinde direk yüklenen bir rom yapabilir misin?

Şuan için hayır ama ileride belki başkasının romu derken kendi romun varmıki arconunkinden hariç?

secan325

Üye
wondermu patlat şu romu artık dostum. Sabirla bekliyoruz

bayfeat

bayfeat

Üye
kardeş nezaman paylaşcan çatladık .dd

Üst Alt