Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Neagf

Üye
Bazen telefon donuyor sizde de oluyor mu ?

murcix

Üye
emeğine sağlık Wondermu, romu kurdum ve 1 gündür kullanıyorum. görsellik ve performans çok iyi. şarj süresi için beklediğimi bulamadım. belkide kullandığım uygulamalardan kaynaklanıyordur bilemiyorum. kamerasında flaşlı çekimde kapanıyor demiş arkadaşlar ama bende öyle bir sıkıntı olmadı. sadece çekilen video görüntüleri ve fotoğraflar normalden daha karanlık çıkıyor (orijinal romlu Wonder ile kıyasladım).
ayrıca en büyük problemim hiçbir uygulama bildirimi gelmiyor. (zello, whatsapp, kelimelik oyunu vs.) çözümünü paylaşırsan bu romda sanırım kalıcı olacağım. teşekkürler.

bayfeat

bayfeat

Üye
Google play store google hesap yöneticisi bunların verilerini temizle hesabı kaldırıp tekrar ekle düzelir ayarlar uugulamalar tümünde var google play services hesap yönetici falan verileri temizle yeniden başlat

- - - Eklendi - - -

Softkey enablere tikla programlardan sonra disable yap yeniden başlat

kardeşim yaptım gene aynı viberi şimdide indiremiyorum. .d bayadır ugraşıyorum...

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aZ sabredin sorunları çözmeye çalışıyorum Yeni güncelleme ile halledecem inşallah

- - - Eklendi - - -

Genel anlamda sorunlar hariç hız performans batarya görsellik olarak nasıl buldunuz Peki?

murcix

Üye
genel anlamda çok iyi buldum ben. görselliği, kullandığın iconlar, hızı, performansı harika. bahsettiğim bildirim sorunları giderilirse sürekli kullanmak istediğim bir rom olmuş. batarya konusunda çok iddialısın ama ben bahsettiğin verimi alamadım. pil yeni aslında ama uyku modunda 1 saatte %10 eksilme yapıyor bende. sorun nedir anlamadım. yeni güncellemeyi kısa zamanda paylaşman umuduyla, teşekkürler

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
genel anlamda çok iyi buldum ben. görselliği, kullandığın iconlar, hızı, performansı harika. bahsettiğim bildirim sorunları giderilirse sürekli kullanmak istediğim bir rom olmuş. batarya konusunda çok iddialısın ama ben bahsettiğin verimi alamadım. pil yeni aslında ama uyku modunda 1 saatte %10 eksilme yapıyor bende. sorun nedir anlamadım. yeni güncellemeyi kısa zamanda paylaşman umuduyla, teşekkürler

İnşallah çözerim bütün sorunları zaten ondan sonra bende sürekli kullanacam

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
arkadaşlar cm 10 için s3 bildirim çubuğu varm. acaba?

bayfeat

bayfeat

Üye
Arkadaşlar aZ sabredin sorunları çözmeye çalışıyorum Yeni güncelleme ile halledecem inşallah

- - - Eklendi - - -

Genel anlamda sorunlar hariç hız performans batarya görsellik olarak nasıl buldunuz Peki?
Performans olarak diyecek birşey yok süper pil cok iyi akşam 2 ye kadar %15 şarj kalıyor ve ekran kapalı iken gercekten resmen pili tüketmek değil kokluyor kokluyor o derece pil kullanımı süper.sorun olarak viber yükleniyor ama kodu yazıyor etkinleştirmiyor.kod geliyor ama yazsan dahi o koda yanlış diyor.birdeşu ekranın altında duran üç tane tuş var finksiyon görevi görüyor ve sıkıntı o mesaj yazamıyoruz yanlıslıkla tıklamada acık uygulamayı kapatıyor sinir ediyor onu kaldırı ver kardeş. :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Performans olarak diyecek birşey yok süper pil cok iyi akşam 2 ye kadar %15 şarj kalıyor ve ekran kapalı iken gercekten resmen pili tüketmek değil kokluyor kokluyor o derece pil kullanımı süper.sorun olarak viber yükleniyor ama kodu yazıyor etkinleştirmiyor.kod geliyor ama yazsan dahi o koda yanlış diyor.birdeşu ekranın altında duran üç tane tuş var finksiyon görevi görüyor ve sıkıntı o mesaj yazamıyoruz yanlıslıkla tıklamada acık uygulamayı kapatıyor sinir ediyor onu kaldırı ver kardeş. :)

Programlarin icinde softkey enabler buna.tikla disable yeniden baslat kqlkqr o fonksiyon tuslari o zaman

ceydonmez

ceydonmez

Üye
rom gayet guzel ve başarılı ellerine sağılık,basarının devamını bekliyoruz,benim soyle bir sorum olacaktı GOOGLE EARTH yukledım ama acmaya calısınca malesef durduruldu uyarısı alıyorum bu sorunla neden karsı karsıya kalıyorum acaba.

murcix

Üye
bildirim gelmeme olayı mobil ağ ayarları bölümüyle ilgili olabilir mi? zira ağ operatörlerine tıkladığımda "ağlar aranırken hata oluştu" uyarısı geliyor. otomatik seç diyince "şu an bu ağa bağlanılamıyor" diye uyarı veriyor yine. bir başka hata ise ayarlar/ses/ müzik efektleri bölümünde. tıklayınca ayarları kapatıyor. ne kadar önemli bilmiyorum ama görünce söyleyim dedim :)

bayfeat

bayfeat

Üye
Programlarin icinde softkey enabler buna.tikla disable yeniden baslat kqlkqr o fonksiyon tuslari o zaman

Kardeş programı bilene kaldırdım gitmiyor öyle duruyor denedim olmadı programı sildim ama gene aynı onu halledi verir arkadaş inşallah :)

secan325

Üye
kardeş yeni versiyon icin tarih verebilcenmi. hergungirip bakiyorum yuklendimi acaba diye

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
s3 bildirim çubuğu nasıl olur cm 10 a bilen yokmu ya :/

çomolokko

Üye
fotoğraf çekerken ekran yeşil mi oluyo hala düzeltilmedi mi o ?

Üst Alt