ilcarnefice
Üye
kardeş benim cwn telefonun hafızasında sd cartta yok yani nasıl yapıyım
Hafıza kartına attıysan cwm den external sd yi seçeceksin
kardeş benim cwn telefonun hafızasında sd cartta yok yani nasıl yapıyım
Bazen telefon donuyor sizde de oluyor mu ?
Google play store google hesap yöneticisi bunların verilerini temizle hesabı kaldırıp tekrar ekle düzelir ayarlar uugulamalar tümünde var google play services hesap yönetici falan verileri temizle yeniden başlat
- - - Eklendi - - -
Softkey enablere tikla programlardan sonra disable yap yeniden başlat
genel anlamda çok iyi buldum ben. görselliği, kullandığın iconlar, hızı, performansı harika. bahsettiğim bildirim sorunları giderilirse sürekli kullanmak istediğim bir rom olmuş. batarya konusunda çok iddialısın ama ben bahsettiğin verimi alamadım. pil yeni aslında ama uyku modunda 1 saatte %10 eksilme yapıyor bende. sorun nedir anlamadım. yeni güncellemeyi kısa zamanda paylaşman umuduyla, teşekkürler
ilk yüklediğim zaman oluyordu sonraları olmamaya başladı..
Performans olarak diyecek birşey yok süper pil cok iyi akşam 2 ye kadar %15 şarj kalıyor ve ekran kapalı iken gercekten resmen pili tüketmek değil kokluyor kokluyor o derece pil kullanımı süper.sorun olarak viber yükleniyor ama kodu yazıyor etkinleştirmiyor.kod geliyor ama yazsan dahi o koda yanlış diyor.birdeşu ekranın altında duran üç tane tuş var finksiyon görevi görüyor ve sıkıntı o mesaj yazamıyoruz yanlıslıkla tıklamada acık uygulamayı kapatıyor sinir ediyor onu kaldırı ver kardeş.Arkadaşlar aZ sabredin sorunları çözmeye çalışıyorum Yeni güncelleme ile halledecem inşallah
- - - Eklendi - - -
Genel anlamda sorunlar hariç hız performans batarya görsellik olarak nasıl buldunuz Peki?

Performans olarak diyecek birşey yok süper pil cok iyi akşam 2 ye kadar %15 şarj kalıyor ve ekran kapalı iken gercekten resmen pili tüketmek değil kokluyor kokluyor o derece pil kullanımı süper.sorun olarak viber yükleniyor ama kodu yazıyor etkinleştirmiyor.kod geliyor ama yazsan dahi o koda yanlış diyor.birdeşu ekranın altında duran üç tane tuş var finksiyon görevi görüyor ve sıkıntı o mesaj yazamıyoruz yanlıslıkla tıklamada acık uygulamayı kapatıyor sinir ediyor onu kaldırı ver kardeş.![]()

)cm 10 a s3 durum çubuğu diyorum)
Programlarin icinde softkey enabler buna.tikla disable yeniden baslat kqlkqr o fonksiyon tuslari o zaman

s3 bildirim çubuğu nasıl olur cm 10 a bilen yokmu ya :/