romu begendim ama samsung stock klavyeyi bi türlü flaslayamadim. hata veriyo acinca oyuzden mission romdayim simdi. ikinci versiyonda stock klavyeyide eklermisin. yada buna nasil yapariz. yardim edermisin
o klavye de var touchpalda tr yazan yerde t12
Touchpal da türkçe q klavye varmı?
bi önce ki sayfada ki sorunuma bi baksan
bi önce ki sayfada ki sorunuma bi baksan
yükledim hacım sorun flaşı açınca oluyor kapalıyken sıkıntı yok çekiyor fotografı ama flaşı açınca kapanıyor telefonDostüm yedeği tekrar yükle ve yakın zamanda kamerayı hatasız olarak yeni versiyonda halledecem
yükledim hacım sorun flaşı açınca oluyor kapalıyken sıkıntı yok çekiyor fotografı ama flaşı açınca kapanıyor telefon
şimdilik bi sorun yok kullandıkça çıkacaktır büyük ihtimalle romu beğendim gerçekten çok hızlı geldi bana şarjda güzel yeni versiyon çıkınca daha güzel olacaktır başarılarının devamını dilerim bide 4 tane dosya yöneticisi var gerek yok bence bi tane root explorer yeterTamam teşekkürler sorunu söylediğin için başka sorun var mı nasıl romda şarj performans falan

şimdilik bi sorun yok kullandıkça çıkacaktır büyük ihtimalle romu beğendim gerçekten çok hızlı geldi bana şarjda güzel yeni versiyon çıkınca daha güzel olacaktır başarılarının devamını dilerim bide 4 tane dosya yöneticisi var gerek yok bence bi tane root explorer yeter![]()
kardeş play storeden herhangibi bir uygulama indirirken sonucu indirme hatası felan diyor sonra uzun bir yazı çıkıyor hata kodu gibi indirme yapmıyor bazen.telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor.bu hatayla ilgilnirsin kardeşim.şunuda belirtim tek bir uygulama indirirken olmuyor herhangibi bir uygulamayı indirirken oluyor. sunucudan bilgi alınırken hata oluştu.[RPC:S-5:AEC-0]Çalışıyorum yeni versiyon için ne. Zaman sorunsuz olursa yüklerim
kardeş play storeden herhangibi bir uygulama indirirken sonucu indirme hatası felan diyor sonra uzun bir yazı çıkıyor hata kodu gibi indirme yapmıyor bazen.telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor.bu hatayla ilgilnirsin kardeşim.şunuda belirtim tek bir uygulama indirirken olmuyor herhangibi bir uygulamayı indirirken oluyor. sunucudan bilgi alınırken hata oluştu.[RPC:S-5:AEC-0]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam bu alttaki siyah kısmı nasıl yok etcez kullanımda sıkıntı çıkarıyor