Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
romu begendim ama samsung stock klavyeyi bi türlü flaslayamadim. hata veriyo acinca oyuzden mission romdayim simdi. ikinci versiyonda stock klavyeyide eklermisin. yada buna nasil yapariz. yardim edermisin

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
benim bilgilerim derken hangi bilgilerim vqrdı fabrika ayarlarina dönmeseydin keşke

- - - Eklendi - - -

romu begendim ama samsung stock klavyeyi bi türlü flaslayamadim. hata veriyo acinca oyuzden mission romdayim simdi. ikinci versiyonda stock klavyeyide eklermisin. yada buna nasil yapariz. yardim edermisin

stock klavye ekli zaten? yedek olarak

secan325

Üye
3X4 klavyeden bahsediyorum. samsung android klavye. numerik klavye. sende iki klavye var biri torc biri q klavye. anlatabildimmi

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
o klavye de var touchpalda tr yazan yerde t12

secan325

Üye
romu tekrar kurdum. evet varmış sağol

burakcabal

Üye
Dostüm yedeği tekrar yükle ve yakın zamanda kamerayı hatasız olarak yeni versiyonda halledecem
yükledim hacım sorun flaşı açınca oluyor kapalıyken sıkıntı yok çekiyor fotografı ama flaşı açınca kapanıyor telefon

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
yükledim hacım sorun flaşı açınca oluyor kapalıyken sıkıntı yok çekiyor fotografı ama flaşı açınca kapanıyor telefon

Tamam teşekkürler sorunu söylediğin için başka sorun var mı nasıl romda şarj performans falan

burakcabal

Üye
Tamam teşekkürler sorunu söylediğin için başka sorun var mı nasıl romda şarj performans falan
şimdilik bi sorun yok kullandıkça çıkacaktır büyük ihtimalle romu beğendim gerçekten çok hızlı geldi bana şarjda güzel yeni versiyon çıkınca daha güzel olacaktır başarılarının devamını dilerim bide 4 tane dosya yöneticisi var gerek yok bence bi tane root explorer yeter :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik bi sorun yok kullandıkça çıkacaktır büyük ihtimalle romu beğendim gerçekten çok hızlı geldi bana şarjda güzel yeni versiyon çıkınca daha güzel olacaktır başarılarının devamını dilerim bide 4 tane dosya yöneticisi var gerek yok bence bi tane root explorer yeter :)

4 tane olmasının amacı var file manager build probu düzenlemek için ol dosya yöneticisi bleuthootdan dosya göndermek için es dosya yöneticisi downlod ve kullanim kolayliğ ayrica yerde kaplamiyor arka plandada çalismiyor

hakan05emre

Üye
Allah razı olsun ben de ne zaman yeni sürüm gelecek diyordum. iyi oldu...

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Çalışıyorum yeni versiyon için ne. Zaman sorunsuz olursa yüklerim

bayfeat

bayfeat

Üye
Çalışıyorum yeni versiyon için ne. Zaman sorunsuz olursa yüklerim
kardeş play storeden herhangibi bir uygulama indirirken sonucu indirme hatası felan diyor sonra uzun bir yazı çıkıyor hata kodu gibi indirme yapmıyor bazen.telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor.bu hatayla ilgilnirsin kardeşim.şunuda belirtim tek bir uygulama indirirken olmuyor herhangibi bir uygulamayı indirirken oluyor. sunucudan bilgi alınırken hata oluştu.[RPC:S-5:AEC-0]

yigarim

yigarim

Üye

hocam bu alttaki siyah kısmı nasıl yok etcez kullanımda sıkıntı çıkarıyor

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş play storeden herhangibi bir uygulama indirirken sonucu indirme hatası felan diyor sonra uzun bir yazı çıkıyor hata kodu gibi indirme yapmıyor bazen.telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor.bu hatayla ilgilnirsin kardeşim.şunuda belirtim tek bir uygulama indirirken olmuyor herhangibi bir uygulamayı indirirken oluyor. sunucudan bilgi alınırken hata oluştu.[RPC:S-5:AEC-0]

Google play store google hesap yöneticisi bunların verilerini temizle hesabı kaldırıp tekrar ekle düzelir ayarlar uugulamalar tümünde var google play services hesap yönetici falan verileri temizle yeniden başlat

- - - Eklendi - - -

hocam bu alttaki siyah kısmı nasıl yok etcez kullanımda sıkıntı çıkarıyor

Softkey enablere tikla programlardan sonra disable yap yeniden başlat

sayin1974

sayin1974

Üye
03.07.2013 tarihinde yükledim çok güzel ancak rehberim kurumsal eposta hesabında kurumsal eposta hesabını kuramadım sadece gmail var bu sorunu nasıl çözebilirim exchange eposta kurmam gerekiyor

ALpH@CK

Üye
kardeş benim cwn telefonun hafızasında sd cartta yok yani nasıl yapıyım

Üst Alt