Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

Tamm kardeş Yeni versiyonda söylediklerin düzeldi :-)

nicked

Üye
wondermu rica etsem su power widgeta da 2g/3g secimini eklesen. onceden soylemistim tamam demistin unuttun sanirim onu bu sefer unutma artik kardesim

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
wondermu rica etsem su power widgeta da 2g/3g secimini eklesen. onceden soylemistim tamam demistin unuttun sanirim onu bu sefer unutma artik kardesim

Kardeş bu sefer hiç bir görsellik ve tema yok tamamen performansa yönldim bide böyle deneyin eğer güzel olmazsa öyle yapalım

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncellemeyi simdi yedekliyorum gece yükletmeye basliyacagim arkadaslar beklemede kalin bu test versiyonudur bilginiz olsun eğer stabil olursa bunun üzerinden devam edecez

nicked

Üye
hadi hayirlisi bakalim

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon 3: buyrun link yorum yapmanizi bekliyorum arkadaslar

sahin02

Üye
Versiyon 3: buyrun link yorum yapmanizi bekliyorum arkadaslar

ilk yorum bnden olsun bu rom ile gelen değişiklikler neler? bide v2 de ısınma oluyordu bakalım bunda da olmaz umarım basarıların devamını dilerim 4.2 ye yükselmen dileği bn kendim zaten Honami-UI 4.2 kullanıyorum cok stabil gorsellik vs de harika kullanmak isteyenler için buyrun link ayrıca Adr. e cm yukleyrek deep sleep olup tel bosta ikeen batarya dan yüksek performans alıyorum

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellenmiştir.

secan325

Üye
wondermu ben bu altbara alışmıştim geri yükledim. Titaniumla uygulamalarimi geri yukledgmde birkaç uygulamayı kaldırdıgıni gordum. Ses dosyalarinı bıde sony müzik çaları. Telin sesi iyi çıkıyodu aslında onlarla. Digerv2 mi hızlı bumu tam anlayamadım.

- - - Eklendi - - -

biraz kullanayim bakalim . Statu barlar performansı etkilermi alt barı geri yükledim çünkü ben

- - - Eklendi - - -

teşekkurler emeğin için

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

Bu sadece test versiyonu :-) hızda ve şarjda stabillikte bu iyiyse Yeni versiyonda diğerlerini ekleyecem

- - - Eklendi - - -

Deneyin arkadaşlar Yeni versiyonu eskisi mi hızlıydı bumu onu anlayalım

secan325

Üye
tamam sağolasın. Bunada şükür. Güncelleme araliklarını uzun tutma:-) telefona doyalimda sonra sende arco gibi yenilersen teli maylakta kalmayalim:-)

Eski versiyonu denemedim ama bu versiyonda pek sıkıntı yok fakat ram biraz az olmuş mesela real racing 3 açayım dedim ilk seferinde açılırken tel dondu neyse kapatıp açtım tekrar denedim bir yarış yaptım tekrar dondu reset attı. He birde bir turlu tapatalktan giris yapamadım daha once hic olmamıstı. Sonuç olarak ram i 10 20 mb arttırabilirsen çok güzel rom olabilir. Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar

Tapatalk olayını hallettim bu arada

WarLox

Üye
Sorun: Bt kulaklık tanımlanmıyor.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu kullanan arkadaşlar önceki versiyonla yenisi arasından fark var mı

secan325

Üye
wondermu ben v2 ye dondum v2 daha hızlı . bide eksikler var uygulamalar filan .