nuhababa
Üye
sana yardımcı olsun diye buldum şu sitedeki font demek isteğim yaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Busy box ne işe yarıyor?
pki cok tsk wondermu
Oldumu?
backup dosyasi yok napacam
- - - Eklendi - - -
backup dosyqsi yok napcam
clockwork dosyqzinda
Sen oluştur dene olacakmı
olur mu ki az cikma forumdan
- - - Eklendi - - -
rom kurulumunu bastan anlatirmisin wonder ilk defa backup ve boyle bisey kurcam hata ypmk istemiyom[/QUOT
Bak dostum en basit yoldan anlatıyorum hafıza kartını
İçine at clockworkmod onun içinde backup eğer yoksa oluştur yedeği zipten çıkarıp içine at resote from external sd yedeği seçip kur bitince yeniden başlat
bi sorun cikmaz dimi
wondermu rom süper ellerine sağlık hız perfonmans şarj gayet güzel oyun performansı da süper temple run 2 subway surfers da bir kasma bile yaşamadım ama bana şu orjinal klavye ve orjinal font konusunda yardım edersen çok daha süper olucak
Oyun oynayan arkadaşlar değerlendirme yaparmısınız oyun performansı hakkında
- - - Eklendi - - -
Bide arkadaşlar v3 için önerisi Olan eklenmesini istediğiniz şeyler var mı? Yada sorunu olan varsa yazın yeni versiyon çalışmalarına başlayacağım bugün
aslında bana göre touchpal harika bir klavye. orijinalden çok daha iyi ve fonksiyonal. türkçe karakterler klavyeye girince harfler çok küçülüyor. sanırım sende de benim gibi bunu istemiyorsun. eğer sorunun buysa touchpal ayarlara gir, dilleri seç, türkçe yazan kısımda sağ tarafta kalem işareti var oraya tıkla, 26 tuş kalavye düzenini QWERTY (standart) olarak değiştir. bence memnun kalırsın
- - - Eklendi - - -
Selamlar
Rom yine çok iyi. Hız, performans ve görsellik harika. Çok fonksiyonel ve kullanımı rahat. Kullandığın tema çok şık. Zevkli adamsın vesselam. Eline, emeğine sağlık wondermu. Yazı tipi sistemde çok iyi duruyor fakat nette bir şeyler okurken sıkıntı oluyor, düzgün okunmuyor. O nedenle rom toolbox’tan “dezenpro” ile değiştirdim şimdi gayet iyi oldu. Soft key tuşları ilgili de şikayetleri var arkadaşların. Kullanmak fayda sağlayacak ve menü tuşumuz sağlam kalabilecektir. Ancak ekran daraltma olayı gerçekten insanı sinir etmekte. bir başka romda görmüştüm bunun yarısı kadar ince ve ekranı çok daraltmayan bir soft key vardı. Onu bulup ekleyebilirsen bu konuda ki şikayetler azalacaktır. Ayrıca Touchpal klavyede neonlight görünümünü ekledim ve roma çok yakıştı bilgin olsun.
Şarj konusunda da şunu söyleyeyim. Daha önce kullandığım slim romda 1,5 saat kitap okuduğumda (ekran ışığı %40 gibi) pilde %8 ila 10 düşerken bu romda %20 yi buldum. Pil kalibrasyonu falan mı yapmam lazım bilemiyorum. Bu konuda fikrini bekliyorum.
Son olarak kelimelik oyununun bildirimleri yine gelmiyor. Sorun nedir bulamadım bir türlü. Diğer program bildirimlerinde sorun yok gördüğüm kadarıyla.
Tekrar eline sağlık wondermu
açılmıyor ake telefon ya
Eternity warriors 2 oynarken biranda donuyor ve öylece kalıyor?
dediğin işlemleri yaptım backupa falan attım bişey sorcam bunu yüklemek için cyanogen mod yüklü mü olması lazım acaba ?
- - - Eklendi - - -
bütün işlemleri yaparken kontrol ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?