Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

cabır

Üye
su yuklemeyi bastan anlatirmisiniz lutfen yaa tabletten olmuyo mu bu zip ten cikartma

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
su yuklemeyi bastan anlatirmisiniz lutfen yaa tabletten olmuyo mu bu zip ten cikartma

Es file explorere ile çıkart google playda var hafıza kartı içindeki clockworkmod klasörü içindekii backup klasörüne at cwm den restore from external sd yedeği seç yükle

cabır

Üye
pki cok tsk wondermu

mem034

Üye
Googleplay den bir şey indirmek istediğim de hata veriyor.
Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu. [RPC:S-5:AEC-0]

- - - Eklendi - - -

Tamamdır internetten araştırdım hallettim. Şuan rom güzel görünüyor. Bir sorun olursa yazarım.

- - - Eklendi - - -

Yazı şeklini nerden değiştirebilirim ?

google play store dan birşey indiremiyorum nasıl halledebilirim

secan325

Üye
yeni bi guncelleme yapana kadar bizde kendimiz neler yapabiliriz bunlarla ilgili bilgilerini paylaşsa herkes belki cok yararli seyler cikar ortaya.

mem034

Üye
Yazı şeklini nerden değiştirebilirim ?

secan325

Üye
uygulamalardan googleplax ve google ortagi var verileri temizle dersen indirme yapmaya bslicak. bendede olmustu. romtoalbox programi sayesinde yazi tipini dgstirebilirsin

mem034

Üye
google play store dan birşey indiremiyorum nasıl halledebilirim
Ayarlar -> Uygulama yöneticisi menüsüne girip aşağıdaki uygulama ve servislerin her birine tek tek tıklayıp Verileri Sil/Temizle işlemi yapmak gerekli. Sonrasında telefonu kapatıp açın.
Google Hesap Yöneticisi
Google Hizmetleri Çerçevesi
Google Play hizmetleri
Google Play Store
Google Talk
İndirme Yöneticisi
Market Güncelleyici

- - - Eklendi - - -

Romtoalbox diye bir program bulamadım ben ?

ben normal jelly bean romunda ki yazıya nasıl geçebilirim yani normal yazı tipi istiyorum düz olan

- - - Eklendi - - -

wondermu orjinal düz klavyeye ve düz normal yazı tipi olan fontu nasıl yapabilirim

nuhababa

Üye
Alttaki şeyi nasıl kapatcaz?

- - - Eklendi - - -

Bence bidahaki yapıcağınızda alttaki şeyi kaldırma seçeneğimiz olmalı. O olmasaydı gördüğüm en iyi rom buydu. Ekranı daraltıyoya. Sadece o olduğu için silicem. Bidahakine onu kaldırma seçeneği koyarsanız sevinirim. Teşekkürlern

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

Softkey enablere tıkla disable yap olmazsa sil o Programı tekrar kurup disable yap koydum devre dışı bırakma seçeneğini

wondermu rom süper ellerine sağlık hız perfonmans şarj gayet güzel oyun performansı da süper temple run 2 subway surfers da bir kasma bile yaşamadım ama bana şu orjinal klavye ve orjinal font konusunda yardım edersen çok daha süper olucak

kamera da 720p ile çekmeye çalışınca kamera durduruldu uyarısı ile çıkıyor. 480 de çekiyor ama onda da odaklama yapmadığından bulanık çekiyor. bunu nasıl halledebiliriz?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Az bekle yardimci olacam