yedeğin 25.06.13.10.55 vs gibi tarihli klasörün içinde backup klasörünün içinde olmasinada dikkat et ayrica yine olmazsa kendi yedeklerini bilgisayara falan al boşalt sonra benim yedeği atip dene
kardeşim ya herşeyi kurdum gene aynı.odinde bir değişiklik yok.herşeyi hazırladım telefonu dowland monuna almaya çalışıyorum dowland kısmına geliyor devar için sen artırma tuşuna basıyorum ama işlem yapmıyor kilitlenip kalıyor.odinde gene değişiklik yok hiçbirşey hemde herhangibi bir yazı bilene çıkmıyor.
ya kardeş benim sorun cmwdi şimdi romda sorun oldu.bende ben romu yüklücem ama romu görmüyor bende ayrıca senin dediğin gibi yaptım ve gene aynı ve buseferde açılış ekranı yani samsung galaxy w de donup kalıyor.ya ben dün hafıza kartımı biçimlendirdin birçok klasör silindi bundan kaynaklanan bir sorun olabilirmi.bende mesela clockwork klasörü yoktu kendim oluşturdum bacup klasörünüde öyle.kasörleri görüyor ama yüklemede yapmıyor not fount diyor.nasıl olucak anlamış değilim hala,bana senin hafıza kartının kopyasını upload edebilirsen geçermi sanırım sistem dosyası kalasörleri silindi ondan böyle hatalar alıyorum.
normalde hiç böyle sorun yaşamazdım direk kurardım.
kardeş ya ben romu kurmayı başardım sonunda.sorun şu senin bilgilerin vardı telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına dön dedim.ve telefonda uygulamaların bazıları çalışmayı durdurdu dedi ve ekran gelmedi.