Betadan rc1 e geçtim finalden bir önceki versiyona testlere devam stabil olana kadar çalışıyorum :-) acele etmem ne zaman tam oldu işte dediğim an yüklerim
Wondermu farkedersen bu backup ta senin bilgilerin var bazi yerlerde. Dikkat ettiysen bu mesajda bile senin adin cikiyo. Dikkat et kotu kisilerin eline gecebilir kardes. Bu sorunuda duzelt bence
kardeş yardımcı olabilicekmisin şimdi.odin 4.44 ü indirdir opsunu seçtim one packageyide seçtim tek yapmam gereken dowland moduna almak ama dowlan moduna alırken kilitleniyor. ve odin benim cihazı görmüyor şuanda
cwm Ye girip wipe data and factory wipe cache wipe dalvik cache mount and stroge bölümünde format cache format system format data format sdcard (externalsd yazan bölüme dokunmayin) daha sonra backup and restore bölümünden restore from
external sdcard
Wondermu farkedersen bu backup ta senin bilgilerin var bazi yerlerde. Dikkat ettiysen bu mesajda bile senin adin cikiyo. Dikkat et kotu kisilerin eline gecebilir kardes. Bu sorunuda duzelt bence
cwm Ye girip wipe data and factory wipe cache wipe dalvik cache mount and stroge bölümünde format cache format system format data format sdcard (externalsd yazan bölüme dokunmayin) daha sonra backup and restore bölümünden restore from
external sdcard
yedeğin 25.06.13.10.55 vs gibi tarihli klasörün içinde backup klasörünün içinde olmasinada dikkat et ayrica yine olmazsa kendi yedeklerini bilgisayara falan al boşalt sonra benim yedeği atip dene