Samsung Galaxy W Gt-i8150 Cm7 Unoffical(build 3)

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Wifi calisiyormu

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu ana cm7 deme?uzerinde oynama yapilmamis cm7?mesela cm9rc2gibi.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu cm7 cm kaynağındakinin aynısı.Ama cm7 eski kaldığı ve halihazırda cm9 olduğu için yarım bırakılmıştı.Yani rom pek kullanışlı değil.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya cm7ler genel kullanimda cok hizli oluyomus.(oyun perf. haric)bu da oylemi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yedek alıp bunu yükleyin isterseniz ama wifi konusunda bazı sıkıntıları var.Ayrıca sürekli usb takılı işareti görüntüleniyor.Biraz sorunlu bir rom.Geliştirilmesi gerekli ama çalışmalar çok önce sonlandırıldı.

Kerim.

Kerim.

Üye
Neyse yuklemiyim o zaman.:tşk:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ya cm7ler genel kullanimda cok hizli oluyomus.(oyun perf. haric)bu da oylemi?
aslında yarım bırakılmasa gerçekten başarılı bir rom cm7 neyse aslında cm9 ve 10 bundan iyi zaten andrid sürüm artıkça hızıda artıyor ama kernlimiz yetersiz olduğu için forumdakilerinde dediği gibi şahin motorlu ferrari gibi oluyor yani buna gerek kalmıyıcak

Kerim.

Kerim.

Üye
aslında yarım bırakılmasa gerçekten başarılı bir rom cm7 neyse aslında cm9 ve 10 bundan iyi zaten andrid sürüm artıkça hızıda artıyor ama kernlimiz yetersiz olduğu için forumdakilerinde dediği gibi şahin motorlu ferrari gibi oluyor yani buna gerek kalmıyıcak
Anladim hocam :tşk:

Edit:romu kurdum inanilmaz hizli kurunca oha bu ne dedim.gercekten cok hizli:blink:bu rom gelistirilse cok guzel olurdu.dedigim gibi acayip hızlı:oha:ama kaydirma ile ilgili biraz sorunlu.keşke arco gelistirseydi bu romu:(

- - - Eklendi - - -

Ya bu kaydirma sorunu cozulmezmi(ekran titremesi yani)oyun performansida cok iyi kasma yok sadece kaydirma (ekran titremesi) sorunu var.yok mu sadik veya ali hocam bunun bir cozumu?romu gercekten cok begendim:gul:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Anladim hocam :tşk:

Edit:romu kurdum inanilmaz hizli kurunca oha bu ne dedim.gercekten cok hizli:blink:bu rom gelistirilse cok guzel olurdu.dedigim gibi acayip hızlı:oha:ama kaydirma ile ilgili biraz sorunlu.keşke arco gelistirseydi bu romu:(

- - - Eklendi - - -

Ya bu kaydirma sorunu cozulmezmi(ekran titremesi yani)oyun performansida cok iyi kasma yok sadece kaydirma (ekran titremesi) sorunu var.yok mu sadik veya ali hocam bunun bir cozumu?romu gercekten cok begendim:gul:
bu konuyu açan kişi arcoyla tekrar dönüp romu tamamlyacaklarını yazmış ama ne kadar doğru söyledi bilemem :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet onu bende gördüm bangprovn xda forumuna uzun süredir aktif değildi.Ancak geliştirmeye devam edeceğini söyledi.Ne kadar doğrudur bilemem ancak gelişme görürsem güncellerim konuyu.

blackcat67

blackcat67

Üye
ben kurdum :D delilik tabi ama bayağı hoşuma gitti gayette stabil ya orjinal rom fark atar bu geliştirmeye devam edicem ben.

cadde19

cadde19

Üye
hersey sorunsuz mu hocam kurulabilirligi varmi stabil mi

blackcat67

blackcat67

Üye
bana stabil geldide sizin hoşunuza gitmeyebilir arayüz falan birde ses kalitesi kötü video kayıt çalışmıyor

Mücteba

Mücteba

Üye
:destere:

Üst Alt