Suyaka
Üye
İndirip arşive katalım o hâlde onu da.Cwm gibi bileşenler güncellenmiş.
İndirip arşive katalım o hâlde onu da.Cwm gibi bileşenler güncellenmiş.
Rica ederim. : )Konu için![]()
%90 uyar ama garanti veremiyorum. Ben her iki güncellemeden sonra da aynı root dosyası ile rootladım.

Sanırım telefonu root etmeden doğru dürüst tam sürüm uygulamaların tadını çıkartamıyorsun bu ilk android telefonum root nasıl atılır bir bilgim yok ama risk alabilirim fakat garantiden cıkıyor diye duydum Lucky patcheri yükliyecektim licans doğrulaması için bugun tfs shelli yüklediğimde market yakaladı ve uygulama açılmaz oldu uzun lafın kısası root hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum
1) Root Nedir ?
2) Cihazı Garanti dışı bırakırmı ?
3) Telefona ne gibi zararları ve faydaları var ?
Belki biraz fazla oldu soru bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadasim emegin icin tesekkur ederim
napcam ben arkadaş. 32 gb hafıza kartı aldık.uygulamaları bir türlü atamıyorum oraya
((Merhaba arkadaşım bu işlemi yaptıktan sonra telefonda dosya kaybı olurmu Çift yani işlemi yapmadan önce telefonu yedeklememuzngerekirmiMerhaba arkadaşlar,
Samsung Galaxy SIII'e Kök Erişimi için bildiklerimi, bildiğim kadarıyla aktarayım, talep eden arkadaşlarımız olmuştu.
1. Odin programı son sürümünüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızedinelim.
2. Sistem dosyalarına erişmemizi sağlayacak olan dosyalarıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızedinelim.
3. Ayarlar / Geliştirici Seçenekleri sekmesinde 'USB hata ayıklama ( Debugging )'. işaretleyelim.
4. Telefonu kapatalım.
5. Sırasıyla parmaklarınızı kaldırmadan, 'Ses Kısma Tuşu ( Volume Down )', peşinden 'Fiziksel Menü Tuşu ( Home )' ve sonra da 'Güç Tuşu ( Power )'na aynı anda basılı tutalım ve karşımıza gelen ekranda bir kez Ses Açma Tuşu'na basarak telefonu hazır hâle getirelim yani Downloading moduna alalım.
Aşağıdaki gibi;
6. Telefonu veri kablosunu kullanarak bilgisayara bağlayalım, ilk kez bağlıyorsak sürücünün yüklenmesini bekleyelim.
7. Edindiğimiz ODIN programını çalıştıralım.
8. Program ekranında ID:COM kısmı sarı yanana dek bekleyelim, bu cihazı algıladığı anlamı taşır.
9. İndirdiğimiz ROOT dosyasını çıkaralım. İçerisinde .tar uzantılı bir dosya olacak, bunu masa üstüne taşıyalım.
10. ODIN ekranında PDA tuşuna tıklayarak masa üstünden .tar uzantılı ROOT dosyamızı seçelim ve herşey tamam anlattığımız gibiyse START'a basalım.
Örneğin,
11. Eğer ekstra bir problem yoksa bu şartlar altında telefonunuz yeniden başlatılacak ve telefona 'SU' ile 'CWM' uygulamaları eklenecek.
Sonrası için, root gerektiren tüm uygulamaları kullanabileceksiniz.
Sorumluluk kullanan kişiye aittir.
( NOT: Bilgisayarınızda KIES kurulu olmalıdır. Değilse,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızedinebilirsiniz. )
Kolay gelsin : )
telefonuma pasaport kaydı yaptım. telefon açıldı. sorguladığımda kontrol aşamasında diyor. rootlarsam bir problem olur mu?
root yapmaya çalıştım ama cwm ve su uygulamaları eklenmedi.uygulamalar yöneticisinden baktım.root yapma sebebim uyugulamaları hafıza kartına taşımak ama oda olmuyorçünkü taşı seçeneği çıkmıyor.yardım edin lütfen
- - - Eklendi - - -
offf hala bi cevap yok yanapcam ben arkadaş. 32 gb hafıza kartı aldık.uygulamaları bir türlü atamıyorum oraya
((
Hayır veri kaybı oluşmaz. Ama sana tavsiye önemli dosyalarını daima hafıza kartında tut. Çünkü her türlü şey olabilir, ihtiyatlı olmak gerekir.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
kardeşim ben anlattığın şeyleri bir noktaya kaday yaptım. 5. aşamaya kadar ilerledim sonrasında Downloading da yaptım ama ardından gerisi gelmdi. ben telefonu normal kullanmak istyorum yani bu işlemi yapmicam. ama ekranda Downloading yazısı gitmiyor. ben nasıl işlemleri geri alıp telfonu kllanıcam.
- - - Eklendi - - -
Herhangi birşey yapmadıysan bataryayı çıkar tak.
kardeşim ben anlattığın şeyleri bir noktaya kaday yaptım. 5. aşamaya kadar ilerledim sonrasında Downloading da yaptım ama ardından gerisi gelmdi. ben telefonu normal kullanmak istyorum yani bu işlemi yapmicam. ama ekranda Downloading yazısı gitmiyor. ben nasıl işlemleri geri alıp telfonu kllanıcam.
- - - Eklendi - - -
Herhangi birşey yapmadıysan bataryayı çıkar tak.
çıkarıp taktım ve tefonun ekranına bir telfon bide pc simgesi geldi arsındada ünlem işaeeti var. ve "firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies & try again" diye bir yazı çıkıyor. telefon bu şekliye dondu kaldı.