Redmi 7A Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Redmi 7A Root Atma ve TWRP Yükleme
Redmi'nin uygun fiyatlı telefonlarından Redmi 7A bildiğiniz üzere şuanda ülkemizde resmi olarak 850 TL civarında bir fiyat etiketi ile satılıyor. Giriş seviyesi telefon isteyen kullanıcıların birçok ihtiyacını karşılamayı başaran telefon birçok geliştiricinin de dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Bu yazımda sizlere Redmi 7A root atma ve Redmi 7A twrp yükleme gibi işlemleri nasıl yapacağınız konusunda kısaca bilgiler vereceğim.

Bu konuda yer alan işlemlerden önce telefonunuzdaki dosyaları yedek almayı unutmayın. İşlemlerin ardından telefonda ortaya çıkabilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Öncelikle BURAYA tıklayarak Redmi 7A bootloader kilidi açma işlemini yerine getirin. Sonrasında buraya tıklayın ve adb driver dosyalarını indirin.

Redmi 7A TWRP Yükleme

tıklayarak Redmi 7A twrp dosyasını indirin ve dosyanın adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörü içerisine atın. Sonrasında telefonu kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot moduna alın ve kablo yardımıyla bilgisayara bağlayın. CMD ekranını adb klasörü içerisinde açın ( shift + fare sağ tık ) sonra cmd ekranına aşağıdaki kodları sırasıyla yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik işlemin ardından Redmi 7A twrp yükleme işlemi bitecektir.

Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img

Redmi 7A Root Atma

Yukarıdaki işlemlerin ardından tıklayarak Redmi 7A root için gerekli olan Magisk 20 dosyasını indirin ve telefonunuzun içine atın. Sonra telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu twrp recovery ile açın. Sonrasında Yükle / Install kısmına girerek daha önceden indirmiş olduğunuz Redmi 7A root atma dosyasını yani Magisk dosyasını seçerek yükleyin. Yüklemenin ardından telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer menüye Magisk uygulaması geldiyse root işlemi başarıyla bitmiş demektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Üst Alt