Samsung Galaxy SIII - Root ( Sistem Dosya Erişimi )

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda can skntisindan root ladim teli root sonrasi yapmam gerekenler yararli programlar nerden baslayacagimi bilmiyorum öneriler ???

AdFree : Telefonda reklam içeren uygulamaların reklamlarını engeller
DroidWall : Senin iznin olmadan hiçbir uygulama internete bağlanamaz.
Link2SD : Gelişmiş uygulama yöneticisi
Es File Explorer: İstemediğin sistem dosyalarını silebilirsin.
Es Task Manager: Başlangıç uygulamalarını ayarlayabilirsin.
Easy UMS : Telefon ve hafıza kartını bilgisayarda çıkartılabilir disk olarak görebilirsin.
Titanium Back Up: İstediğin uygulama/lar/ın yedeğini alabilirsin.
Triangle Away: Root sayacını sıfırlayabilirsin. ( Yalnızca Siyah Kernel ile çalışır )
Şimdilik bu kadar : )

llovell

llovell

Üye
kardes odin programını actım dowland modu bende o sarı ısık yanmıyor neden acaba ? turkuaz rengı duruo

TheMadness

TheMadness

Üye
Suyaka, cf-root dosyasını cf auto-root ile değiştirir misin? Bu dosya eski ve pek güvenli değil.

HafızzıfaH

Üye
ben su sistem dosyalarına erişmeye bastım ucretli flan dyo ya. ucretszı yok mu :( root yapmam için yardm edin ltfn.. tşk..

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
kies'in linki kırık

muhosmd

Üye
benim tlf kore mali root yapsam herhangi bi sorun olurmu

youareaddiction

youareaddiction

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım. X-plore dosya yönetim programı aracılığıyla Root/system/app klasorunun içindeki apk uzantılı dosyalari yanlislikla hafıza kartına taşıdım.tekrar geri aldım ama galiba eksik bsyler var telefon menüsunun programlarin yarısı kayboldu fabrika ayarlarina döndüm ama yine aynı YARDIM LÜTFEN...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardım. X-plore dosya yönetim programı aracılığıyla Root/system/app klasorunun içindeki apk uzantılı dosyalari yanlislikla hafıza kartına taşıdım.tekrar geri aldım ama galiba eksik bsyler var telefon menüsunun programlarin yarısı kayboldu fabrika ayarlarina döndüm ama yine aynı YARDIM LÜTFEN...

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
arkadasım rootu nasıl kaldırabılrıım ben s3umden? 4.3 gelecek bir kaç güne. rootlu tlefon kies güncellemesi almıyor? :S:S

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Framaroot uygulamasını edin. O uygulama aracılığıyla Unroot yapabilirsin. Olmazsa haber ver B planına geçeriz.

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12
CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Dostum Framaroot uygulamasını edin. O uygulama aracılığıyla Unroot yapabilirsin. Olmazsa haber ver B planına geçeriz.

kardeş supersu uygulaması war bende ona gırdıgımda ayarlarında Root Kaldırma (kalıcı olarak unroot etme) yazıyor? işe yarar mı yapsam imei filan gitmez dimi

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
denedim kardeş framaroot ile olmuyor . sen şunu söyle bi hele şimdi rootluyken her türlü oyunun hileli apksını kurup oynayabiliyoruz ya. rootsuz ken olmuyor dimi ? kısacası hileli oynamak için root yapıyoruz? mantıken anlamışım mı ? o zaman 4.3 adam gibi gelene kadar rootu kaldırmama gerek yok.tringe away ile cihazın counterını sıfırladım suan sıkıntı yok eyw

Son düzenleme:
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi için öyle değil, ender oyunlar root gerektirir. Lucky patcher ya da titanium back up kullanmanı gerektirecek oyunlar yani. Onun dışında rootsuz da kurabiliyorsun. Ama rootsuz telefon telefondur sadece : ) :-)

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
anladım..peki eyvallah sağolasın

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Sen de sağol dostum.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
son bir sorum var aklıma çok takılıyor rica etsem cevaplayabilir misin
sammobile firmawares den check (en son romu kontrol et) yaptıgımda s3 ıcın turkıyeye en son gelen guncelleme temmuz 2013 guncellemesi. onu ındırdım kenarda duruyor. sımdı onu odinle kursam imei gidermi?biri rootlu 4.1.2 ne romu oldgunu bılmıyom..o telefoncu yaptı
biri de sammobile orj firmware

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hayır gitmez, mevcut yazılımın 4.2.2 ya da 4.3 değilse gitmez. Root da kalkar, tertemiz official yazılımın olur.

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12

Üst Alt