Cihanî Sultan
Üye
Mermer Beyazı fakat, Flip Cover'ın katkılarıyla, arka kapak Koyu çakıl mavisi![]()
Yani melez mi?Mermer Beyazı fakat, Flip Cover'ın katkılarıyla, arka kapak Koyu çakıl mavisi![]()
Yani melez mi?Yani melez mi?
Ön kapak beyaz, arka ara renk gümüş ve arka kapak koyu çakıl mavisi. Tabi Flip cover kapağı da mavi olduğundan beyaz ekran kapalıyken görünmüyor. Böylesi daha iyi oldu, hem beyazdan aldım hazzımı hem maviden 
Hah hünkârım. Allah razı olsun, doğru kelime oyduÖn kapak beyaz, arka ara renk gümüş ve arka kapak koyu çakıl mavisi. Tabi Flip cover kapağı da mavi olduğundan beyaz ekran kapalıyken görünmüyor. Böylesi daha iyi oldu, hem beyazdan aldım hazzımı hem maviden
![]()
Beyaz arka kapak alayım ben demavide iyi durur

Ben de ilk anda beyaz sert kauçuk almıştım. Dediğin gibi kirlendiği için Flip cover aldım. Beyazla işiniz olmasın kılıf olarak.Kirlenebilir.![]()
Ben de ilk anda beyaz sert kauçuk almıştık. Dediğin gibi kirlendiği için Flip cover aldım. Beyazla işiniz olmasın kılıf olarak.

1. tekil şahıs zamiri olacak üstad. Anla o kadar daİlk cümle biraz uyumsuzluk problemi çekiyor ama dediğini anladım hünkar.![]()

1. tekil şahıs zamiri olacak üstad. Anla o kadar da![]()
![]()

1. tekil şahıs zamiri olacak üstad. Anla o kadar da![]()
![]()

http://www.maxicep.com/showthread.php?t=666459Hepsine uyar. Bu arada cf root 6.4 çıkmış suyaka.
Neymiş ekstrası Mad var mı bilgin?