Samsung Galaxy SIII - Root ( Sistem Dosya Erişimi )

Sponsorlu Bağlantılar

wratH!

wratH!

Üye
Ben bir iki güne eminönüne gideceğim oradan jig bakıcam tahmini fiyat ne kadardır. Kazıklanmayalım.

- - - Eklendi - - -

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

Triangle Away, kernel hatası veriyor. Denedim resetlemyi flash counter'i ama yemedi. Henüz belirli S3 versiyonlarını destekliyormuş 1.51. Yeni versiyon bekleyeceğiz uygulama için ya da Jig.

cukuleaks

Üye
Brick olması çok zor yaw. Neden bu kadar taktınız bricke ? :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca rootluda olsa servis ''bu garanti dışı kaldı '' vs gibi şeylerle uraşmazki. Kullanıcı diyecek ben bişe yapmadım gene gönderecek felan. Adam 2 dk yazılım atar hiç uraşmaz. Bence tabi .. :)

wratH!

wratH!

Üye
Brick olması çok zor yaw. Neden bu kadar taktınız bricke ? :)

- - - Eklendi - - -
Ayrıca rootluda olsa servis ''bu garanti dışı kaldı '' vs gibi şeylerle uraşmazki. Kullanıcı diyecek ben bişe yapmadım gene gönderecek felan. Adam 2 dk yazılım atar hiç uraşmaz. Bence tabi .. :)
Yazılımsal olsa hallolur zaten bir şekilde ancak biz donanımsal bir sorundan bahsediyoruz.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımsal olsa hallolur zaten bir şekilde ancak biz donanımsal bir sorundan bahsediyoruz.

Aynen öyle. Adamın elinde koz olacak o koşullarda. Sen buna kim bilir ne kurdun da yaktın ekran kartını? ya da işte efendim, şarj slotuna bile zarar gelse adam bunu yazılıma bağlamakta özgür. Sonuçta yapmaman gereken birşeyi yapmışsın.

TheMadness

TheMadness

Üye
Galaxy S III jig işlemiyormuş galiba binary counter resetlenmiyormuş

- - - Eklendi - - -

Triangle Away, kernel hatası veriyor. Denedim resetlemyi flash counter'i ama yemedi. Henüz belirli S3 versiyonlarını destekliyormuş 1.51. Yeni versiyon bekleyeceğiz uygulama için ya da Jig.

Farklı sürüm yükleyip triangle away ile reset yaparız sonra mobile odinle şu anki stock romu atarız

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle. Bakalım, bir süre bekleyeceğiz artık.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır : )

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Jig nedir ne ise yarar

TheMadness

TheMadness

Üye
S3de binary counteri sifirlamiyormus

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
"Hayır samsung kendisi de yayınlıyor zaten beta romlarını, flash count artsa ne olacak onu anlamış değilim. Sonuçta bu olağan birşey." desen olmuyor işte arkadaş :D

TheMadness

TheMadness

Üye
"Hayır samsung kendisi de yayınlıyor zaten beta romlarını, flash count artsa ne olacak onu anlamış değilim. Sonuçta bu olağan birşey." desen olmuyor işte arkadaş :D

Herkes s3ünün rengini yazsın. Benim çakıl mavisi

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Mermer Beyazı fakat, Flip Cover'ın katkılarıyla, arka kapak Koyu çakıl mavisi :D

ogedayokan

ogedayokan

Üye
BeyazZ

TheMadness

TheMadness

Üye
Sırf mavisi için 1 hafta bekledim :D

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Ürün türkiyeye ilk test için geldiğinde Samsung Forumistanbul şubesine gidip ilk ön siparişi veren hâttâ telefonu ilk eline alan bendim, neredeyse personelden önce alacaktım ki, bi tanesi aldı açtı bana verdi :D Ama ben beyaz olduğundan ilk hafta almadım. Mavisi gelecek diye, baktım mavisi gecikecekmiş gittim aldım : )

TheMadness

TheMadness

Üye
Haziranın 7sinde teslim aldım ben

Üst Alt