Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Ben ise telefonu açıp kapatmadan 4.5 gibi ye geçemiyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baby_face_

baby_face_

Üye
Aynalı kılıf bende aldım s6 için o arkadaki sürgülü şeyi tak çıkar tak çıkar yapınca metal deki boyayı aldı bende etmedim küfür kalmadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkinde ürün hatalı değiştim ikinci senin hatan diye kılıfı değiştirmedi. Ben haklarımı biliyorum halbuki güzel güzel anlatıp aynı fiyata başka ürün alacaktım ama sergilediği tavır yüzünden para iadesi alacağım.

İnsanlar çirkefleşerek öyle gülünesi duruma düşüyorlar ki acıyorum resmen.
İlki ürün hatasıymış, ikincisi de aynı şekil oldu diyorum senin telefonla ne yaptığını nerden bileyim diyor.
Koskoca Samsung'un temsilcisi olacak adam bağırarak bana tavır koyuyor.
Artık en son lanet ettim, "ben tüm haklarımı biliyorum sen bu kılıfı köpek gibi iade alacaksın ve tahsilat işlemini bizzat sen yapacaksın" deyip çıktım. Hayır orada çalışan eleman dedi bana aynı sorun olursa tekrar getirin diye. Sinirlendim yine bunlara ne yapsak az.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

'Şeref'

Emekli Yönetici
Dünden beri bu hatayı alıyorum arkadaşlar.. side bu hatayı alan varmı ?

Ekli dosyalar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Dünden beri bu hatayı alıyorum arkadaşlar.. side bu hatayı alan varmı ?
Sadece arama veya kayıtlar kısmına girince mi yapıyor

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@baby_face_ ağzına sağlık

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'Şeref'

Emekli Yönetici
Sadece arama veya kayıtlar kısmına girince mi yapıyor

Mesajlarla kayıtlarda yapıyor sanırım.. ekran kilidini açınca bu hatayı alıyorum..

Rancho

Rancho

Üye
Mesajları ve arama kayıtlarını yedekleyip hepsini sil sonra yedeği geri yükle öyle dene

Bende öyle bir hata olmadı şimdiye kadar yukarda yazdığım da kesin sonuç değil öneri sadece.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hepsini sildim olmadı yinede maalesef.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Cihazı 10 gündür kullanıyorum hiç hata mesajı almadım.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Beyler telefonu şarj yüzde 10 a falan düşünce gece 11 den sabah 4 e kadar şarja taksak batarya sıkıntı çıkarır mı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Beyler telefonu şarj yüzde 10 a falan düşünce gece 11 den sabah 4 e kadar şarja taksak batarya sıkıntı çıkarır mı

Sıkıntı olarak bir fikrim yok ama ben gece şarj ederken hızlı şarjı kapatıyorum hem biraz daha yavaş dolması belki yarar sağlar diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı olarak bir fikrim yok ama ben gece şarj ederken hızlı şarjı kapatıyorum hem biraz daha yavaş dolması belki yarar sağlar diye düşündüm.

Bende zaten hızlı şarjı neredeyse kullanmıyorum zaten hızlı şarj oluyor ama aklıma takıldı ileride servis ile uğraşmayalım dedim

Rancho

Rancho

Üye
Ben telefonu aldığımdan beri gece şarja takıp sabah çıkarıyorum bataryada bi değişim olmadı ilk günkü gibi gayet iyi

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu aldığımdan beri gece şarja takıp sabah çıkarıyorum bataryada bi değişim olmadı ilk günkü gibi gayet iyi
Bilgi için teşekkürler

Z.G

Z.G

Üye
Arkadaşlar danışmak istediğim bir şey var. Ben tarifeye ek alacağım cihazı. Şuan limitim s7 ye yetiyor. Sizce s7 alayım mı yoksa biraz daha bekleyip edge olanı mı alayım ne yapayım sizce ? Fikir verirseniz çok sevinirim zira benim aklım çok karışık :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar danışmak istediğim bir şey var. Ben tarifeye ek alacağım cihazı. Şuan limitim s7 ye yetiyor. Sizce s7 alayım mı yoksa biraz daha bekleyip edge olanı mı alayım ne yapayım sizce ? Fikir verirseniz çok sevinirim zira benim aklım çok karışık :)

Şimdi burada kesinlikle S7 Edge al daha iyi demek doğru değil ikisi de çok iyi ama bütçeyi arttırıp daha da iyisini almak mümkün..

S7 Edge alarak:
+daha fazla sarj
+daha büyük ekran
+edge ekrandan dolayı daha hoş tasarim

Elde ederseniz eğer fiyat farkını görmezden gelirseniz değer tabii ki ben de böyle düşünüp aldım yoksa S7 kötü değil onun pili de gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: Z.G
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bende ikisi arasında kaldım ama kavisli ekrandan başka farkı yok hızı (büyük olmasına rağmen) batarya performansı kamerası aynı s7 nin ekran keskinligi gözle görülmeyecek kadar fazla bende 500 lira farkı ödemeye gerek yok deyip s7 aldım

• Beğen
Tepkiler: Z.G

Üst Alt