İlkinde ürün hatalı değiştim ikinci senin hatan diye kılıfı değiştirmedi. Ben haklarımı biliyorum halbuki güzel güzel anlatıp aynı fiyata başka ürün alacaktım ama sergilediği tavır yüzünden para iadesi alacağım.Aynalı kılıf bende aldım s6 için o arkadaki sürgülü şeyi tak çıkar tak çıkar yapınca metal deki boyayı aldı bende etmedim küfür kalmadı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece arama veya kayıtlar kısmına girince mi yapıyorDünden beri bu hatayı alıyorum arkadaşlar.. side bu hatayı alan varmı ?
Dh de çözümünü yazmislardi. Ben hatayi almadigim icin dikkat etmedim.Dünden beri bu hatayı alıyorum arkadaşlar.. side bu hatayı alan varmı ?
Mesajlarla kayıtlarda yapıyor sanırım.. ekran kilidini açınca bu hatayı alıyorum..Sadece arama veya kayıtlar kısmına girince mi yapıyor
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Uygulama yöneticisinden Mesajlar uygulamasını bul hafıza kısmına gir önbellek ve veriyi sil öyle bi deneHepsini sildim olmadı yinede maalesef.
Sıkıntı olarak bir fikrim yok ama ben gece şarj ederken hızlı şarjı kapatıyorum hem biraz daha yavaş dolması belki yarar sağlar diye düşündüm.Beyler telefonu şarj yüzde 10 a falan düşünce gece 11 den sabah 4 e kadar şarja taksak batarya sıkıntı çıkarır mı
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Bende zaten hızlı şarjı neredeyse kullanmıyorum zaten hızlı şarj oluyor ama aklıma takıldı ileride servis ile uğraşmayalım dedimSıkıntı olarak bir fikrim yok ama ben gece şarj ederken hızlı şarjı kapatıyorum hem biraz daha yavaş dolması belki yarar sağlar diye düşündüm.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgi için teşekkürlerBen telefonu aldığımdan beri gece şarja takıp sabah çıkarıyorum bataryada bi değişim olmadı ilk günkü gibi gayet iyi
Arkadaşlar danışmak istediğim bir şey var. Ben tarifeye ek alacağım cihazı. Şuan limitim s7 ye yetiyor. Sizce s7 alayım mı yoksa biraz daha bekleyip edge olanı mı alayım ne yapayım sizce ? Fikir verirseniz çok sevinirim zira benim aklım çok karışık![]()
Bende ikisi arasında kaldım ama kavisli ekrandan başka farkı yok hızı (büyük olmasına rağmen) batarya performansı kamerası aynı s7 nin ekran keskinligi gözle görülmeyecek kadar fazla bende 500 lira farkı ödemeye gerek yok deyip s7 aldımArkadaşlar danışmak istediğim bir şey var. Ben tarifeye ek alacağım cihazı. Şuan limitim s7 ye yetiyor. Sizce s7 alayım mı yoksa biraz daha bekleyip edge olanı mı alayım ne yapayım sizce ? Fikir verirseniz çok sevinirim zira benim aklım çok karışık![]()