Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
Ben de yüksek kapasite bellek kartı kullanıp tüm arşivimi sürekli yanımda taşıyorum. Apple Müzik 3 ay hediye vermişti onu kullandım ama bana göre değil. Spotify e göre hayli eksiği var.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Spotfydan günde yaklaşık 2.5 saat müzik dinliyorum

aylık 350-500mb kota götürdüğü oluyor

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bende spotify da müzikleri indirip çevrimdışı modda dinliyorum kota sıkıntısı olmuyor.ancak telif haklarından dolayı olabilir müzik çalar aynı müzikleri görmüyor benim tek sıkıtım o

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Millet var mı sanal gerçeklik gözlüğü kullanan uygulamaları falan nasıl

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

baby_face_

baby_face_

Üye
Millet var mı sanal gerçeklik gözlüğü kullanan uygulamaları falan nasıl

Kullanıyorum, oculus video uygulaması başarılı. Samsung'un kendi tarayıcısını mağazadan yükleyip kullandım gayet başarılı. Samsung'un hediye ettiği 6 oyunu da yükledim ikisi oldukça iyi ama iki üç tanesini açmayı beceremedim. Oculus video başarılı lakin videodan tam verim almak için yüksek hızda internetin olması lazım. Almayı düşünen varsa çok da aman aman illa almam lazım diye düşünmesin. Önceliği başka şeylere verebilirsiniz. Bana Vodafene'den hediye geldi para verip almazdım. 2 aya yakındır kenarda duruyor toplasam 3 4 kere anca kullandım.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıyorum, oculus video uygulaması başarılı. Samsung'un kendi tarayıcısını mağazadan yükleyip kullandım gayet başarılı. Samsung'un hediye ettiği 6 oyunu da yükledim ikisi oldukça iyi ama iki üç tanesini açmayı beceremedim. Oculus video başarılı lakin videodan tam verim almak için yüksek hızda internetin olması lazım. Almayı düşünen varsa çok da aman aman illa almam lazım diye düşünmesin. Önceliği başka şeylere verebilirsiniz. Bana Vodafene'den hediye geldi para verip almazdım. 2 aya yakındır kenarda duruyor toplasam 3 4 kere anca kullandım.

İnternette bahsedildiği gibi gerçeklik hissi çok yüksek diyebilir misiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İnternette bahsedildiği gibi gerçeklik hissi çok yüksek diyebilir misiniz

Evet. Gözlüğü çıkardıktan sonra, aa.. eve mi geldik diyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
baby_face_

baby_face_

Üye
Gerçekliği tam anlamıyla yaşamak için sağlam bir İnternet bağlantısı gerekiyor, en ufak yavaşlamada videolar buğulanıyor.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve teknolojibaronu
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekliği tam anlamıyla yaşamak için sağlam bir İnternet bağlantısı gerekiyor, en ufak yavaşlamada videolar buğulanıyor.

Desenize masraflı teknoloji bu

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar Aimp'le tüm şarkıları tek tek etiketlememe rağmen Samsung'un Google'nin ve bir çok müzik çalarda şarkıcı ve albüm isimleri garip şekilde çıkıyor. Sadece Poweramp'da düzgün çıkıyor. Samsung'un müzik çalarının kulaklık performansını çok beğeniyorum lakin albümler 3 er 5 er görünüyor. Virüs gibi duruyor telefonu kartı ve bilgisayarımı taradım lakin birşey çıkmadı. Sizde de durum öyle mi? Eski telefonum S4 de lollipop güncellemesinden sonra bu şekle döndü 4.4 de hiç bir sıkıntı yoktu.

kadirzoom

Üye
S7 islemcisinin 2 cesitmis bu konu tam olarak nedir ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rancho

Rancho

Üye
S7 islemcisinin 2 cesitmis bu konu tam olarak nedir ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S7 2 farklı işlemci modeliyle piyasaya çıktı.
biri snapdragon 820 diğeri exynos 8890

Türkiye'de ve avrupadaki ülkelerde exynos 8890 işlemcili modeli satışa çıktı
Snapdragon işlemcili olan abd de satışa çıktı.

ekofresh

Üye
s7 edge swarmdan konum bulmuyor konum acık hersey acık uygulamayı yenıden yukledım telefonu fabrıka ayarlarına aldım konum hala beklenıyor dıyo

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
s7 edge swarmdan konum bulmuyor konum acık hersey acık uygulamayı yenıden yukledım telefonu fabrıka ayarlarına aldım konum hala beklenıyor dıyo
Sürekli olan durum mu yoksa bazen mı oluyor demek istediğim şu konum doğrulamak için farklı yöntemler seçilebilir halde bir kontrol edin

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Abiler kırılmaz cam bulabilen var mı geçen gün bir tane taktırdım ekranın ortasında kaldı

• Beğen
Tepkiler: kadirzoom
bahtiyarus

bahtiyarus

Üye
Abiler kırılmaz cam bulabilen var mı geçen gün bir tane taktırdım ekranın ortasında kaldı

Kırılmaz cam bende n11 den buldum ama ortada kaldı, bir arkadaşımdan silikon ekran koruyucu buldum bouffle marka idi bulabilirsem yedek de alacam ....

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Kırılmaz cam bende n11 den buldum ama ortada kaldı, bir arkadaşımdan silikon ekran koruyucu buldum bouffle marka idi bulabilirsem yedek de alacam ....
Abi onu bir arkadaşım taktırdı onun dediğine göre hem çabuk kalkıyormuş hem de kalkınca ekranda iz bırakıyormuş

ekofresh

Üye
Sürekli olan durum mu yoksa bazen mı oluyor demek istediğim şu konum doğrulamak için farklı yöntemler seçilebilir halde bir kontrol edin sürekli olan durum swarmda normal haritalarda flan sorun yok buluyo konumu swarmda tık yok ama

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
İlginç

Üst Alt