Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende bunu beğeniyorum ama 90 TL ya çok pahalı. Spigen kılıfları gerçekten cihazları biraz kabalaştırıyor ama çokta iyi koruyor.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Rancho

Rancho

Üye
Bende bunu beğeniyorum ama 90 TL ya çok pahalı. Spigen kılıfları gerçekten cihazları biraz kabalaştırıyor ama çokta iyi koruyor.

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Ben 20 liraya almıştım :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
Adanalim

Adanalim

Üye
Selam s7 kullanicilari, dün bende s7 aldim ve seffaf müzük player ariyom burda yardimci olacak varmi? tesekkür

Rancho

Rancho

Üye
Selam s7 kullanicilari, dün bende s7 aldim ve seffaf müzük player ariyom burda yardimci olacak varmi? tesekkür
şeffaf derken ?
Müzikçaları arıyorsan Galaxy apps ı aç aramaya samsung music yaz çıkar onu yükle al sana müzikçalar.

bahtiyarus

bahtiyarus

Üye
23 nisanda aliexpress den 5 $ a satın aldım dört gözle gelmesini bekliyorum , samsung da 200 tl buna benzer kılıf :'(

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geliştirici iseniz işinize yarayabilir. Xda'da note 3 için lollipop kaynak kodlarını paylaştırmak için mail atmıştık ve paylaşmışlardı.

SM-G935F

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Geliştirici iseniz işinize yarayabilir. Xda'da note 3 için lollipop kaynak kodlarını paylaştırmak için mail atmıştık ve paylaşmışlardı.

SM-G935F

Kaynak kodlarını vermiyor diyen gelsin şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Rancho

Rancho

Üye
Telefonu bir kere sıfırladıktan sonra şebeke kopma sorunu kalktı ortadan.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bende de kalktı

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rancho
Adanalim

Adanalim

Üye
iyi aksamlar s7 kullanicilari, s7,de ekran sürekli kaydirma olmuyormu? oluyosa nasil ayarlaniyor?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ayni yönde mesala s4,de oluyordu ayni yönde

ayni yönde ilerleme
Ana sayfada en son sayfaya gelince tekrar başa gelmesinden mi bahsediyorsun? Biraz daha net yazarsan yardımcı olabiliriz.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
evet.... 23 nisanda aldım 5 mayıs da uçağa bindi :)

Bende note5 için aldım baya kaliteli çıktı ama çip olayı çalışmıyor. Kendi uygulamaları var kapak için onlarda o kadar iyi değil, markette sview pro isimli uygulama kapakla uyumlu çalışıyor aklında bulunsun :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyarus

Üst Alt