Ben 20 liraya almıştımBende bunu beğeniyorum ama 90 TL ya çok pahalı. Spigen kılıfları gerçekten cihazları biraz kabalaştırıyor ama çokta iyi koruyor.
SM-G930F cihazımdan gönderildi

Dow view kılıfında çakması var mıdır internette?Ben 20 liraya almıştım![]()
Vardır illa ki ben internetten almadım.Dow view kılıfında çakması var mıdır internette?
şeffaf derken ?Selam s7 kullanicilari, dün bende s7 aldim ve seffaf müzük player ariyom burda yardimci olacak varmi? tesekkür
Tesekkür öneri icinşeffaf derken ?
Müzikçaları arıyorsan Galaxy apps ı aç aramaya samsung music yaz çıkar onu yükle al sana müzikçalar.
Kaynak kodlarını vermiyor diyen gelsin şimdiGeliştirici iseniz işinize yarayabilir. Xda'da note 3 için lollipop kaynak kodlarını paylaştırmak için mail atmıştık ve paylaşmışlardı.
SM-G935F
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
23 nisanda aliexpress den 5 $ a satın aldım dört gözle gelmesini bekliyorum , samsung da 200 tl buna benzer kılıf

evet.... 23 nisanda aldım 5 mayıs da uçağa bindiClear view mi kapak? Resimden belli olmuyor![]()

Kaydırma derken ?iyi aksamlar s7 kullanicilari, s7,de ekran sürekli kaydirma olmuyormu? oluyosa nasil ayarlaniyor?
ayni yönde ilerlemeKaydırma derken ?
Ne demek istediğini anlamadım anlayan biri cevap yazar belkiayni yönde mesala s4,de oluyordu ayni yönde
ayni yönde ilerleme
Ana sayfada en son sayfaya gelince tekrar başa gelmesinden mi bahsediyorsun? Biraz daha net yazarsan yardımcı olabiliriz.ayni yönde mesala s4,de oluyordu ayni yönde
ayni yönde ilerleme
evet.... 23 nisanda aldım 5 mayıs da uçağa bindi![]()