Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende note5 için aldım baya kaliteli çıktı ama çip olayı çalışmıyor. Kendi uygulamaları var kapak için onlarda o kadar iyi değil, markette sview pro isimli uygulama kapakla uyumlu çalışıyor aklında bulunsun :)
Üstad sen clear view için cihazı çiziyor diyordun? Bende o yüzden baya çekindim almakta, sence led flip mi yoksa clear view kılıf mı? Kılıfını hayırlı olsun.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Üstad sen clear view için cihazı çiziyor diyordun? Bende o yüzden baya çekindim almakta, sence led flip mi yoksa clear view kılıf mı? Kılıfını hayırlı olsun.

Clear View değil scover pencereli olan çizmişti benim teli o pencere kısmında kılcal çizikler oluşmuştu :)
Valla bilemiyorum led olanı canlı görmediğim için tavsiyede bulunamıyacam :)

Rancho

Rancho

Üye
Kılıf tavsiyeleriniz varsa link atın bizde faydalanalım :)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
evet.... 23 nisanda aldım 5 mayıs da uçağa bindi :)
Bende almıştım ayni urunden altin rengi veya silvet aldiysaniz cok abarti ,ayni gun cikarttim . Asiri siritiyor. Ama lacivert veya siyah ise guzel fakat dusurmemeye dikkat kenarlar cok narin.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyarus
Adanalim

Adanalim

Üye
Ana sayfada en son sayfaya gelince tekrar başa gelmesinden mi bahsediyorsun? Biraz daha net yazarsan yardımcı olabiliriz.

benim s7,de Ana sayfa dahil 3 sayfa var son sayfaya gelince geri dönüs yapmadan Ana sayfaya geliniyormu?

Rancho

Rancho

Üye
Hayır sınırsız kaydırma yok anasayfada ya geri gideceksin ya anasayfa tuşuna basacaksın gerçi her türlü yine geri gitmiş oluyorsun

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

Adanalim

Adanalim

Üye
Hayır sınırsız kaydırma yok anasayfada ya geri gideceksin ya anasayfa tuşuna basacaksın gerçi her türlü yine geri gitmiş oluyorsun

Tesekkür cevap icin

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi

20 dk konuşma 45 dk oyun 1 sa İnternet'e girme sonucum

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veri ve senk kapanmadan

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar telefonum için Samsung'dan aynalı kılıf aldım. Normalde telefonda always on display özelliği açık fakat kapağı kapatınca saatte kapanıyor yani ekran komple kapanıyor. Neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Rancho

Rancho

Üye
Arkadaşlar telefonum için Samsung'dan aynalı kılıf aldım. Normalde telefonda always on display özelliği açık fakat kapağı kapatınca saatte kapanıyor yani ekran komple kapanıyor. Neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?

Sensörü kapandığı içindir bende cebime koyunca saati kapanıyor çıkarınca geri geliyor hemen .

baby_face_

baby_face_

Üye
Sensörü elimle kapattığımda gitmiyor ama

Rancho

Rancho

Üye
Sensörü elimle kapattığımda gitmiyor ama

Telefonu biyere yüzüstü koy biraz bekle eline aldığında ekranın kapalı olduğunu göreceksin batarya tasarufu için kendi yaptığı bişey

baby_face_

baby_face_

Üye
Kendi yaptığı bişey ise sorun yok teşekkürler @Rancho

• Beğen
Tepkiler: Rancho
baby_face_

baby_face_

Üye
Aynalı kılıfı aldım üstünde yuvarlak yuvarlak lekeler çıktı, gittim değiştirdim eve geldim değiştirdiğim kılıfta da lekeler belirdi bugün gidip geri vereceğim. Aynalı kılıf alırken dikkat ediniz. Sarı ışık altında rezalet bir görüntü oluşturuyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
Aynalı kılıfı aldım üstünde yuvarlak yuvarlak lekeler çıktı, gittim değiştirdim eve geldim değiştirdiğim kılıfta da lekeler belirdi bugün gidip geri vereceğim. Aynalı kılıf alırken dikkat ediniz. Sarı ışık altında rezalet bir görüntü oluşturuyor.

Aynalı kılıf bende aldım s6 için o arkadaki sürgülü şeyi tak çıkar tak çıkar yapınca metal deki boyayı aldı bende etmedim küfür kalmadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Millet bende bu mobil verinin kendi kendine kopma olayı yeniden başladı aynı durumu yaşayan var mı

Rancho

Rancho

Üye
Millet bende bu mobil verinin kendi kendine kopma olayı yeniden başladı aynı durumu yaşayan var mı

Bende de oldu :) vodafone yüzünden oluyor bu altyapı yetersiz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bende de oldu :) vodafone yüzünden oluyor bu altyapı yetersiz sanırım.
Şu telefonu bi ağız tadıyla kullandırtmadı Vodafone ne zaman düzelecek acaba

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç gündür iyi kesintisiz kullanıyordum

Üst Alt